Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ κατηγορία (15η): “Φρέναρε” την Θύελλα ο Αστέρας Μιντ., καταιγιστικός Άρης κόντρα στον Πήγασο
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Την πρώτη της απώλεια μέτρησε η Θύελλα Πατρών στον 1ο όμιλο στην πρώτη δόση των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.
Ο Αστέρας Μιντιλογλίου έμεινε όρθιος στο “Φ.Αραβαντινός” και έκοψε δύο πόντους από την πρωτοπόρο ομάδα, που μετρούσε 13Χ13. Ο Πανμοβριακός με γκολ του Κοκκίνη πέρασε από το Λιμνοχώρι, ενώ η Δόξα λύγισε στα Νιφορέικα τον Δία.
Σαν σίφουνας πέρασε από το “Α.Κάνιστρας” ο πρωτοπόρος Άρης Πατρών, βάζοντας 5 γκολ στον Πήγασο και έτσι συνεχίσει να κινεί τα νήματα στην κορυφή του 2ου ομίλου.
Με 6 γκολ (6-2) επιβλήθηκε ο Κεραυνός στον Άγιο Βασίλειο επί του Πανιώνιου Αχιλλέα, ενώ τεράστιας σημασίας “2” πέτυχε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στο Προάστειο επί της Νίκης.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Α’ Όμιλος
Λιμνοχώρι- Πανμοβριακός 0-1
Δόξα Νιφορεΐκων- Δίας 4-1
Θύελλα Π.- Αστέρας Μιντ. 0-0
Β’ Όμιλος
Κεραυνός Α.Β.- Πανιώνιος/Αχιλ. 6-2
Νικη Προαστείου- Αναγέννηση Ψαθοπ. 0-1
Πήγασος Μπεγ.- Άρης Π. 0-5
Εθνικός Π.- Απόλλων Εγλυκ. 1-0
Το πρόγραμμα της Κυριακής:
Α’ Όμιλος
Διαγόρας Βραχν.- Δόξα Παρ. (15:30, Βραχνεΐκων, Μπακόπουλος)
Ίκαρος Λακ.- Αστέρας Τσουκ. (15:30, Λακκόπετρας, Φωκάς)
Ατρ.Λάππα- Αχαϊκή (15:30, Λάππα, Παπαδόπουλος)
Ρεπό ο Αχαιός Σαρ.
Β’ Όμιλος
Παναιγιάλειος- Πάτρα 2005 (15:30, Αιγίου, Δανιήλ)
Αιγείρα/Ακράτα- Ατρόμητος Π. (15:30, Ακράτας, Καδδάς)
Ρεπό ο Αετός/Αστραπή
Οι Βαθμολογίες;
Α’ Όμιλος
1 Θύελλα Π. 40 (43-7)
2 Πανμοβριακός 34 (29-10)
3 Διαγόρας Βραχν. 31 (35-9)
4 Αχαϊκή 29 (18-10)
5 Ατρόμητος Λάππα 20 (19-13)
6 Αχαιός Σαρ. 20 (17-21)
7 Δόξα Νιφ. 16 (13-15)
8 Δόξα Παρ. 15 (19-26)
9 Λιμνοχώρι 11 (9-19)
10 Αστέρας Τσουκ. 10 (13-23)
11 Αστέρας Μιντ. 9 (11-22)
12 Ίκαρος Λακκ. 8 (16-31)
13 Δίας 4 (13-41)
Β’ Όμιλος
1 Άρης Πατρών 39 (42-7)
2 Παναιγιάλειος 34 (34-8)
3 Κεραυνός Α.Β. 34 (40-17)
- Εθνικός Πατρών 32 (22-7)
- Αετός/Αστραπή 21 (18-15)
- Πήγασος Μπεγ. 20 (19-21)
- Αιγείρα Ακράτα 18 (14-18)
- Νίκη Προαστ. 18 (16-17)
- Ατρόμητος Πατρών 12 (13-16)
- Αναγέννηση Ψαθ. 12 (13-21)
- Πάτρα 2005 5 (9-27)
- Πανιώνιος/Αχιλ. 4 (14-49)
- Απόλλων Εγλ. 3 (7-29)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄Κατηγορία: Η ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος

Η Ένωση όρισε το πρόγραμμα των αγωνιστικών σε 1ο και 2ο όμιλο, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
Έτσι στο επίσημο σάιτ της ΕΠΣ Αχαΐας έχουν αναρτηθεί οι ημερομηνίες και οι ώρες των αναμετρήσεων για τις 18 αγωνιστικές.
Οι δύο τελευταίες στροφές θα διεξαχθούν ίδια ώρα και ημέρα, άρα θα γίνουν αλλαγές, σχετικά με τις ομάδες που μοιράζονται την ίδια έδρα.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τσίκας: «Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον «χρυσό» βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Αχαϊκής, εμφανίστηκε ο προπονητής του Πήγασου Μπεγουλακίου, Χρήστος Τσίκας.
Λογικό, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υψηλές βλέψεις και έμπειρο σύνολο, σε αντίθεση με τον Πήγασο, που στηρίζεται σε νεαρά, ταλαντούχα παιδιά.
Ο βαθμός αυτός, πέρα από τη σημασία του για το τελικό «ταμείο», δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν και διαθέτουν ταλέντο, στερούνται της απαραίτητης εμπειρίας για την Α’ Κατηγορία.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στη «Match»:
«Το αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα θετικό. Θετικό είναι επίσης ότι η ομάδα παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, παρά τη νίκη μας στην πρεμιέρα.
Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και ήμασταν καλύτεροι στο τακτικό κομμάτι. Η συνέχεια είναι δύσκολη, όμως εμείς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε συνεχώς καλύτεροι.
Αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ατυχία με Σπυρόπουλο στον Εθνικό Πατρών

Ο Εθνικός Πατρών μπορεί να νίκησε άνετα τον Αστέρα Τέμενης, ωστόσο η επιτυχία του επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μάριου Σπυρόπουλου ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 1 μήνα.
Ο άσος των «μπλε» υπέστη ρήξη συνδέσμου στην κλείδα και η ειρωνεία της τύχης είναι ότι αυτό συνέβη σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης και με το σκορ ήδη στο 5-0!
Άμα δεν σε θέλει…