ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άλωσε το Εδιμβούργο με… Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ!
Έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Χαρτς στη Σκωτία για τα playoffs του Conference League.

Πέρασε από τη Σκωτία με ολική ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Conference League ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στην Ευρώπη και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μετά από τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ που υπέταξε στον δεύτερο και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League αντίστοιχα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε εντυπωσιακά στο ρινγκ στη μάχη των playoffs αφού επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Χαρτς και έκανε το πρώτο και πλέον αποφαστικό βήμα για να βρεθεί στους ομίλους.
Σκόρερ: 9′ πεν. Σάνκλαντ / 12′ πεν. Σβαμπ, 75′ Ζίβκοβιτς
ΧΑΡΤΣ: Κλαρκ, Άτκινσον (90′ Όφια), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας (90′ Όντα), Ντέβλιν, Μακέι (64′ Λόουρι), Κόκρεν (87′ Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (87′ Ταγκάβα)
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ενκόνγκ, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70′ Μουργκ), Τάισον (78′ Νάρεϊ), Τόμας (88′ Τζίμας)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Παναιγιάλειος κάλεσμα για δυναμικό παρών του κόσμου στον αγώνα κυπέλλου με την Ζάκυνθο

Τα πάντα είναι έτοιμα στην ομάδα του Παναιγιαλείου για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, με τη διοίκηση να κάνει γενικό προσκλητήριο στους φιλάθλους για την προσέλευση τους στο γήπεδο της Αβύθου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ώρα έφτασε! Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στο γήπεδο της Αβύθου 16:30.
Θέλουμε δίπλα μας τον 12ο παίκτη μας, με τη φωνή, το πάθος και την παρουσία σας θα στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να ξεκινήσει δυνατά η νέα αγωνιστική σεζόν για την ομάδα μας».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής με 19 παίκτες για τον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό στην Καλαμάτα

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν θα κάνει η Παναχαϊκή αύριο το μεσημέρι κόντρα στον Πανθουριακό σε αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών στην Καλαμάτα και ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε τις επιλογές του σε ότι αφορά την αποστολή των παικτών.
Συνολικά επέλεξε 19, που είναι: Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης, Φωτεινόπουλος, Δρουγούτης, Βερβίτας, Σμπόρας, Κατσαίτης, Κούζης, Πετράτος, Φλωράτος, Ψυχογιός, Γερολυμάτος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Καμπεράι, Γασπαρινάτος, Κανελλόπουλος και Ντούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
SUPER LEAGUE 1
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Super League, αναμονή για το Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Με εκκρεμότητα την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, που θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης (9/9), λόγω του γηπεδικού προβλήματος των νεοφώτιστων, ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το Σάββατο 13/9 (18:00) τον Πανσερραϊκό, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στη League Phase του Champions League με αντίπαλο την Πάφο, ενώ την Κυριακή 14/9 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-ΑΕΚ (20:00) και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο (21:30, κεκλεισμένων των θυρών).
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9 18:00 Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" 20:00 Παναιτωλικός-Βόλος Γηπ. Παναιτωλικού 20:00 Ατρόμητος-Αρης Δημ. Στάδιο Περιστερίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9
18:00 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Γηπ. “Θ. Κολοκοτρώνης”
20:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς
21:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Παγκρήτιο Στάδιο
Κηφισιά-Παναθηναϊκός Δεν έχει οριστεί.