ΒΟΛΕΙ
Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη της νέας σεζόν που θα την βρει στη νεοσύστατη κατηγορία της Preleague. Η ομάδα έχει ξεκινήσει και τα φιλικά προετοιμασίας με την ΑΕΚ να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο. Ο 32χρονος (26/06/1989) λίμπερο, ύψους 1,84 μ., ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου για δεύτερη διαδοχική χρονιά και 5η συνολικά στη μεγάλη του καριέρα.
Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες της ΕΑ Πατρών. Τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, ενώ στη συνέχεια για δύο σεζόν στον Πανελλήνιο ΓΣ (2008-2010). Την επόμενη τριετία θα αγωνιστεί σε Κόροιβο Αμαλιάδας, ΕΑΠ και Παναχαϊκή και τη σεζόν 2013-14 θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ΑΕΚ.
Με την «Ένωση» θα κατακτήσει το League Cup «Νίκος Σαμαράς», αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Πανερυθραϊκό (2014-15), για να ακολουθήσει η επιστροφή του στην ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Με την Κύζικο Νέας Περάμου αγωνίστηκε στη Volleyleague 2016-17, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017.
Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 πέρασε από τους Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκού, με τους νησιώτες να φτάνει έως τον τελικό του League Cup, για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020».

ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: Το μενού της Γ’ Εθνικής, οι νίκες που ψάχνει ο Προμηθέας και οι εκπλήξεις στο Ερασιτεχνικό

Ήττα με 2-0 για την Παναχαϊκή από τον ΠΑΣ Πύργου με Γεράνιο στον πάγκο και Κυβελίδη-Κωνσταντινίδη στην εξέδρα
*Για ακόμη τρία ματς χωρίς τον προπονητή τους οι κοκκινόμαυροι, με την προσοχή τους να στρέφεται στη Ζάκυνθο
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ Π.: ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΠΕΛΟΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΤΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΙΚΕΣ – «ΒΑΛΣΑΜΟ»
Ο Προμηθέας Vίκος Cola αφήνει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή στη GBL και ετοιμάζεται για τα δύο κρίσιμα ραντεβού στο «Τόφαλος» κόντρα σε Χάιντελμπεργκ (Τρίτη 7/10, 19:00) και Μαρούσι.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Εκπλήξεις και φαβορί
Η Αχαϊκή δεν λύγισε τον Πήγασο, τα Τσουκαλέικα «σόκαραν» τον Πανμοβριακό και οι δυνατοί «μίλησαν» στον 2ο όμιλο *Β’ Κατηγορία: Πρεμιέρα με καλούς οιωνούς αλλά και αναβολές (σελ. 6-11)
SUPERLEAGUE
Γκρέμισε τον Ολυμπιακό από την κορυφή!
Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων φέρνοντας «Τούμπα» το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1) *Τεράστια ανατροπή της ΑΕΚ με 10 παίκτες (3-2 την Κηφισιά)
NATIONAL LEAGUE 1
Μελανόλευκη ήττα και πρεμιέρα-όνειρο
Ο Απόλλων «πλήρωσε» την αστοχία και γνώρισε ήττα με 78-70 από τον Κρόνο, ο Γλαύκος/Έσπερος έδειξε τα δόντια του κόντρα στον Ηλυσιακό του Φώτση (80-76) *Νίκες για Παναχαϊκή και Αχαγιά ’82 στη NL2
Α1 ΠΟΛΟ
ΣΟΟΥ ΛΥΚΟΘΑΝΑΣΗ, «ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
Ονειρεμένη πρεμιέρα για τα κορίτσια του ΝΟΠ (12-11), άντεξαν τρία 8λεπτα οι άνδρες με τον Εθνικό (22-15), η ΝΕΠ «σπατάλησε» ένα ημίχρονο με ΝΟ Χανίων (10-8)
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο φουλ οι μηχανές
Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν και η «Match» προσφέρει και φέτος αγωνιστική πανδαισία. Φωτορεπορτάζ από το ματς του Προμηθέα στο Ιβανόφειο, του Γλαύκου/ Έσπερου και της Θύελλας Πατρών.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκ, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
* Η Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να δώσει το τελευταίο της φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων.
ΒΟΛΕΙ
Πέφτει η αυλαία στο τουρνουά της Ολυμπιάδας με τους δυο τελικούς, οι αντίπαλοι, το πρόγραμμα

Ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Ολυμπιάδας το δυνατό τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε με την διεξαγωγή των δυο τελικών.
Στις 4μ.μ. θα ξεκινήσει ο μικρός για την 3η θέση με αντιπάλους Ολυμπιάδα – ΑΟ Αιγιαλέων και στις 6μ.μ. ο μεγάλος για την πρώτη θέση ανάμεσα στους Πανερυθραϊκό και Ήφαιστο Φλώρινας.
Μίλτος Σπυρόπουλος