ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έκανε σούπερ ανατροπή η Ουκρανία και μπήκε με το σπαθί της στο κόλπο της πρόκρισης

Η Ουκρανία ήταν επτάψυχη στο δρόμο προς το Euro 2024, αφού έκανε δύο σερί ανατροπές μέσα σε λίγες ημέρες στα playoffs του Nations League, για να δηλώσει παρούσα στην μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και φαίνεται πως αυτή η αύρα συνεχίζει να την περιβάλλει και στα γήπεδα της Γερμανίας.
Ναι μεν άρχισε καταστροφικά στο τουρνουά με τη συντριβή της με 3-0 στην πρεμιέρα από την Ρουμανία και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Σλοβακία για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου, όμως τα αποκαλούμενα “παιδιά του πολέμου” έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως δεν είναι διατεθειμένα να παραδοθούν.
Αυτό δόθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησής τους με τους Σλοβάκους στο Ντίσελντορφ, με τον Σαπαρένκο να φέρνει στα ίσα το ματς με πανέμορφο αριστερό πλασέ στο 54′ και τον Γιάρεμτσουκ να υπογράψει μία τεράστια (και συνάμα δίκαιη) ανατροπή στο 80′ με αριστουργηματικό κοντρόλ και σεμιναριακό δεξί πλασέ, που υπέγραψε το υπέρ τους 2-1.
Αποτέλεσμα που τους κράτησε ολοζώντανους στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ-άουτ και τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν τα ρέστα τους στον “τελικό” της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων απέναντι στο Βέλγιο.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (67′ Όμπερτ), Κούκτσκα, Ντούντα (60′ Μπένες), Λομπότκα, Σραντς (86′ Σάουερ), Χάρασλιν (67′ Σουσλόφ), Μπόζενικ (60′ Στρέλετς)
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο, Σουντάκοβ, Μπράζκο (85′ Σίντορτσουκ), Γιαρμολένκο (67′ Ζουμπκόφ), Μούντρικ (85′ Μαλινόφσκι), Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Φιλικό τεστ στην Αγυιά: Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Α.Ε. Μεσολογγίου

Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί αύριο, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, την ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, με την πρώτη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
Πληροφορίες για τους φιλάθλους:
Η γενική είσοδος για τον αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Η είσοδος όλων των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τη Θύρα 2 του γηπέδου.
Για τους φίλους της ομάδας που έχουν ήδη στην κατοχή τους εισιτήριο διαρκείας, η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Παράλληλα, για όσους φιλάθλους επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη μόνιμη θέση τους στο γήπεδο για όλη τη σεζόν, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας στην είσοδο του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα.
SUPER LEAGUE 1
Επιστροφή στη δράση της Super League με τρία παιχνίδια, το αναλυτικό σημερινό πρόγραμμα

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στη League Phase του UEFA Champions League, με αντίπαλο την Πάφο (17/9, 19:45 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα για το πρωτάθλημα στον Πειραιά τον Πανσερραϊκό.
Δύο στις δύο νίκες, αμφότερες με σκορ 2-0, για τον Ολυμπιακό, δύο στις δύο ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, για τον Πανσερραϊκό, με τον Κριστιάνο Μπάτσι να βρίσκεται ήδη υπό πίεση.
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός περιμένει τον Βόλο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη «έσβησε» την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Ατρόμητο με το «διπλό» στου Χαριλάου ενώ εκείνη του Χουάν Φεράντο, παρά τις δυο καλές εμφανίσεις, ακόμη αναζητεί τα πρώτα της γκολ και τους βαθμούς.
Ο φιλόδοξος Ατρόμητος κοντράρεται με τον Άρη στο Περιστέρι, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν για πρώτη φορά τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο τους
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
18:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
20:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ
20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Άρης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Στην Παναχαϊκή ο Τσεκούρας

Από τον Παναιγιάλειο αποχώρησε και θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή ο Κώστας Τσεκούρας.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσεκούρα, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας!
ℹ️ | Ακραίος Μπακ-Χαφ
📆 | 02/08/2006
Προηγ. Ομάδα | Παναιγιάλειος
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα!