Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 0-2
39′ Σκεπετάρης, 75′ Παπουτσής
Δοκάρια: 43′ Δασουράς, 88′ Κουνάβης
Χρονάς (Γκοτσόπουλος-Τσιρογιάννης)
Με το… “δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ η Θύελλα Πατρών που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αετού με σκορ 2-0 και έφτασε τους 15 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία.
Σε ένα κλειστό ματς χωρίς μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά η Θύελλα απείλησε αρχικά με σουτ εκτός περιοχής του Πανίτσα, αφού του έστρωσε ο Μαρκόπουλος μετά από όμορφη διαγώνια μπαλιά του Κωνσταντινίδη (18′). Στο 28′ ήταν η σειρά του Αετού να απειλήσει με τον Παναγιώτη Μπακάλη να υποδέχεται την κάθετη του Λαζανά, να σουτάρει και τον Δασουρά να παρεμβαίνει σωτήρια και να απομακρύνει. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάννη Σκεπετάρη στο 39′ με όμορφο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή. Λίγο έλειψε μάλιστα να πετύχουν και 2ο τέρμα στο 43′, δεν το κατάφεραν όμως καθώς ο Δασουράς σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καλλιακμάνη μέσα από την μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τον “πορτιέρο” των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Πεφάνη, που παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τους “κιτρινόμαυρους”, θέλησε να “κλειδώσει” την νίκη όπως και έκανε τελικά με “χρυσή αλλαγή” τον Θανάση Παπουτσή. Στο 75′ ο Κώστας Κωνσταντινίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καλλιακμάνη, πάσαρε στον αφύλαχτο Παπουτσή και αυτός με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι “Μπλε” άγγιξαν το 0-3 στο 88′ με τον Κουνάβη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι μετά από φάουλ από τα δεξιά του Παπαδόπουλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης Γ., Ασκούνης Η. (31′ λ.τ. Βύνιας), Μαρκόπουλος Σ. (63′ Νάτσης), Λαζανάς, Καρακάσης, Κριμπάς (85′ Τζίμας), Λυμπέρης, Μπινιέρης, Μπακάλης (77′ Πουλουπάτης), Πανόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μαρκόπουλος Α. (52′ λ.τ. Κωνσταντινίδης Ν.), Κουνάβης, Κατριβέσης, Δασουράς, Πανίτσας, Βλασόπουλος (77′ Θεοδοσόπουλος), Βουτσινάς (65′ Παπουτσής), Ηλιόπουλος, Κωνσταντινίδης Κ. (82′ Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης.
Νικόλας Παολίνος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανμοβριακός: 15 μεταγραφές με την προσθήκη τερματοφύλακα

Ο Πανμοβριακός έφτασε τις 15 προσθήκες.
Τελευταία μεταγραφή είναι ο Σταύρος Μπίκος, που αγωνιζόταν στην Αχαϊκή και θα δώσει λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα.
Η ομάδα του Χάρη Ράντου έχει επίσης αποκτήσει τους εξής ποδοσφαιριστές:
Τελέγκος (Διαγόρας), Μαρκεζίνης (Αχαιος), Μητρόπουλος (Πάτραι), Νιφορόπουλος (Κάρυστος), Νικολόπουλος (Άρης Π.), Ανδριακόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας), Λινάρδος (Παναχαϊκή), Σταυρόπουλος (Παναχαϊκή), Μπισμπίκης (Παναχαϊκή), Ναλμπάντης (Παναχαϊκή), Κάρδαρης (Αστέρας Τσουκ), Κούστα (Δαβουρλής), Παντελής (Παναχαϊκή), Μπρακατσέλος (Άτλας).
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Οι όμιλοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος

Η φετινή Α΄ Κατηγορία προμηνύεται εκ νέου ανταγωνιστική.
Οι δύο όμιλοι θα περιλαμβάνουν 10 ομάδες και τα πλέι-οφ με τα πλέι-άουτ για πρωταθλητή και υποβιβασμό, παραμένουν ως έχουν.
Η ΕΠΣ Αχαΐας χώρισε τους ομίλους, με την κλήρωση να διεξάγεται την Παρασκευή (12/9).
Αναλυτικά:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αστέρας Μιντιλογλίου, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Ατρόμητος Πατρών, Αχαϊκή, Αχαιός, Διαγόρας Βραχν., Δόξα Νιφορ., Δόξα Παραλίας, Πανμοβριακός, Πήγασος.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αιγείρα/Ακράτα, Άρης Πατρών, Αστέρας Τέμενης, Απόλλων Εγλυκάδας, Εθνικός Πατρών, Ζαβλάνι, Ηρακλής Πατρών, Κεραυνός Α.Β., Νίκη Προαστ., Πάτραι.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σημαντικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Τον Αστέρα Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/9) ο Ατρόμητος Πατρών σε νέο φιλικό προετοιμασίας.
Ο αντίπαλος έχει μεγάλη δυναμική, αφού θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα της Ηλείας και στον πάγκο κάθεται ο Αλέξης Γαβριλόπουλος.
Η σέντρα θα γίνει στις 16:30 στο “Α.Κάνιστρας”. Το Σάββατο που πέρασε, η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε το Πάτραι με 4-2.