Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένωση SL2-FL: Δημόσιες ευχαριστίες για τη Football League

Published

on

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι άπαντες στην ένωση Superleague 2-Football League για την επανέναρξη της τρίτης κατηγορίας. 

Μάλιστα, η διοργανώτρια θέλησε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και όλα τα μέλη της κυβέρνησης, που προσωπικά βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη, μετά τη σχετική έκδοση της ΚΥΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας οφείλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την αποδοχή του αιτήματος επανέναρξης των προπονήσεων και για τις ομάδες μέλη μας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Με τη σημερινή ανακοίνωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) , μπαίνει – μετά από πολύμηνη διαδικασία αλλεπάλληλων συσκέψεων, διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους αρμόδιους φορείς – τέλος στο Γολγοθά χιλιάδων οικογενειών που όλο αυτό το διάστημα απειλούνταν με οικονομική, και όχι μόνο, εξαθλίωση.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η σκέψη όλων των ανθρώπων της Super League 2 και της Football League βρίσκεται δίπλα στους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, που εξακολουθούν να κουβαλούν στους ώμους τους τον δικό τους «σταυρό του μαρτυρίου». Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κυβέρνηση και επιστήμονες θα καταφέρουν να δώσουν λύση και στο δικό τους πρόβλημα, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο.

Όλες οι ομάδες – μέλη της Super League 2 και της Football League αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δόθηκε, σε μια περίοδο που η πανδημία δείχνει για πολλοστή φορά το χειρότερο και πιο επικίνδυνο πρόσωπο. Τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο – εντός και εκτός γηπέδων – οφείλουμε να ορθώσουμε όλοι μαζί ανάχωμα στην περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού και να δώσουμε το παράδειγμα όχι μόνο στην αθλητική οικογένεια, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Και θα το πράξουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας εμπιστεύτηκαν, και κυρίως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας!».

SUPER LEAGUE 1

Ολυμπιακός: Ο Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης δύο αγωνιστικών

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League

Published

on

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε τις ποινές για την 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. a΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Επιβάλλει στον ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου δυο (2) αγωνιστικών ημερών για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 11 παρ. 1, 7, 12 παρ. 2 , 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. a΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ)”.

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Μεγάλη Παρασκευή «ραντεβού» στο γήπεδο Προσφυγικών

Θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγώνας Άνω και Κάτω πόλης

Published

on

Ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, αποφασίστηκε ομόφωνα ο καθιερωμένος αγώνας Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Άνω-Κάτω Πόλης να διεξαχθεί την Μεγάλη Παρασκευή 3 Απριλίου 2024 και ώρα 12  το μεσημέρι στο γήπεδο Προσφυγικών.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρίσκονται στο γήπεδο, μια ώρα νωρίτερα (11:00). Πριν τη διεξαγωγή του, θα ακολουθήσουν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΕ Παναχαϊκή: “Προηγείται η Κυριακή και ο Ολυμπιακός Β.”

Για το παιχνίδι με το Διαγόρα θα ασχοληθούν όλοι από Δευτέρα

Published

on

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση προκειμένου να επιστήσουν την προσοχή στους φίλους της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ και όχι για επόμενο με τον Διαγόρα. Αναλυτικά:

“Οι μέτοχοι και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όλου του οργανισμού στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Β.

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα θα ασχοληθούμε από Δευτέρα……. προηγείται η Κυριακή!!!”.

Continue Reading
Advertisement

Facebook