Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ.Σκούρτας: «Δεν έχω πετύχει ξανά 4 γκολ»

Published

on

Την παράσταση «έκλεψε» ο Γιάννης Σκούρτας και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού σκόραρε τα 4 από τα 5 γκολ του Διαγόρα, ο οποίος λύγισε άνετα το Λιμνοχώρι στα Βραχνέικα με 5-1.

Ο νεαρός επιθετικός των «μπλε» μίλησε στη «Match» για το προσωπικό επίτευγμά του, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Διαγόρα να στοχεύει φυσικά στην 2η θέση, η οποία δίνει συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Τα όσα είπε:

«Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στο Λιμνοχώρι. Μπήκαμε στο γήπεδο δυνατά και αποφασιστικά και με κάποια γρήγορα γκολ, ‘κλειδώσαμε’ τη νίκη σχετικά νωρίς.

Προσωπικά δεν έχω πετύχει ξανά 4 γκολ σε ένα παιχνίδι, αλλά όλα τα τέρματα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, αφού προήλθαν από όμορφες ενέργειες των συμπαικτών μου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σε ανάλογο ρυθμό, με αντίστοιχες εμφανίσεις. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα, ενώ στόχος είναι και το Κύπελλο και ελπίζουμε για το καλύτερο και στις δύο διοργανώσεις, έχοντας πίστη στο πλάνο και στις δυνάμεις μας».

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος Λάππα: Πούλμαν για τους φιλάθλους ενόψει Πήγασου

Published

on

Το προσεχές Σάββατο στις 17:00 ο Ατρόμητος Λάππα μάχεται στο Α.Κάνιστρας με τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Με νίκη θα παραμείνει στην Α’ κατηγορία και το ματς είναι τελικός για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Η διοίκηση βάζει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα. Η αναχώρηση θα γίνει 15:30 από την κεντρική πλατεία Λάππα.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σ. Νικολακόπουλος στη Match: «Μπορούμε την άνοδο»

Ξεκινούν τα μπαράζ για τον Ατρόμητο Πατρών την Κυριακή (28/4)

Published

on

Ο Ατρόμητος Πατρών επικεντρώνεται στην προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής, όπου θα μεταβεί στην Ζάκυνθο, για να αναμετρηθεί με την Θύελλα Αμπελοκήπων (28/4). 

Ο εκ των αρχηγών, Σωτήρης Νικολακόπουλος, μίλησε στη «Match» για την ψυχοφθόρο διαδικασία, αλλά και την πίστη που υπάρχει στο στρατόπεδο της πατρινής ομάδας, ότι θα καταφέρει να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια, που θα στείλουν τους «πορτοκαλί» στη Γ΄ Εθνική.  

Τα όσα δήλωσε:  

«Ήταν σίγουρα μία δύσκολη σεζόν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το κακό είναι ότι χάσαμε τον πρώτο μας σκόρερ σε κρίσιμη καμπή (σ.σ. Γκάτσης), ακολούθησαν οι ατυχίες με τους Χριστόπουλο, Στεργίδη και Αγγελόπουλο, ενώ αποκορύφωμα ήταν ο τραυματισμός του Κωστή, που τον χάσαμε στην αρχή του κρίσιμου ματς με τον Άρη.  

Κρατάμε το γεγονός ότι αυτές οι ελλείψεις δεν μας στοίχισαν, άρα δείξαμε χαρακτήρα. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε με το ίδιο καθαρό μυαλό θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την άνοδο.  

Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε». 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα εύσημα από Τσιπιανίτη στους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα

Published

on

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Κώστας Τσιπιανίτης, εκφράζοντας τα συναισθήματά του με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Η νίκη επί του Κεραυνού χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και παράλληλα η ομάδα από τα Βραχνέικα κατάφερε να μπει και στα πλέι-οφ. 

Μην ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησαν ουκ ολίγοι έμπειροι παίκτες και η διοίκηση αποφάσισε να κινηθεί με νεανικό ρόστερ και μοτίβο. 

Ο Τσιπιανίτης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τα αποτελέσματα της φετινής πορείας προκύπτουν από σκληρή και μεθοδική δουλειά. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook