ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Αποκλειστικό: Ολικό «λίφτινγκ» στην Περιβόλα με κονδύλι 710.000 ευρώ!

Σημαντική παρέμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Απόλλωνα στην Περιβόλα θα πάρει σάρκα και οστά, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καρπέτα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο για να εγκριθεί από το επόμενο δ.σ.
Τι περιλαμβάνει το αυτό φιλόδοξο πλάνο συνολικού ύψους 710.000 ευρώ που εντάσσεται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2019:
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», δόθηκε το «πράσινο φως» για την αναβάθμιση των αποδυτηρίων του γηπέδου, την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος και την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας τύπου led για την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου, την ανακατασκευή των WC και των χώρων των αποδυτηρίων.
Επίσης, θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση των Εξωτερικών θυρών με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, την προμήθεια δύο μπασκετών και δύο ηλεκτρονικών πινάκων αγώνων, την αναβάθμιση της αίθουσας του Γυμναστηρίου και του Φυσιοθεραπευτηρίου με νέα όργανα.
Πρόκειται συνεπώς για μια τεράστια ποιοτική και αισθητική βελτίωση του Αθλητικού Κέντρου του Απόλλωνα με την χείρα βοηθείας της Περιφέρειας.
Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αύριο Μ. Τετάρτη είναι πιθανό να παραβρεθεί στο κλειστό και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και να δοθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Καστοριά.
Μίλτος Σπυρόπουλος

NATIONAL LEAGUE 1
Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Απόλλων, ήττα με 78-70 από τον Κρόνο

Ο Απόλλων ξεκίνησε με ήττα τη σεζόν στη National League 1, χάνοντας εκτός έδρας από τον δυνατό Κρόνο Αγ. Δημητρίου με σκορ 78-70.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν με μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη απ’ ότι οι μελανόλευκοι που είχαν έντονα τα επιθετικά προβλήματα και τον Αμερικάνο Κίερ να μένει στους 9 πόντους. Ο Σταμάτης είχε την πλέον παραγωγική εμφάνιση με 17 πόντους, που δεν έφθασε όμως για να αποφευχθεί η ήττα.
Τα 10λεπτα: 15-20, 41-31 (ημ.), 60-53, 78-70.
Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Καραμπάς): Ντελόνει 12 (2), Τουτζιαράκης 7 (1) , Παπαδιονυσίου 12, Τσουργιάννης 8, Πιουσκουλόγλου, Μοτσενίγος 8 (2), Μαστόρος 23 (3), Καραλευθέρης 1, Τσάβος 2, Ψημίτης 5, Δημητρίου.
Απόλλων Πατρών (Ελευθεριάδης): Κίερ 9, Χειλαρης 8, Παπαφωτίου, Μανακας 8, Σταμάτης 17 (4), Ανέστης 7, Ζουμπος 12 (1), Κώττας 6, Παύλος 3 (1).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Καλημέρα» με ντέρμπι για τον Απόλλωνα εκτός εναντίον του Κρόνου Αγ. Δημητρίου

Δυο ομάδες που θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί στη μάχη του τίτλου στον 2ο όμιλο της NL1 αναμετρώνται στην πρεμιέρα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου και Απόλλων Π., στο κλειστό γυμναστήριο του πρώτου στην Αθήνα (5μ.μ.).
Με δεδομένο ότι φέτος τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταφέρονται στα πλέι-οφ, θα είναι ιδανικό αν οι μελανόλευκοι πάρουν το σπουδαίο διπλό σήμερα, αν και το ματς έχει πολλές δυσκολίες.
Η αποστολή του Απόλλωνα είναι από χθες στην Αθήνα χωρίς απουσίες και με στόχο να παρουσιάσει από την αρχή το ανταγωνιστικό του πρόσωπο και την ψυχική του δύναμη, βάζοντας τις βάσεις για μια ανταγωνιστική πορεία στη φετινή σεζόν.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Απόλλων Πατρών: Οι διαιτητές για το ματς με τον Κρόνο

Στο νέο κλειστό του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα ξεκινά το φετινό ταξίδι του Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της National League 1.
Το Σάββατο (4/10) στις 17:00 η ομάδα της Πάτρας καλείται να κάμψει την αντίσταση του τοπικού Κρόνου, που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με έμπειρες μονάδες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καλογριάς, Ουσταμπασίδης και Αναστασόπουλος, με κομισάριο τον Λημνιάτη.
Γιάννης Γεωργακόπουλος