ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Δεν αλλάζουν οι τιμές στα διαρκείας, αυξάνεται η ζήτηση

Ο Προμηθέας με γνώμονα την οικονομική και κοινωνική κατάσταση και παράλληλα λαμβάνοντας υπόψη την σχέση που έχει αναπτυχθεί μέσω της αυξανόμενης στήριξης του πατρινού φίλαθλου κοινού, δεν αλλάζει τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.
Οι αναμετρήσεις στο “Δ.Τόφαλος” αυξάνονται και ενδέχεται να επιβληθεί μία ελάχιστη αύξηση στα εισιτήρια, με τα πιο ακριβά να τιμώνται στα 100 ευρώ.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου (Κανακάρη 136- 5ος όροφος) από τις 09:00 μέχρι τις 16:00, ενώ τα Σάββατα του Αυγούστου τα γραφεία θα παραμένουν ανοικτά, ώστε να εξυπηρετηθεί το κοινό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα για τα διαρκείας:
«Η Διοίκηση του Προμηθέα, συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει κτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τους φιλάθλους της Πάτρας, δεχόμενη την αγάπη και την θερμή υποστήριξη νέων και παλαιών φίλων αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές των καρτών διαρκείας όσο πιο χαμηλά ήταν δυνατόν.
Ετσι, παρότι οι φετινοί αγώνες στο Δημ. Τόφαλος θα είναι πάνω από 20, καθώς στους 13 αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος προστέθηκαν τουλάχιστον 7 ευρωπαϊκοί αγώνες για τους Ομίλους του BCL (απέναντι σε ισχυρές, παραδοσιακές και ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως η Βίρτους Μπολόνια, η Μπεσίκτας, η Ολύμπια Λιουμπλiάνας, το Στρασβούργο, η Λιθουανική Νεπτούνας, η Οστάνδη και η Εστουντιάντες ή το Μπαϊρόιτ), χωρίς μάλιστα, να υπολογίζουμε επιπλέον αγώνες Κυπέλλου, play-off, νοκ-άουτ ευρωπαϊκούς ή φιλικά, οι τιμές παραμένουν -σχεδόν- σταθερές ή υπάρχει μια μικρή αύξηση»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας πολλές δοκιμές στο φιλικό με Παπάγου, ελαφρύ διάστρεμμα για τον Καραγιανίδη!

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το απογευματινό πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπαζίνα, Πλώτα και ΜακΚάλουμ (έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους), με τον Χάμοντς να ξεχωρίζει με το καλημέρα στο περιφερειακό σκοράρισμα (είχε 4 τρίποντα στην α’ περίοδο).
Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο ξεκίνημα του Καραγιαννίδη με ελαφρύ διάστρεμμα. Αρκετό χρόνο πήραν και οι μικροί με τον Πρέκα να βγάζει την καλύτερη εικόνα. Η αποστολή του Προμηθέα παραμένει στην Αθήνα όπου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, παρά το αυριανό δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.
Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.
Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας
