BASKET LEAGUE
Αυτοί είναι οι διαιτητές στον 4ο τελικό των “αιωνίων”

Την Τετάρτη (12/6) στις 21:15 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.
Με νίκη οι “ερυθρόλευκοι” κατακτούν το πρωτάθλημα, ενώ οι “πράσινοι” με διπλό θα στείλουν ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ και σε τελευταίο τελικό, όπου οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το τρόπαιο.
Διαιτητές στο game 4 των τελικών της Basket League θα είναι οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς. Ο Μαγκλογιάννης βρέθηκε την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, ενώ Παπαπέτρου και Θεονάς είχαν διαιτητεύσει στο πρώτο παιχνίδι μαζί με τον πατρινό Καρπάνο.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Και επίσημα ο δανεισμός Τσάμη και Κουρουπάκη σε Μύκονο και Κολοσσό Ρόδου

Η «Match» το είχε γράψει εδώ και καιρό και η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola πριν από λίγο το επιβεβαίωσε και επίσημα.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ενημερώνει πως προχώρησε στον δανεισμό δύο παικτών της, εν όψει της σεζόν 2025-26.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάμη, που θα αγωνιστεί φέτος στη νεοφώτιστη Μύκονο και για τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου.
Ευχόμαστε σε αμφότερους να έχουν υγεία, μια καλή μπασκετική σεζόν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας θα παραχωρήσει δανεικό τον Κουρουπάκη στον Κολοσσό Ρόδου για να πάρει χρόνο

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα (μετά τον Τσάμη που δόθηκε στη Μύκονο για να «ψηθεί») που αν και άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν τούτοις δεν θα μείνει στις τάξεις του για τη νέα σεζόν, είναι ο Περικλής Κουρουπάκης.
Οι πληροφορίες θέλουν την πατρινή ΚΑΕ να τον δίνει δανεικό στον Κολοσσό Ρόδου, έτσι ώστε να πάρει ευκαιρίες και χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του.
Άλλωστε, το ότι θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Ρόδου που επίσης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της GBL, δείχνει την πίστη των ανθρώπων του πατρινού συλλόγου στο ταλέντο του και την πεποίθηση ότι δεν θα αργήσει η ώρα για να γυρίσει μόνιμα στους «πορτοκαλί».
Μίλτος Σπυρόπουλος