SUPER LEAGUE 2
Ένας Ηρακλής… Δράμα

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα ήρθε για τον Ηρακλή στη φετινή του πορεία στη Football League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο και παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση που τον αφήνει ακόμα και εκτός Super League 2 αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση.
Στο ματς, που έριξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Football League ο Ηρακλής αντιμετώπισε την Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο στο ντεμπούτο του Μαρσέλου Τροίζι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, για το πρώτο 45λεπτο οι φάσεις ήταν λιγοστές και τα “κουλούρια” ήρθαν φυσιολογικά. Στο δεύτερο μισό , ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο «Γηραιός» ανέβασε στροφές και πίεσε και ήταν καλύτερος μέχρι το 70’ και μάλιστα έχασαν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 56’ με τον Ρόβα. Η Δόξα στο τελευταίο αγωνιστικό 15λεπτο ισορρόπησε εκ νέου για να καταφέρει να πάρει εν τέλει το βαθμό
Κίτρινες: 39’ Βιτλής, 69’ Ρόβας, 72’ Κωστούλας – 18’ Σιώπης, 31’ Καψάλης, 61’ Μπαϊκαρά, 89’ Πεταυράκης, 90’+1 Κρουθ, 90’+4 Πέρεθ, 90’+5 Ανδρέου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Γιαγκιόζης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας (78’ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Ντούνης (84’ Β. Παπαδόπουλος), Κλέιτον, Ρόβας, Νιαμπουγιού (46’ Ορφανίδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (76’ Λεμονής), Ροζέριο Μάρτινς (90’+3 Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Κρητικός (64’ Κρουθ).

SUPER LEAGUE 2
O Δημήτης Σπανός αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.
Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.
Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.
Καλώς ήρθες κόουτς – καλή αρχή!»
SUPER LEAGUE 2
Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.
Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: Καμπανιακός - Καβάλα 1-0 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’ 2-2 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’ 15/9. Για τον Β' όμιλο είχαμε:
Καλαμάτα – Μαρκό 2-0
Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2
Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1
Χανιά – Ελλάς Σύρου 1-1
Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος 1-1.
SUPER LEAGUE 2
Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:
Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.