Connect with us

ΠΟΛΟ

Εθνική Πόλο Νεανίδων: «Βούλιαξε» τη Γαλλία με Κουρέτα, Τσιμάρα και έκανε το 3/3!

Published

on

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για την Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων, που μετά τις νίκες απέναντι σε Ουκρανία (33-6) και Ολλανδία (10-7), επικράτησε εμφατικά και της Γαλλίας με σκορ 22-13!

Η Εθνική μας ομάδα έχει… καπαρώσει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο των αγώνων και αναμένεται διεκδικήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στον κρίσιμο χιαστί αγώνα των προημιτελικών, την είσοδο της στα μετάλλια του πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει πλέον την Τετάρτη (25/8) την Τουρκία στις 10.00 και σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων πρόκειται να πάρει εκ νέου τη νίκη. Οι Τούρκοι έχουν χάσει και στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί ως τώρα.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν προβάδισμα με 8-2, στα μισά της 2ης περιόδου, όμως η Γαλλία κατάφερε να μειώσει σε 10-9, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ελλάδα ήταν ασταμάτητη στην επίθεση, με την αρχηγό, Φωτεινή Τριχά να σκοράρει 5 γκολ, ενώ από 4 γκολ σημείωσαν οι Χριστίνα Σιούτη και Νεφέλη Χαλδαίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-6, 7-2, 6-4.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου, Ευτυχία Καραγιάνη): Καραγιάνη, Σάντα 3, Καλογεροπούλου, Σιούτη 4, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Κυριακάκη 3, Μήτσου, Κουρέτα, Ανδρέαδη.

ΠΟΛΟ

Με την πλάτη στον τοίχο για την παραμονή η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ – Γνώρισε βαριά ήττα (17-9) από τα Χανιά

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι άουτ

Published

on

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ δεν κατάφερε να σπάσει την έδρα των Χανιών γνωρίζοντας την ήττα με 17-9, εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι άουτ της Α1 Εθνικής πόλο των γυναικών.

Πλέον οι Πατρινές βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσουν με την παρουσία του κόσμου τους να ισοφαρίσουν τη σειρά, την Κυριακή (15:30) στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”.

Τα 8λεπτα: 4-2, 5-0, 4-5, 4-2

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Tρουλάκη, Ινάμπα 3, Φουράκη 4, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 5, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 2, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αικ. 2, Καραδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

ΝΕΠ (Χρ. Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 3, Κοντάκου, Λάμπερτ 1, Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη, Κεπενού 1, Μοίραλη, Λιαπάκη, Τύχινα 1, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική – Νίκησε τα Χανιά 8-7 εκτός έδρας

Με δύο ομάδες η Πάτρα του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του πόλο

Published

on

Ο ΝΟΠ ήθελε τη νίκη και την πήρε στο δεύτερο αγώνα του στα Χανιά, όπου επικράτησε της αντίπαλης ομάδας με 8-7 και πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες με το τέλος της πρώτης περιόδου να τις βρίσκει ισόπαλες με 1-1, ενώ στη συνέχεια ο ΝΟΠ ανέβασε στροφές και προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο.

Ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους με την περίοδο να ολοκληρώνεται με 5-5 ισοπαλία, ενώ στο τέλος οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα καθάρισαν με την παραμονή τους επικρατώντας με 8-7.

Ένταση υπήρξε στο φινάλε με το παιχνίδι να διακόπτεται έπειτα από αλλεπάλληλα επιθετικά φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-3, 4-1, 2-3.

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 3, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς 2, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Η παραμονή του ΝΟΠ στην Α1 Εθνική περνάει από τα Χανιά

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα στο πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα είχαν επικρατήσει με 15-14

Published

on

Ο ΝΟΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις  3 το μεσημέρι τα Χανιά εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ στην Πάτρα είχαν επικρατήσει με 15-14 (10-10 κ.δ.) στα πέναλτι και πλέον χρειάζονται μόλις μία νίκη για να πανηγυρίσουν την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Continue Reading
Advertisement

Facebook