Γ ΕΘΝΙΚΗ
Εντός με Βάρδα ο Διαγόρας, εκτός με Ερμιονίδα η Θύελλα (Το πρόγραμμα)

Σήμερα θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της 8ης αγωνιστικής στην Γ΄Εθνική και τον 7ο όμιλο της, με Διαγόρα Βραχνείκων και Θύελλα Πατρών να έχουν να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές.
Οι «μπλε» έρχονται αντιμέτωποι με τον ΠΑΟ Βάρδας, που θα έρθει στην Πάτρα χωρίς τους τιμωρημένους Γούρμο και Ντόμα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολο τον τραυματία Κοτσόκολο, αλλά επιστρέφουν οι Λίπι, Γεωργαντόπουλος, που εξέτισαν τις αποβολές με Διαβολίτσι στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Ίκαρο Λακκόπετρας. Ο Μεσσήνιος Καυκάς θα διευθύνει το ντέρμπι με βοηθούς τους Καρβούνη, Μπούρκα.
Η Θύελλα Πατρών πήρε ψυχολογία με την παλικαρίσια νίκη της επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως και πηγαίνει στην δύσκολη έδρα της ποιοτικής Ερμιονίδας, με σκοπό να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο. Διαιτητής ο Λάκωνας Βαρτσάκης, με βοηθούς τους Σοβολό και Παπαγεωργίου.
Οι πατρινοί Κώστας Ανδριανός και Βαγγέλης Σαφαρίκας θα διευθύνουν τα ματς Πανηλειακός-Σπάρτη και Αστέρας Βλαχιώτη- Τσιλιβή αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης στροφής:
Σήμερα στις 15:00
Αστέρας Βλαχιώτη- Τσιλιβή (13:00)
Διαγόρας Βρ.- ΠΑΟ Βάρδας
Ερμιονίδα- Θύελλα Πατρών
Πανηλειακός- Σπάρτη
Ολυμπιακός Ζαχάρως- Διαβολίτσι
Ναύπλιο- Παναργειακός
Ζάκυνθος- Πανγυθεατικός

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αναβολή στο ματς του Παναιγιάλειου στην Ζάκυνθο

Το παιχνίδι του Παναιγιάλειου στην Ζάκυνθο αναβλήθηκε.
Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της νησιώτικης ομάδας ήταν «βαρύς» και ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, αφού η συνεχής βροχόπτωση επηρέασε το τερέν.
Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε δικαιολογημένα να αναβάλλει την αναμέτρηση, που θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Live Ενημέρωση: Παναχαϊκή – ΑΟ Μιλτιάδης και Πανθουριακός – Θύελλα Πατρών

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την Παναχαϊκή να αγωνίζεται στα Προσφυγικά με τον ΑΟ Μιλτιάδη.
Η αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με την Ζάκυνθο αναβλήθηκε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της νησιώτικης ομάδας ήταν «βαρύς» και ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, αφού η συνεχής βροχόπτωση επηρέασε το τερέν.
Live ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια…
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Δύσκολη αποστολή για την Θύελλα Πατρών με Πανθουριακό

Τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Πανθουριακό, αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 η Θύελλα Πατρών.
Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου μπήκε δυναμικά στην Γ΄Εθνική και επικράτησε δίκαια της Ζακύνθου, με τέρμα του Θεοδωρακόπουλου, οπότε πηγαίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με την ψυχολογία στα ύψη.
Ο Πανθουριακός ηττήθηκε στο Κιάτο απο τον εκεί Πέλοπα και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, κυνηγώντας την πρώτη φετινή νίκη.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαρτσάκης από την Λακωνία.