Connect with us

VOLLEY LEAGUE

Ανακοινώθηκε η αναβολή στη Volley League

Published

on

Η Volley League ανακοίνωσε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του lockdown, τονίζοντας πως οι ομάδες θα έχουν 10 μέρες προσαρμογής μετά την λήξη της καραντίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με την καραντίνα που θα μπει η χώρα από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 και για τρεις εβδομάδες, οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε σε τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν τα ακόλουθα:

Συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των ΤΑΑ καθώς και θέματα συντήρησης των ομάδων, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή η ΕΣΑΠ έκανε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί η Volley League στα πρωταθλήματα που συνεχίζονται όπως η Super League 1 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού.

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Με την κοκκινόμαυρη φανέλα θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βάσια Αρβανιτοπούλου

Published

on

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά η Βάσια Αρβανιτοπούλου.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του τμήματος: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και με την αθλήτρια Αρβανιτοπούλου Βάσια, για μια ακόμη σεζόν.

Ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

VOLLEY LEAGUE

Σοκ, τετραετής αποκλεισμός για τον Κουμεντάκη, θετικός σε δείγμα απαγορευμένης ουσίας

Published

on

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ η είδηση του αποκλεισμού του Ραφαήλ Κουμεντάκη για τέσσερα χρόνια από κάθε αθλητική δραστηριότητα, μετά από θετικό δείγμα απαγορευμένης ουσίας. Η απόφαση λήφθηκε εδώ και μερικές ημέρες από τον ΕΟΚΑΝ (Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ) αφού ελέχθηκαν όλα τα δείγματα και η απολογία του αθλητή, βυθίζοντας σε αμηχανία, λύπη και προβληματισμό το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Κουμεντάκης είχε συνδέσει την καριέρα του και μάλιστα με μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό, που καλείται πλέον να βρει έναν Έλληνα ακραίο υψηλού επιπέδου, που στο επίπεδο του Κουμεντάκη δεν υπάρχει ή θα πρέπει να αλλάξει τελείως τον σχεδιασμό του με τους ξένους.

Ο διεθνής ακραίος, που υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ανδρών και πρωταγωνιστής στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, καθώς ο αποκλεισμός του είναι μέχρι το 2029. Σε ηλικία 32 ετών, η πιθανότητα επιστροφής του στα γήπεδα είναι πλέον εξαιρετικά μικρή…

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Άρης Αγγελόπουλος στη “Match”: «Να διασφαλίσουμε πάση θυσία το έργο μας»

Published

on

Ο πολύπειρος προπονητής της ΠΓΕ αναλύει τη φετινή χρονιά στο βόλεϊ γυναικών και εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον του τμήματος.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που, όποτε αποφασίσει να μιλήσει, δεν μασάει τα λόγια του. Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Ελλάδα, με σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα του, υπό την καθοδήγηση του οποίου το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Εθνική.

Ο Άρης Αγγελόπουλος, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει αμέτρητοι αθλητές και αθλήτριες, άνοιξε τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη «Match» για την ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν που πέρασε.

Αναφέρθηκε στις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν οι «κοκκινόμαυρες» στην Α2 (9η θέση με 22 βαθμούς), μίλησε για την αγωνία ενόψει της απόφασης σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, που στήριξε έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια, γεμίζοντας το Κλειστό της Αγυιάς.

Η συνέντευξη:

– Θέλω να ξεκινήσω με το ζήτημα της παραμονής στην κατηγορία. Έχετε κάποια πληροφόρηση στον σύλλογο για το πότε θα εκδοθεί η απόφαση;

«Προς το παρόν, κανείς μας δεν γνωρίζει. Είναι κάτι που αναμένουμε να μάθουμε από την πλευρά της Ομοσπονδίας και σχετίζεται, συνολικά, και με το ποιες ομάδες θα δηλώσουν τελικά συμμετοχή. Στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να είμαστε ούτε αισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι και απλώς ελπίζουμε σε μια θετική απόφαση».

– Τον σχεδιασμό σας τον έχετε ξεκινήσει;

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου να προπονούμαστε σωστά, ώστε να παραμείνουν οι αθλήτριές μας σε ένα καλό επίπεδο. Ωστόσο, χρειάζεται και να ξεκουραστούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή έδωσε πάρα πολλά παιχνίδια, τόσο φέτος όσο και πέρυσι που πήρε το πρωτάθλημα. Ήταν μια αδιάκοπη προσπάθεια. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως έχουμε σαφή προγραμματισμό για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, ανεξαρτήτως κατηγορίας και με βάση αυτόν θα κινηθούμε».

– Το φετινό σας επίτευγμα ήταν διπλό. Το τμήμα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2 και ταυτόχρονα όλος ο οργανισμός της Παναχαϊκής ενεργοποιήθηκε για τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Εσείς, προσωπικά, πώς ζήσατε αυτή τη χρονιά;

«Θεωρώ πως οι αθλήτριές μας αποκόμισαν πολλές και χρήσιμες εμπειρίες, και συνολικά η διαδικασία άφησε θετικό αποτύπωμα σε ολόκληρο τον οργανισμό της ΠΓΕ. Έγινε ένα βήμα μπροστά για το γυναικείο βόλεϊ του συλλόγου και πρέπει πάση θυσία, να το διαφυλάξουμε. Η δουλειά που έχει γίνει την τελευταία τριετία είναι σε υψηλό επίπεδο, πετύχαμε κάτι σπουδαίο και πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προχωρήσουμε. Αυτή είναι η επιθυμία μου, των αθλητριών και φυσικά της διοίκησης: να διαμορφωθεί ένα πλέγμα αυτάρκειας, από τα μικρότερα τμήματα μέχρι το γυναικείο. Δεν πρέπει να περάσει αναξιοποίητο όλο αυτό που ζήσαμε. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η πρόοδος και η βελτίωση που δείξαμε ήταν εμφανής σε όλους».

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

– Έχετε εκφράσει, τόσο εσωτερικά στον σύλλογο όσο και δημόσια, την ικανοποίησή σας για την απόδοση των αθλητριών σας. Προσωπικά, τι θα κρατούσατε από τη σεζόν 2024-25;

«Κανείς δεν μας χαρίστηκε και ούτε εμείς χαριστήκαμε σε κανέναν! Δουλέψαμε σκληρά και ‘χτίσαμε’ οργανωμένα πάνω στο πλάνο που είχαμε θέσει και τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν. Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημά μας δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων μας. Ωστόσο, παιχνίδι με το παιχνίδι, οι παίκτριες απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πάλεψαν σε κάθε ματς μέχρι το τέλος και, παρά την τελική απογοήτευση, εγώ θα πω πως ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

– Πάντοτε με τη διοίκηση ήσασταν στην ίδια σελίδα. Είστε αισιόδοξος για το μέλλον του τμήματος; Το ρωτώ αυτό, καθώς έχουμε και τις εκλογές μπροστά μας…

«Σίγουρα είναι μια διαδικασία από την οποία περνάει κάθε σύλλογος. Η Παναχαϊκή είναι ένας τεράστιος οργανισμός, με αμέτρητα μέλη, και προφανώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ειδικά αν αναλογιστούμε τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Για το δικό μας μέλλον, είμαι αισιόδοξος, γιατί αποδείξαμε πως μπορούμε να κρατήσουμε τη σημαία του βόλεϊ ψηλά, τιμώντας την Πάτρα και το κοκκινόμαυρο έμβλημα. Και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Η διοίκηση ήταν και είναι δίπλα μας σε όλα και θέλει και εκείνη το καλύτερο για το μέλλον της ΠΓΕ, σε όλα τα επίπεδα».

«ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

– Ο κόσμος αποτέλεσε και φέτος τη μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας. Θα θέλατε να του στείλετε το δικό σας μήνυμα;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω ολόψυχα. Όποιος παρακολούθησε τα εντός έδρας παιχνίδια, δεν μπορεί να μην αντιλήφθηκε ότι η Παναχαϊκή είχε, μακράν της δεύτερης, τη μεγαλύτερη προσέλευση στην Α2. Μας στήριξαν πολύ, ήταν δίπλα μας έμπρακτα και έδειξαν την αγάπη τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τους βγάζουμε το καπέλο και θέλουμε να βλέπουμε την Αγυιά συνεχώς γεμάτη!»

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ50 minutes ago

Ο Προμηθέας με… καυτή τριάδα (ΜακΚάλουμ, Χάμοντς, Κόουλμαν) “καθάρισε” τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

ΜΠΑΣΚΕΤ2 hours ago

Ιστορική νίκη-πρόκριση για το Βαρθολομιό στο κύπελλο, με αντίπαλο τον Ιπποκράτη Κω

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Πρόκριση του Απόλλων κόντρα στον Προμηθέα 2014 (91-77)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση κυπέλλου του Απόλλων με τον Προμηθέα 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ5 hours ago

Ο Προμηθέας τεστάρει δυνάμεις σε φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο «Nick Gallis Hall»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Φιλικό τεστ στην Αγυιά: Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Α.Ε. Μεσολογγίου

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Η Αχαγιά’82 ανοίγει την επίσημη αυλαία από τους Γαργαλιάνους σε ραντεβού για το κύπελλο

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Φιλικά παιχνίδια Παναχαϊκή-Ροϊτικα και Αίολος Αγυιάς-Ανδραβίδα σε Αγυιά και “Three Action” αντίστοιχα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ7 hours ago

Επιστροφή του προπονητή Βασίλη Κονταξή στην Πυγμαχία της ΕΑΠ για νέες διακρίσεις

ΠΟΛΟ8 hours ago

Μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ13 hours ago

ΕΠΣ Αχαϊας: Την Τρίτη (16/9) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Πρόκριση του Απόλλων κόντρα στον Προμηθέα 2014 (91-77)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Φιλικό τεστ στην Αγυιά: Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Α.Ε. Μεσολογγίου

ΜΠΑΣΚΕΤ10 hours ago

Ο Απόλλων εναντίον του Προμηθέα 2014 σε ραντεβού κυπέλλου στην Περιβόλα, όλο το πρόγραμμα

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Το Βαρθολομιό σε ιστορικό ραντεβού με τον Ιπποκράτη Κω για το Κύπελλο Ελλάδας

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202523 hours ago

Σπανούλης: «Δεν ήμασταν ενεργειακά έτοιμοι, κάναμε πολλά παιδαριώδη λάθη»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση κυπέλλου του Απόλλων με τον Προμηθέα 2014

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ11 hours ago

Στην Παναχαϊκή ο Τσεκούρας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας φιλική κόντρα με Πρωτέα Βούλας στο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα»

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202523 hours ago

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Τουρκία και θα παλέψει με τους Φινλανδούς για το χάλκινο μετάλλιο

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ50 minutes ago

Ο Προμηθέας με… καυτή τριάδα (ΜακΚάλουμ, Χάμοντς, Κόουλμαν) “καθάρισε” τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

ΜΠΑΣΚΕΤ2 hours ago

Ιστορική νίκη-πρόκριση για το Βαρθολομιό στο κύπελλο, με αντίπαλο τον Ιπποκράτη Κω

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Πρόκριση του Απόλλων κόντρα στον Προμηθέα 2014 (91-77)

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση κυπέλλου του Απόλλων με τον Προμηθέα 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ5 hours ago

Ο Προμηθέας τεστάρει δυνάμεις σε φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο «Nick Gallis Hall»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Φιλικό τεστ στην Αγυιά: Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Α.Ε. Μεσολογγίου

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Η Αχαγιά’82 ανοίγει την επίσημη αυλαία από τους Γαργαλιάνους σε ραντεβού για το κύπελλο

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Φιλικά παιχνίδια Παναχαϊκή-Ροϊτικα και Αίολος Αγυιάς-Ανδραβίδα σε Αγυιά και “Three Action” αντίστοιχα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ7 hours ago

Επιστροφή του προπονητή Βασίλη Κονταξή στην Πυγμαχία της ΕΑΠ για νέες διακρίσεις

ΠΟΛΟ8 hours ago

Μαθαίνει αντιπάλους η Εθνική ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

Facebook