ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Επιστρέφει τον Φεβρουάριο ο Πουλιανίτης

Το πλέον ευχάριστο νέο μετά την παύση του πρωταθλήματος αφορά στον τραυματία Πουλιανίτη, ο οποίος αν όλα εξελιχθούν ομαλά στην αποθεραπεία την οποία θα ξεκινήσει, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει για τα καλά στη δράση από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο παίκτης αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο από τα μέσα Δεκεμβρίου μπαίνοντας σε ρυθμούς δουλειάς και ύστερα από την τεράστια περιπέτεια τραυματισμού του με το διπλό κάταγμα που υπέστη στη γνάθο.
Είναι κάτι που περιμένει πως και πως και ο Νίκος Βετούλας, αφού υπολογίζει πάρα πολύ στην προσθήκη του Πουλιανίτη που είναι η μια από τις τέσσερις βασικές που έγιναν το καλοκαίρι.
Ο Πουλιανίτης παραμένει στην Πάτρα αφού και να ήθελε να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη που είναι οι δικοί του άνθρωποι, δεν μπορεί να το κάνει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Ο Απόλλων πάλι χωρίς τον Αμερικάνο Κίερ στο φιλικό εναντίον της Παναχαϊκής (φωτορεπορτάζ)

Σε καθαρά προπονητικούς ρυθμούς (χωρίς διαιτητές και γραμματεία) διεξήχθη το φιλικό Απόλλωνα με Παναχαϊκή σήμερα το απόγευμα στην Περιβόλα.
Για τον Απόλλωνα λόγω διαφόρων προβλημάτων δεν αγωνίστηκαν οι Κίερ, Ανέστης, Τζουανόπουλος, Αθανασόπουλος. Ο Αμερικάνος σούτινηκ γκαρντ του Απόλλωνα ακόμη δεν έχει αγωνιστεί, λογικά κι όπως λένε οι μελανόλευκοι, θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα 2014.
«Ήταν ένα ακόμη τεστ για την ομάδα μας, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και να τρέξουμε» δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Ελευθεριάδης.
«Είχαμε καλές και κακές στιγμές, φαινόμαστε κουρασμένοι. Από τα αυτά τα δυνατά φιλικά βλέπουμε αδυναμίες, που πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε» τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Θανάσης Λιόνας.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Πρόβα τζενεράλε» ο Απόλλων ενόψει Κυπέλλου εναντίον της Παναχαϊκής στην Περιβόλα

Σε ρυθμούς πρώτης επίσημης εμφάνισης στο Κύπελλο κινούνται οι μελανόλευκοι του Απόλλωνα και στα πλαίσια αυτά σήμερα Τρίτη (9/9, 6μ.μ.) θα κάνουν την τελική δοκιμή δίνοντας ένα ακόμη φιλικό, με την Παναχαϊκή, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα στην Περιβόλα.
Τρίτο κατά σειρά τεστ και ίσως το… τελευταίο, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχουν στο θεσμό του κυπέλλου, με την κλήρωση να είναι ήδη γνωστή από την αρχή μέχρι και την τετράδα της τελικής φάσης σε ότι αφορά τις ομάδες της ΕΟΚ.
Ο Γ. Ελευθεριάδης θα έχει τη δυνατότητα να δει το στάδιο ετοιμότητας των παικτών του, παρότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δείξει η νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί τις πραγματικές αρετές και ικανότητες που διαθέτει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Απόλλων Π.: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για την επίσημη πρεμιέρα της νέας σεζόν στο Κύπελλο (Σάββατο 13/9)

Ο Απόλλων ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ανδρών, υποδεχόμενος στο Κ.Γ. Περιβόλας τον Ε.Α. Προμηθέα 2014. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 17:00, σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής διοργάνωσης.
Ο μελανόλευκος σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αναφέρει: “Η προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση είναι διαθέσιμη στο www.apollonpatras.gr/tickets και οι φίλαθλοί μας καλούνται να υποστηρίξουν δυναμικά την ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της!”.
Μίλτος Σπυρόπουλος