Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Γιατράς: “Πρέπει να δουλέψουμε ξανά από την αρχή”

Published

on

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο θεωρεί προτεραιότητα το να μπει η ομάδα σε σειρά και να επιστρέψει σε κανονική ροή προπονήσεων, έπειτα από τα 3 συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν τρομερή προσπάθεια. Εμείς θα κοιτάξουμε να μαζευτούμε , να προπονηθούμε και ελπίζω σε μια κανονικότητα στο 2021.

Πρέπει να μαζευτούμε και να έχουμε το χρόνο για να δουλέψουμε. Λείπαμε ταξίδι 8 ημερών, για να γυρίσουμε από την Ισπανία, γυρίσαμε όλη την Ευρώπη.

Τα παιδιά προσπάθησαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, χάσαμε στην Τσεντεβίτα στο σουτ δεν έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία λόγω των γνωστών προβλημάτων και πρέπει να δουλέψουμε πάλι από την αρχή. Τώρα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας Bίκος Cola: Πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη στο «Τόφαλος»

Published

on

Μετά την πρεμιέρα του στην GBL, ο Προμηθέας στρέφει άμεσα την προσοχή του στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του μπροστά στο κοινό της Πάτρας, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του BCL.

Τα «αποκαλυπτήρια» για τους Πατρινούς φιλάθλους θα γίνουν το απόγευμα της Τρίτης 7 Οκτωβρίου (19:00), όταν και θα υποδεχθούν τη γερμανική Ακαντέμικ Χάιντελμπεργκ.

Αν και παραδοσιακά οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους, η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη θέλει να αποφύγει πάση θυσία μια δυσάρεστη έκπληξη και να ξεκινήσει με το δεξί, κυρίως για βαθμολογικούς λόγους.

Ο Προμηθέας συμμετέχει στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με τις Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) και Λέγκια (Πολωνία), οι οποίες αναμετρώνται μεταξύ τους την ίδια ημέρα.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους «16», φαντάζει εφικτός στόχος, αρκεί η ομάδα να μην απωλέσει κανέναν βαθμό στην έδρα της. Η αποστολή επέστρεψε αργά το βράδυ της Κυριακής από τη Θεσσαλονίκη, η χθεσινή ημέρα αφιερώθηκε σε χαλάρωση και αποθεραπεία και σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η μοναδική προπόνηση, με το βάρος να πέφτει στην τακτική ανάλυση του αντιπάλου.

Άλλο παιχνίδι

Εννοείται πως η αναμέτρηση της Τρίτης θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή με τον Ηρακλή και θα απαιτηθεί μια πολύ βελτιωμένη εικόνα για να έρθει η νίκη.

Βασικό ζητούμενο είναι οι παίκτες του Λιμνιάτη να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους μέχρι το τζάμπολ, ξεπερνώντας παράλληλα και τα προβλήματα τραυματισμών που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν ορισμένους.

Στο BCL συμμετέχουν άλλες δύο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ και η Καρδίτσα, οι οποίες στις δικές τους πρεμιέρες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Ρίγα και την Οστάνδη αντίστοιχα.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Λιμνιάτης: «Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω»

Published

on

Ο Γιώργος Λιμνιάτης υποστήριξε ότι η ατομική άμυνα ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι στο Ιβανώφειο και ο προπονητής του Προμηθέα Bίκος Cola ανέλαβε την ευθύνη υποστηρίζοντας ότι δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του για τη σημασία του αγώνα αλλά και τις απαιτήσεις του.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Eίναι ξεκάθαρη η εικόνα του αγώνα τον οποίον άξιζε να νικήσει ο Ηρακλής. Από την πλευρά μας, δεν υπήρξε η άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός. Αφήσαμε τον Φόρμαν και τον Μωραίτη να μας περνούν, να σκοράρουν και να δημιουργούν. Το προσωπικό κομμάτι, η μάχη του ένας εναντίον ενός καθόρισε την τύχη του αγώνα. Θεωρητικά είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό αλλά το 90 παθητικό τα λέει όλα», είπε και συμπλήρωσε.

«Όταν τελειώνει ο αντίπαλος με 65% στο δίποντο και 45% στο τρίποντο, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Είναι ξεκάθαρα δική μου ευθύνη γιατί δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες για την προσέγγιση του αντιπάλου και την έδρα στην οποία παίξαμε. Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω».

Continue Reading

BASKET LEAGUE

“Σεφτέ” με το αριστερό για τον Προμηθέα στην GBL, ήττα με 90-79 από τον Ηρακλή

Published

on

Ο Προμηθέας Βίκος Cola ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Greek Basketball League από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 90-79.

Ο Ηρακλής είχε σε τρομερή κατάσταση τον Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν (22π), με τον Δημήτρη Μωραΐτη (14π) να ακολουθεί και τον κόσμο να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Προμηθέας, από την πλευρά του, είχε τον Τζέι Πι Μακούρα (15π) σε φοβερή κατάσταση στο πρώτο μέρος, όμως ο Ρομπ Γκρέι (14π) δεν ήταν καλός, ο Κένταλ ΜακΚάλουμ (7π) έμεινε χαμηλά και οι ψηλοί δεν έδωσαν κάτι στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 47-43, 76-62, 90-79.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σιγάλας): Ράιτ-Φόρμαν 22 (6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σμιθ 10 (4/4 δίποντα, 2/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 7 λάθη), Μωραΐτης 14 (1/3 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 3/4 βολές, 8 ασίστ), Σίλας, Λάμπρεχτ 8 (4/5 δίποντα), Ντάρκο-Κέλι 6 (2), Φόστερ 10 (2), Τσιακμάς 3 (1), Πουλιανίτης, Γουέρ 5, Καμπουρίδης 6 (2), Χρηστίδης 6 (3/5 δίποντα, 6 ριμπάουντ).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λιμνιάτης): Χάμοντς 20 (6/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές), Κόουλμαν 7 (3/5 δίποντα, 8 ριμπάουντ), ΜακΚάλουμ 7 (2/5 σουτ, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 5 λάθη), Καραγιαννίδης 9 (4/7 δίποντα, 1/5 βολές, 10 ριμπάουντ), Γκρέι 14 (3/10 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/3 βολές), Πλώτας, Μπαζίνας, Λάγιος, Κομνιανίδης, Πόλικαπ 7, Μακούρα 15 (2/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές), Σταυρακόπουλος.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ηρακλή: 20/31 δίποντα, 13/29 τρίποντα, 11/19 βολές, 33 ριμπάουντ (23 αμυντικά – 10 επιθετικά), 20 ασίστ, 9 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 15 λάθη, 25 φάουλ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα: 22/42 δίποντα, 7/22 τρίποντα, 14/23 βολές, 36 ριμπάουντ (21 αμυντικά – 15 επιθετικά), 23 ασίστ, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 13 λάθη, 18 φάουλ.

Στη 2η αγωνιστική ο Προμηθέας θα υποδεχθεί στο “Δ. Τόφαλος” το Μαρούσι (11/10 στις 19:00).

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ14 minutes ago

«Βόμβα» ΠΑΣ Ναυπάκτου στην Κ. Αχαγιά και τεράστιος θρίαμβος επί της Δύμης’07 (66-58)

Α1 ΕΣΚΑΗ36 minutes ago

Ιδανική πρεμιέρα για τον φιλόδοξο Κεραυνό Αιγίου με «άσο» επί της Ολυμπιάδας

Α1 ΕΣΚΑΗ49 minutes ago

«Περίπατος» του Ηρακλή Πύργου και ευρεία νίκη επί της Ανδραβίδας στο “Γ. Βασιλακόπουλος”

Α1 ΕΣΚΑΗ52 minutes ago

Επίδειξη ισχύος έκαναν τα Ροϊτικα με Αραχωβίτικα/Ακταίο στην έδρα τους

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ2 hours ago

Κ. Ρουμελιώτης: «Σπουδαία εικόνα στο δεύτερο μισό, μας αδικεί η τελική διαφορά…»

ΣΤΙΒΟΣ2 hours ago

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο 4ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» το Σάββατο (11/10)

EUROLEAGUE2 hours ago

Σχεδόν ειλημμένη απόφαση για 24 ομάδες του χρόνου στην Euroleague και προετοιμασία συνάντησης FIBA – NBA

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

Α1 ΕΣΚΑΗ14 minutes ago

«Βόμβα» ΠΑΣ Ναυπάκτου στην Κ. Αχαγιά και τεράστιος θρίαμβος επί της Δύμης’07 (66-58)

Α1 ΕΣΚΑΗ36 minutes ago

Ιδανική πρεμιέρα για τον φιλόδοξο Κεραυνό Αιγίου με «άσο» επί της Ολυμπιάδας

Α1 ΕΣΚΑΗ49 minutes ago

«Περίπατος» του Ηρακλή Πύργου και ευρεία νίκη επί της Ανδραβίδας στο “Γ. Βασιλακόπουλος”

Α1 ΕΣΚΑΗ52 minutes ago

Επίδειξη ισχύος έκαναν τα Ροϊτικα με Αραχωβίτικα/Ακταίο στην έδρα τους

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ2 hours ago

Κ. Ρουμελιώτης: «Σπουδαία εικόνα στο δεύτερο μισό, μας αδικεί η τελική διαφορά…»

ΣΤΙΒΟΣ2 hours ago

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο 4ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» το Σάββατο (11/10)

EUROLEAGUE2 hours ago

Σχεδόν ειλημμένη απόφαση για 24 ομάδες του χρόνου στην Euroleague και προετοιμασία συνάντησης FIBA – NBA

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

Facebook