ΡΟΗ
Διαβάστε στην «Match» της Δευτέρας

Κυκλοφορεί η «Match» την Δευτέρα και με τα πρωταθλήματα ένα-ένα να ανοίγουν αυλαία, η μηχανή της έχει ζεσταθεί για τα καλά…
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΞΑΦΝΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Παραίτηση που «φωτογραφίζει» τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ υπέβαλε ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής την Κυριακή το πρωί * «Γιατί τώρα;» απορεί ο Σάκης Καλογερόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ιδού η Ρόδος
Μπαίνει στα επίσημα ματς η Παναχαϊκή και καλείται να αποδείξει ότι αξίζει να στηριχθεί η νέα προσπάθεια *Η «Match» αναλύει…
«Ψημένος» ο Ιτούδης με Προμηθέα
Ο αρχιτέκτονας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αρμάδα του Γιατρά επισημαίνοντας αυτά που του αρέσουν και αυτά που τον… ξετρελαίνουν στον Προμηθέα
*Μεγάλη βραδιά στον Καστελόκαμπο, μεγάλη και στη Μόσχα!
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
«Βόμβα» στην Παραλία
Κέρασε τεσσάρα η Δόξα τον Ατρόμητο στο σκορ της αγωνιστικής *Τα φαβορί έβγαλαν γούστα στον β’ όμιλο
*Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και πολλά σχόλια και παραλειπόμενα από τα Αχαϊκά γήπεδα
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Από τα Βραχνέικα δεν περνάει κανείς!
Παλικάρια οι παίκτες του Διαγόρα κόντρα στο Τσιλιβή, μπορούσε το βαθμό η Θύελλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
ΠΓΕ ΒΟΛΕΪ
«Να ξεκολλήσουμε από τα χαμηλά»
Ο Γιώργος Μακρυκώστας έχει όραμα και πλάνο για το «κοκκινόμαυρο» βόλεϊ
ΠΑΠΑΓΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 62-58
«Νοκ-άουτ»
Αφιλόξενο αποδείχθηκε το «Σαλούν» για τους μελανόλευκους που γνώρισαν πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο…
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στα 42 του ο Κανέλλος Γεωργίου έκανε την καλύτερή σεζόν στην καριέρα του!
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Δύο σελίδες με τα τελευταία νέα των ομάδων της ΕΣΚΑ-Η

ΡΟΗ
«Έφυγε» ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Νίκος Νικολάου έχοντας αφήσει το δικό του στίγμα (και) στην αθλητική δημοσιογραφία!

Έφυγε από τη ζωή, μετά από περιπέτεια με την υγεία του, σε ηλικία 74 ετών, ο συνταξιούχος υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Πάτρας και επί σειρά ετών αθλητικογράφος Νίκος Νικολάου.
Ο Νίκος Νικολάου άφησε την δική του σφραγίδα ως ένας υπάλληλος που υπηρέτησε τον δημόσιο τομέα με ευσυνειδησία, εντιμότητα, ήθος και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πάντες.
Εκτός από την εργατικότητα και την προσφορά του στον τομέα του, υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη την μεγάλη του αγάπη τη δημοσιογραφία και τον αθλητισμό, καταγράφοντας τον παλμό της επικαιρότητας στον έντυπο Τύπο που υπηρέτησε με πάθος και ιδιαίτερο ζήλο.
Παράλληλα, υπήρξε ένας σωστός και υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με την σύζυγό του Κωνσταντίνα μοιράστηκαν την κοινή τους ζωή από τα νεανικά τους χρόνια και απέκτησαν δυο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη, τους οποίους καμάρωσε να καταξιώνονται επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια, τα οποία και υπεραγαπούσε.
Λάτρης του αχαϊκού αθλητισμού και πάντα με ξεχωριστό ζήλο και ενδιαφέρον για Παναχαϊκή και Απόλλωνα. Αγαπητός από όλους και άκρως ευγενής, αφήνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΡΟΗ
Δραματική η κατάσταση στον Ρωμανό – Απειλείται το Λυκόχορο – Μήνυμα του 112 για Αρόη, Διάκου και Γηροκομειό

Τελευταίες εξελίξεις…
18.33. Εκκενώνεται προληπτικά εντέλει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, με τις αρχές να έχουν ετοιμαστεί για αυτή την επιχείρηση αφού υπήρχαν ανάλογες πληροφορίες εξ’ αρχής.
Η εκκένωση είναι προληπτική με εντολή υπουργού σε συνεννόηση με 6η ΥΠΕ και διοικήτρια του νοσοκομείου. Η κατάσταση είναι αρκετά δύ σκολη πλέον, αν και οι φλόγες δεν είναι κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα παίδων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε ήδη οχτώ ασθενείς απο το νοσοκομείο.
18. 29. Αποχώρησαν τα άτομα από την Αγία Σκέπη που βρίσκεται κοντά στο Γηροκομείο. Σε ετοιμότητα για ενδεχόμενη εκκένωση είναι και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στην ιερά μονή του Γηροκομείου, στην Παναγιά την Γηροκομίτισσα που γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο, γίνεται μάχη από τους μοναχούς και τους κατοίκους για να μην την τυλίξουν οι φλόγες.
18.06. Εκκενώνεται σύμφωνα με πληροφορίες το Κωνσταντοπούλειο Γηροκομειο, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί η Ιερά Μονή Παντελεήμονα.
Αντίθετα δεν ισχύουν οι πληροφορίες για εκκένωση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου. Ωστόσο γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό είναι σε ετοιμότητα.
ΡΟΗ
ΜΗΝΥΜΑ 112: Η φωτιά στου Ρωμανού – Ζητείται εκκένωση της περιοχής!

Εκδόθηκε πριν από λίγο σήμα 112 για εκκένωση της περιοχής Ρωμανού της Πάτρας.