Α2 ΒΟΛΕΙ
Δαρείος: «Οδηγός μας το 3ο σετ»

Την εικόνα της Ολυμπιάδας στο 3ο σετ εξήρε ο προπονητής της Άκης Δαρείος σε όσα τόνισε στην «Μatch», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τι πήγε στραβά με τον Πανερυθραϊκό.
Αναλυτικά:
«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν σε μερικά σημεία καλοί, αλλά το γεγονός πως στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού μας δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε την τακτική μας, οφείλεται στο ότι δεν έχουμε αποκτήσει συνοχή.
Στο 3ο σετ παίξαμε εξαιρετικά, το γυρίσαμε και το κερδίσαμε, ενώ στη συνέχεια πηγαίναμε καλά μέχρι τους 15 πόντους, αλλά στο τέλος φάγαμε ένα 4-0, κάναμε 2-3 λάθη και εκεί τελείωσαν όλα.
Στο 3ο σετ εφαρμόσαμε όσα είχαμε πει, είχαμε καλή ψυχολογία και πιέσαμε στο σερβίς. Αυτό το σετ θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια…»
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ
Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκ, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
* Η Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να δώσει το τελευταίο της φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα σε ενδιαφέροντα φιλικά, σήμερα με ΑΟ Αιγιαλέων και Σάββατο εναντίον του Ερμή Π.

Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα διοργανώνει σπουδαίο τουρνουά με Αιγιαλέων, Ήφαιστο Φλώρινας και Παμβοχαϊκό

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Εθνικής και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου, η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της ένα δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός από τους «πορτοκαλί», ο Αιγιαλέων, ο Ήφαιστος Φλώρινας και ο Παμβοχαϊκός.
Ο Άκης Δαρείος και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς και οι τέσσερις που συμμετέχουν διαθέτουν ανταγωνιστικά ρόστερ.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιάδα την πρώτη ημέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Αιγιαλέων με τον Παμβοχαϊκό.
Τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος στην περιοχή μας.
Μίλτος Σπυρόπουλος