Connect with us

NATIONAL LEAGUE 2

Επιστροφή Λυμπέρη στην Αχαγιά ’82

Published

on

Ο Δημήτρης Λυμπέρης επιστρέφει στην Αχαγιά ’82.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε επισήμως από τους “κόκκινους” της Δυτικής Αχαΐας και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, που βρίσκει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Η πορεία του Λυμπέρη στις Εθνικές κατηγορίας με πέρασμα από τον Απόλλωνα Πατρών μέχρι και στα παρκέ της Α1 Εθνικής είναι γνωστή.

Έτσι αναμένεται να προσφέρει λύσεις με την εμπειρία του και το αξιόπιστο σουτ που διαθέτει έξω από την γραμμή των 6.75.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

🔴⚪️ NEW TRANSFER
⚪️🔴WELCOME “LYMPE”

Ο Αθλητικός Όμιλος Αχαγιά 82 ανακοίνωνει με χαρά και τιμή την επιστροφή του δυναμικού Power Forward Δημήτρη Λυμπέρη στην ομάδας μας!!

Τα λόγια είναι περιττά για ενα καλό φίλο!!

Δήμητρη καλώς μας ξανάρθες!!

NATIONAL LEAGUE 2

Πλήγμα με την απώλεια Αλαφογιάννη στην Παναχαϊκή, αποκτήθηκε ο νεαρός Τζόγκλης

Published

on

Με φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα με τα Ροϊτικα (διάρκειας τριών 10λεπτων και χωρίς σκορ και διαιτητές) στο κλειστό της Αγυιάς η Παναχαϊκή συνέχισε την προετοιμασία της.

Τα μαντάτα τελευταία πάντως δεν είναι διόλου ευχάριστα, καθώς αποχώρησε από την ομάδα ο Αλαφογιάννης (για επαγγελματικούς λόγους μετακόμισε στην Αθήνα, αν και παραμένει στο ρόστερ), δημιουργώντας νέο «αγκάθι» στον Θανάση Λιόνα.

Κι αυτό καθώς ο τεχνικός της Παναχαϊκής εδώ και καιρό είναι στη αναζήτηση ψηλού για να ενισχύσει την κοκκινόμαυρη «front line», κάτι που δεν είναι διόλου εύκολο να υλοποιηθεί.

Οι κοκκινόμαυροι για να τονώσουν την περιφέρεια κινήθηκαν άμεσα αποκτώντας το νεαρό ταλαντούχο Γιώργο Τζόγκλη από την Απολλωνιάδα.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

Λιόνας: “Η Παναχαϊκή έχει πάντα το νου της στη μεταγραφική αγορά αν προκύψει κάτι καλό…”

Published

on

Το «Matchnews.gr» αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Παναχαϊκή κινήθηκε αθόρυβα για να κάνει το μεγάλο… μπαμ με την απόκτηση του Γιάννη Μολφέτα (πήγε τελικά στον Εθνικό Λειβαδιάς), δείγμα του ότι έχει πάντα τη ματιά της στη μεταγραφική αγορά.

Κάτι που το επιβεβαίωσε και ο Θ. Λιόνας στα λεγόμενά του. «Έχουμε το νου μας πάντα στην αγορά μήπως και προκύψει κάτι καλό που θα μας βοηθήσει περαιτέρω, αφού το πρωτάθλημα της NL2 έχει μακρύ δρόμο και απαιτεί βάθος στο ρόστερ μιας ομάδας που θέλει να πετύχει κάτι καλό».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

Γ. Λιανός: «Έρχομαι στον Κάδμο για να δώσω περισσότερα, νιώθω μισός Κρητικός»

Published

on

 Ο νέος παίκτης του Κάδμου, Γιάννης Λιανός (National League 2, 2ος όμιλος), που ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάτρα με Απολλωνιάδα και Απόλλωνα, μίλησε στο WebRadio της ΕΟΚ για την πορεία της καριέρας του και τα διαφορετικά μέρη από τα οποία έχει περάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Λιανός:

Για την μετακόμιση του στην Θήβα: «Αυτό προέκυψε ξαφνικά. Θέλω να δώσω προτεραιότητα στην επαγγελματική μου καριέρα εκτός μπάσκετ. Ήρθα στην Αθήνα και έψαχνα την νέα μου ομάδα τον Αύγουστο. Οι περισσότερες ομάδες είχαν κλείσει το ρόστερ τους. Κάπως έτσι προέκυψε η πρόταση από τον Κάδμο, μου έδειξαν έντονο ενδιαφέρον, κάλυψαν όλες μου τις ανάγκες και την αποδέχτηκα με χαρά».

Για το αν είναι άνθρωπος των αλλαγών: «Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών. Ήμουν πολλά χρόνια στον Απόλλωνα και για 10 χρόνια πήγα στην Κρήτη. Τα 8 μου χρόνια εκεί ήταν στον ΟΦΗ. Είμαι άνθρωπος που δένομαι με ανθρώπους και καταστάσεις. Κοιτάω και άλλα πράγματα εκτός μπάσκετ. Όσο και να αγαπάω το άθλημα, πρέπει να κοιτάμε και άλλα πράγματα όσο μεγαλώνουμε. Η απόφαση αυτή με έχει δυσκολέψει συναισθηματικά για άλλους λόγους, αλλά είναι αυτό που ήθελα και είχα ανάγκη».

Για τον ρόλο και τους στόχους του στον Κάδμο: «Στον Κάδμο το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αυτή η εικόνα που μου μετέφεραν στο τηλέφωνο περί οικογενειακού κλίματος ισχύει, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πέρυσι με τριπλή ισοβαθμία μπήκε στα πλέι άουτ και σώθηκε. Έρχομαι να δώσω περισσότερα πράγματα. Μου αρέσει αυτή η ευθύνη. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφς».

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Ανεβαίνει το Ζαβλάνι, πλήγμα με τραυματισμό παίκτη

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Πανμοβριακός: Ακόμα δύο προσθήκες με παρόν και μέλλον

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ10 hours ago

Κεραυνός: Εξαιρετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό του

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ14 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Ο διαχωρισμός των ομίλων στις τρεις κατηγορίες

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Αγώνας δρόμου της ερασιτεχνικής για τα διαρκείας και τις χορηγίες, έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ14 hours ago

Όλα έτοιμα για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Α΄Κατηγορία: Το πλήρες πρόγραμμα των δύο ομίλων

Γ ΕΘΝΙΚΗ11 hours ago

Θύελλα Πατρών: Πέντε σκόρερ στα τρία πρώτα ματς

ΜΠΑΣΚΕΤ13 hours ago

Τούρκος οπαδός σε σύζυγο Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια»

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ10 hours ago

Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

Facebook