ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΣΚΑ-Η: Προπόνηση για το κλιμάκιο (γεννηθέντες 2007) στην Περιβόλα
Οι αθλητές και η πρώτη προπόνηση στην Περιβολα.

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, από την ΕΣΚΑ-Η καλούνται οι παρακάτω αθλητές (γεννημένοι το 2007) στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Περιβόλα την Δευτέρα 24/10/2022 και ώρα 15:00-16.30)
Οι αθλητές που κλήθηκαν:
Τσίπας χρήστος ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Κουτόπουλος χρήστος ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Αλεξανδρόπουλος Στέφανος ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Μπαλάσης Γεώργιος ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΥ
Ράλλης Ιωάννης ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Σίψας Νίκος ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
Κινήνης Νίκος ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Γούναρης Γεώργιος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Γ.Σ.
Καρατζάς Στάθης ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΥ
Σκαρμούτσος Άγγελος ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ – ΕΣΠΕΡΟΥ
Ντούβας Αθανάσιος ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Δενδής Ανδρέας ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Βασιλείου Νίκος ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Στέβοβιτς Ματιγιας ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Θεοδωρίδης Χρήστος ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ξένος Δημήτριος ΑΠΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Βαλκανάς Λεωνίδας ΑΣ . ΑΠΟΛΛΩΝ.

NATIONAL LEAGUE 2
Η Αχαγιά’82-Αυγέρος ανακοίνωσε επίσημα τον Σέρβο γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς στο ρόστερ της

Και τυπικά παίκτης της Αχαγιάς’82 για τη φετινή σεζόν είναι ο Σέρβος γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Αχαγιά 82 Αυγέρος ανακοινώνει την ένταξη του Andrija Petrovic στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής, γεννημένος στις 24 Ιουλίου 2000, έρχεται στην ομάδα μας προερχόμενος από την KK Jagodina, με παρουσία στη σερβική 1MRL.
Ο Petrovic έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις και με τη διάθεσή του για δουλειά αναμένεται να προσθέσει ένταση, βάθος και ανταγωνισμό στην καθημερινότητα της ομάδας».
«Ο Andrija έρχεται αποφασισμένος να βοηθήσει και να υπηρετήσει τη φιλοσοφία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθειά μας», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Γκοργκόλης
«Καλωσορίζουμε τον Andrija στην οικογένεια της Αχαγιάς 82 Αυγέρος και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!», ήταν ο επίλογος της ανακοίνωσης του συλλόγου.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Α1 ΕΣΚΑΗ
Το πρόγραμμα του “Φάνης Κολλιόπουλος”

Η Δύμη διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά το τουρνουά που τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα, Φάνη Κολλιόπουλου.
Το σαββατοκύριακο που έρχεται (20-21/9), το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας.
Πέραν της Δύμης θα λάβουν μέρος το ΣΕΦΑ, ο Αστέρας Τέμενης και η Ολυμπιάδα.
Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9
Ολυμπιάδα- Αστήρ Τέμενης (18:30)
Δύμη- ΣΕΦΑ (20:30)
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9
Μικρός τελικός (18:30)
Μεγάλος τελικός (20:30)
ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου “μετακομίζει” φέτος στην Πάτρα και το Promitheas Park (27-28/9)

Αλλαγή πλάνων στον Κεραυνό Αιγίου όσο αφορά στη διεξαγωγή του μπασκετικού τουρνουά στη μνήμη των προέδρων του Χάρη Μπόγδανου και Γιώργου Λάγαρη (φωτό) που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Τις ίδιες ημέρες το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου είναι «κλεισμένο» (νωρίτερα) από τον συμπολίτη Αστέρα Τέμενης που θα διοργανώσει δικό του τουρνουά και έτσι στον Κεραυνό πήραν την απόφαση να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στο «Promitheas Park».
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος Κεραυνός Αιγίου, Αχαγιά’82, Παναχαϊκή και Προμηθέας 2014 και καθημερινά οι αγώνες (το πρόγραμμα δεν είναι έτοιμο) θα διεξαχθούν 6 και 8μ.μ.
Μίλτος Σπυρόπουλος