ΒΟΛΕΙ
Ε.Σ.ΠΕ.Π.: Η ονοματοδοσία των Ομίλων για τα Αναπτυξιακά Πρωταθλημάτα
Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., στα πλαίσια σύνδεσης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και προσόντων, προχώρησε στην απόφαση για ονοματοδοσία των ομίλων των αναπτυξιακών της πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Η πρωτοβουλία μας να αντικαταστήσουμε την μέχρι τώρα αρίθμηση, με το όνομα επιχείρησης ή προϊόντων, δίνει την δυνατότητα με μικρό οικονομικό κόστος, να προβληθεί και να συνδεθεί με τον αθλητισμό κατ’ τόπους στους 25 ομίλους της, ενισχύοντας παράλληλα την κατανάλωση και την εικόνα της.
Η προβολή της επιχείρησης ή των προϊόντων, που θα ενταχθούν στο χορηγικό πρόγραμμα ονοματοδοσία των ομίλων της Ένωσης περιλαμβάνει:
-Ονοματοδοσία του αντίστοιχου ομίλου των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων,
-Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στη σελίδα της ΕΣΠΕΠ και στα Έντυπα της Ένωσης,
-Ηχητικό μήνυμα στα κλειστά γυμναστήρια κατά την ανάπαυλα των αγώνων του πρωταθλήματος,
-Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στο Final-4 του πρωταθλήματος στο φυλλάδιο των τελικών που θα εκδώσει η Ένωση, με ηχητικό μήνυμα και διαφημιστικό πανό εντός του κλειστού, καθώς και στις απονομές που θα πραγματοποιηθούν.
-Τη δυνατότητα προβολής της σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί αναμετάδοση των αγώνων του Final-4 από διαδικτυακή τηλεόραση,
-Στο υπ’ έκδοση ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΣΠΕΠ.
Σύμφωνα με τα παραπάνω καλούμε, όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να συνεργαστούν με την ΕΣΠΕΠ στο παραπάνω πρόγραμμα, να προβούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντας μέχρι την Παρασκευή 4/10/2019, αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο mail της Ένωσης (espep2010@gmail.com) ή επικοινωνώντας με τον κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ στο τηλ. 6947864445.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη «Match»: Ιδανικές πρεμιέρες για Παναχαϊκή και Θύελλα στη Γ’ Εθνική

Με «χρυσό» γκολ του Πετράτου, η Παναχαϊκή «άλωσε» την έδρα του Ερμή Μελιγούς (0-1) και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διώχνοντας το αρχικό άγχος. Κάλεσμα για γεμάτα Προσφυγικά την Κυριακή με ΑΟ Μιλτιάδη.
ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: «ΔΙΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ»
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΚ
Ο Προμηθέας, λίγο πριν την πρεμιέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα μετρήσει δυνάμεις εναντίον της «Ένωσης» στον ημιτελικό του Super Cup * Αναλυτικά οι αγώνες του στον α’ γύρο της GBL
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Λύτρωση στο 94’ με Μπουρλάκη
Με γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε σε 1-1 τον ΠΑΣ Πύργου στο Αίγιο, παίρνοντας πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής * Την Κυριακή για τη ρεβάνς με Ζάκυνθο.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
Γυαλίζει το μάτι τους με 4X4
Ιδανική πρεμιέρα για την Θύελλα στο πρωτάθλημα, που νίκησε 1-0 τη Ζάκυνθο με «χρυσό» γκολ του Θεοδωρακόπουλου (φωτορεπορτάζ) *Μόνο νίκες μετρούν οι κυανόλευκοι από το ξεκίνημα της σεζόν
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Καλπάζει» στο Κύπελλο
Ένα-ένα ξεπερνούν οι «μελανόλευκοι» τα εμπόδια, με τελευταίο αυτό των Γαργαλιάνων και κορυφαίους Ανέστη και Μανάκα. Περιμένουν σε ραντεβού-πρόκληση εντός έδρας τη Δόξα Λευκάδας (24/9).
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΣΕΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΦΩΤΙΑ
Η αυλαία της Α’ Κατηγορίας ανοίγει αυτό το Σάββατο (27/9), σε μια σεζόν χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και με πολλούς «μνηστήρες» να καραδοκούν *Δηλώσεις που προϊδεάζουν για… ματσάρες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Μιχάλη, είσαι ο ήρωας μας»
Ο αθλητισμός έδειξε το πιο ανθρώπινο και όμορφο πρόσωπό του σε έναν ξεχωριστό αγώνα, αφιερωμένο στη μάχη που δίνει ο Μιχάλης Μπενέτος.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η Παναχαϊκή κοντά σε Μαυροβούνιο «4άρι» – Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Φ. Κολλιόπουλος, νικήτρια η Δύμη ‘07
ΠΟΛΟ
Τελευταία φιλικά του ΝΟΠ (Άνδρες), άρεσαν οι γυναίκες της ΝΕΠ με Σαγκάη
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα διοργανώνει σπουδαίο τουρνουά με Αιγιαλέων, Ήφαιστο Φλώρινας και Παμβοχαϊκό

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Εθνικής και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου, η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της ένα δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός από τους «πορτοκαλί», ο Αιγιαλέων, ο Ήφαιστος Φλώρινας και ο Παμβοχαϊκός.
Ο Άκης Δαρείος και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς και οι τέσσερις που συμμετέχουν διαθέτουν ανταγωνιστικά ρόστερ.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιάδα την πρώτη ημέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Αιγιαλέων με τον Παμβοχαϊκό.
Τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος στην περιοχή μας.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α2 ΒΟΛΕΙ
Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος, πρεμιέρα εντός για Ολυμπιάδα και Αιγιαλέων

Έγινε σήμερα η κλήρωση της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών και στην Α΄ Ζώνη που συμμετέχουν οι ομάδες της Πάτρας προέκυψε στην πρεμιέρα ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Αιγιαλέων και τον Ερμή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου είναι οι εξής:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10)
Έσπερος-Ιωνικός
ΑΟ Αιγιαλέων-Ερμής Π.
Ολυμπιάδα-Γλυφάδα
Πετρούπολη-Παμβοχαϊκος
ΑΕΚ-Ενωση Γαλατσίου
Παγκράτι-Νηρέας
Μίλτος Σπυρόπουλος