Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εθνικός Σαγεΐκων: Το σήκωσαν οι «πολεμιστές»

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εθνικού Σαγεΐκων, καθώς σήμερα έδωσε το τελευταίο παιχνίδι του στον 1ο όμιλο της Γ΄Κατηγορίας.
Μικρή σημασία είχε το αγωνιστικό μέρος στο «Α.Κάνιστρας», αφού το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων έληξε ισόπαλο με 1-1. Ωστόσο ο Εθνικός είχε κατακτήσει και μαθηματικά την πρωτιά από την περασμένη αγωνιστική και συνεπώς και την απευθείας άνοδο.
Έτσι με τη λήξη της συνάντησης η ΕΠΣ Αχαΐας έκανε την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές του ομίλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος χειροκρότησε τον αντίπαλο για την επιτυχία του. Το λεγόμενο «pasillo» που ήταν μία όμορφη στιγμή και άξια συγχαρητηρίων.

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ψηλαλώνια: Το νέο Δ.Σ. της ιστορικής ομάδας που επιστρέφει

Η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Ψηλαλωνίων επανέρχεται στη δράση και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄Κατηγορία.
Την Τετάρτη (6/8) πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία και προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με τον Βασίλη Βασιλόπουλο (χορταράκιας) να αναλαμβάνει το πόστο του προέδρου.
Αναλυτικά το Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Γιάννης Βασιλόπουλος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπαπαύλου
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Παπαπαύλου
Ταμίας: Βασίλης Βασιλόπουλος
Μέλος: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλης Μονοκρούσος, Χρήστος Παναγόπουλος
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ ΄Κατηγορία: Φέρνουν άλλο “αέρα” οι ομάδες Β΄

Από πέρυσι έκαναν την εμφάνισή τους οι Β’ ομάδες στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, με το πρόσημο να είναι κάτι παραπάνω από θετικό.
Η Παναχαϊκή Γ.Ε. και το Πάτραι Β’ ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν που πέρασε και πλέον και άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Αφενός, κερδίζει η Γ’ Κατηγορία σε επίπεδο ποιότητας, αφού αναμένονται πολλά ανταγωνιστικά ματς στους δύο ομίλους και αφετέρου, οι ίδιοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν θα μένουν άπραγοι στις πρώτες τους ομάδες, μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Θα βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και σε αγωνιστικό ρυθμό, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Οι νέες συμμετοχές έχουν ενδιαφέρον
Δύο ομάδες που έχουν αρχίσει να επενδύουν στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής και θα στελεχώσουν στο μέλλον τις ανδρικές τους ομάδες με παιδιά από τα «σπλάχνα» τους, είναι η Αχαϊκή και ο Εθνικός Πατρών.
Αμφότεροι, λοιπόν, θα «κατεβάσουν» Β’ ομάδες στη Γ΄ Κατηγορία της ερχόμενης σεζόν και πολλά νεαρά παιδιά θα έχουν ευκαιρίες προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, με το βλέμμα στραμμένο στο να επιστρέψουν πιο ώριμοι στην Αχαϊκή και τον Εθνικό.
Το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα με δεύτερη ομάδα σκέφτεται σοβαρά και ο Δαβουρλής Κ. 92, που έτσι κι αλλιώς στηρίζεται στα δικά του παιδιά και η φιλοσοφία του συλλόγου δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού θα παραταχθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και στη Β’ Κατηγορία.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κρίνος: Ο Ζαγαρέλος βάφτισε τον γιο του

Ο τεχνικός διευθυντής του Κρίνου, Ανδρέας Ζαγαρέλος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Την Κυριακή που πέρασε βάφτισε τον αγαπημένο γιο του. Και το όνομα αυτού Φώτης και να είναι πάντοτε γερός και ευτυχισμένος στη ζωή του.
Στο τραπέζι έδωσαν το παρόν αθλητικές και πολιτικές παρουσίες και άπαντες ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός, στον Ανδρέα και τη σύζυγό του Ελένη.