Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ΄κατηγορία: Επιστρέφει ο Ολυμπιακός Φίλων

Ο Ολυμπιακός Φίλων ξεπέρασε τις δυσκολίες και στην ερχόμενη Γ’ κατηγορία θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η ομάδα επανέρχεται με δυνατό Δ.Σ., με τους Αντώνη Γαλαριώτη και Χρήστο Αδαμόπουλο να οργανώνουν την επόμενη μέρα.
Άμεσα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, ενώ στη διοίκηση έχουν ενεργό ρόλο οι Τάκης Λυμπέρης, Χάρης Κατσιγιάννης και Κώστας Σαμαντάς

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Την «πλήρωσε» ξανά η Γ’ Κατηγορία

Η Γ’ Κατηγορία θα πάει μια εβδομάδα πίσω, όσον αφορά στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.
Το πρόβλημα της έλλειψης γηπέδων, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣ Αχαϊας παραμένουν.
Έτσι η τρίτη τη τάξει κατηγορία θα ξεκινήσει στις 17-18 Οκτωβρίου, ενώ είχε προγραμματιστεί για τις 11-12 του ίδιου μήνα.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Επιστροφή του ΠΑΟΚ Πατρών με έμπειρο τεχνικό

Ο ΠΑΟΚ Πατρών επιστρέφει στη δράση με τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πέρυσι διέκοψε την παρουσία του στα μέσα της σεζόν, αλλά βρήκε λύσεις και θα λάβει μέρος κανονικά στα γήπεδα της Γ’ Κατηγορίας.
Στον πάγκο θα καθίσει ο πολύπειρος προπονητής, Χρήστος Γερολυμάτος, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα προσπάθεια της.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέος τεχνικός στο Πάτραι Β’

Με τον Χρήστο Δελδήμο θα πορευθεί το Πάτραι Β’ στα γήπεδα της Γ’ Κατηγορίας.
Ο Δελδημος έκανε καλή δουλειά στον Φαραϊκό και έχει περάσει επίσης από Αναγέννηση Πατρών, Πείρο Ισώματος και Τριταιϊκό.
Πέρυσι η δεύτερη ομάδα του Πάτραι καθοδηγήθηκε από τον Σταμάτη Σαρρή.
Γιάννης Γεωργακόπουλος