ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ανακοίνωσε Ντάνγκουμπιτς ο Προμηθέας
Παίκτης της πατρινής ομάδας με κάθε επισημότητα ο Σέρβος φόργουορντ.

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς είναι και με τη…βουλα παίκτης του Προμηθέα, όπως είχε αποκαλύψει το Matchnews.gr.
Μάλιστα στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/10) με την Γκραν Κανάρια στο “Δ.Τόφαλος” θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αχαιών.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Nemanja Dangubic, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Ο Nemanja Dangubic είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου του 1993, έχει ύψος 2,04 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως small forward. Ως σήμερα έχει διαγράψει αξιοπρόσεκτη καριέρα, με πολυετή παρουσία στην Euroleague, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Σερβίας.
Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από την Hemofarm92010-2012) και εν συνεχεία έπαιξε για την επίσης σερβική Mega Vizura (2012-2014).
Το καλοκαίρι του 2014 υπήρξε καθοριστικό για αυτόν, αφού επιλέχθηκε στο draft του NBA από τους Philadelphia 76ers, και λίγο μετά υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα, όπου έμεινε για τέσσερις σεζόν.
Ακολούθως αγωνίστηκε για δύο περιόδους στο εξωτερικό, αρχικά στη Μπάγερν Μονάχου(2018-2019) και μετέπειτα στην ισπανική Estudiantes (2019-2020), προτού επιστρέψει στην Σερβία, για να φορέσει αυτή τη φορά τα χρώματα της Partizan (2020-22).
Υποδεχόμαστε τον Nemanja Dangubic στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας πολλές δοκιμές στο φιλικό με Παπάγου, ελαφρύ διάστρεμμα για τον Καραγιανίδη!

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το απογευματινό πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπαζίνα, Πλώτα και ΜακΚάλουμ (έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους), με τον Χάμοντς να ξεχωρίζει με το καλημέρα στο περιφερειακό σκοράρισμα (είχε 4 τρίποντα στην α’ περίοδο).
Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο ξεκίνημα του Καραγιαννίδη με ελαφρύ διάστρεμμα. Αρκετό χρόνο πήραν και οι μικροί με τον Πρέκα να βγάζει την καλύτερη εικόνα. Η αποστολή του Προμηθέα παραμένει στην Αθήνα όπου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, παρά το αυριανό δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.
Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.
Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας
