Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ μπλόκαρε στο Βέλγιο, όλα για όλα στην OPAP Arena για την ανατροπή

Η Ένωση έπαιξε καλύτερα από τους Βέλγους, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 50′ λόγω της αποβολής του Μπατάιγ, όμως ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ με τον Γιάνσεν στο 16′ και επικράτησαν στην πρώτη πράξη της μονομαχίας των δύο ομάδων.

Published

on

Η ΑΕΚ δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο Μποζουίλ, καθώς ηττήθηκε 1-0 και θα ψάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια την ανατροπή – πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Άντβερπ το προβάδισμα στο σκορ στο 16ο λεπτό. Οι Βέλγοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα και ο Φερμίρεν με ωραία κάθετη βρήκε τον Γιάνσεν μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπατάιγ στο 50ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον αστράγαλο του Γκατσίνοβιτς.

Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, 30 Αυγούστου στην OPAP Arena στις 22:00.

Αντβέρπ: Μπουτέζ, Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Μπατάιγ, Μπαλίκουισα, Εκέλενκαμπ, Κεϊτά, Φερμίρεν, Οντρέικα, Γιάνσεν.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντε, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή εναντίον Αχαϊκής σήμερα στην Αγυιά

Published

on

Η Αχαϊκή είχε προγραμματίσει φιλικό με τον ΠΑΣ Πύργου για την Τετάρτη (10/9), αλλά εν τέλει τα πλάνα της “Κυρίας” άλλαξαν.  

Η πρόκριση των Ηλείων στην 2η φάση του Κυπέλλου, ακύρωσε το ματς και η Αχαϊκή θα αγωνιστεί εν τέλει με την Παναχαϊκή 

Η ομάδα του Λ.Κυβελίδη αποκλείστηκε από τον Πανθουριακό και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της, πριν την έναρξη της Γ΄Εθνικής.  

Το φιλικό με την Αχαϊκή θα κάνει σέντρα σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην Αγυιά. 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Στο Πανθεσσαλικό το Κηφισιά-Παναθηναϊκός – Στο ΟΑΚΑ το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, αλλά ανοιχτό να πάει… Λεωφόρο

Published

on

Η Super League ανακοίνωσε τον ορισμό των γηπέδων για τα παιχνίδια Κηφισιά-Παναθηναϊκός και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να φέρνουν ανακατατάξεις και ανοιχτά ενδεχόμενα.

Το Κηφισιά-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Όσον αφορά το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ορίστηκε να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ). Ωστόσο, η διεξαγωγή του εκεί παραμένει υπό προϋποθέσεις, καθώς εκκρεμεί η εξασφάλιση τεχνικών και διοικητικών θεμάτων (VAR, άδειες κ.ά.). Αν δεν έχουν διευθετηθεί όλα έως την Παρασκευή στις 12:00, η Super League έχει εξουσιοδοτηθεί να μεταφέρει το ματς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε το περιεχόμενο, τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις άσκησης δικαιώματος αναβολής αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπέρ των ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (πλην της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ήδη εξασκήσει το δικαίωμά της).

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε τον ορισμό των αγώνων 4ης ως και 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2025-26.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε τον ορισμό του αγώνα Κηφισιά-Παναθηναϊκός, 3ης αγωνιστικής, κανονικής περιόδου, Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε την αλλαγή έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, 3ης αγωνιστικής, κανονικής περιόδου, Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, λόγω ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα του Παγκρήτιου Σταδίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30. Αν μέχρι την Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι δεν έχει διασφαλιστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο (θέματα VAR, άδειες κ.α.) εξουσιοδοτείται η Super League για τον ορισμό διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιοβάνοβιτς: «Σήμερα ήταν όλα λάθος, πιθανώς και η προετοιμασία μου για τον αγώνα»

Published

on

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προσπάθησε να εξηγήσει στην κάμερα του ALPHA τι έφταιξε και η Εθνική παρουσιάστηκε ανέτοιμη κόντρα στη Δανία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήτανε ένα αποτέλεσμα απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας. Δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι, είτε τι κάναμε με την μπάλα είτε χωρίς αυτή. Δεν μπορέσαμε να τοποθετηθούμε σωστά στο γήπεδο, να κάνουμε σωστές επιθέσεις. Αφήσαμε χώρους στον αντίπαλο και το εκμεταλλεύτηκε. Το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο».

Για το εάν θα άλλαζε κάτι:

«Βαρύ για μας το αποτέλεσμα και κακή εικόνα, εικόνα που δεν την είχαμε μέχρι τώρα σε αυτές τις διοργανώσεις, Μπορούμε να μάθουμε αρκετά, όμως το θέμα είναι να βρούμε τον λόγο που είχαμε τόση νευρικότητα και πολλά λάθη. Δεν ήμασταν καθόλου στο γήπεδο, δεν είχαμε οργάνωση. Με προβληματίζει ο τρόπος που μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι και το ότι δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα».

Για το τι πιστεύει πως έφταιξε:

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως θα έπρεπε. Γίνανε πάρα πολλά λάθη και σε χώρους που συνήθως δεν κάνουμε λάθη. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή μπάλας, να είναι οργανωμένη. Σήμερα τα κάναμε όλα λάθος. Ενδεχομένως και γω έκανα κάποια λάθη, γιατί η εικόνα δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει».

Continue Reading
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ16 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 φιλική νίκη επί του μαχητικού Βαρθολομιού με ηγέτη και σκόρερ τον Τσίπα

Γ ΕΘΝΙΚΗ23 hours ago

Παναιγιάλειος: Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο προκάλεσε ανακατατάξεις

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ24 hours ago

Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Φέτος δεν προλαβαίνει, αλλά…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ16 hours ago

Ο Απόλλων πάλι χωρίς τον Αμερικάνο Κίερ στο φιλικό εναντίον της Παναχαϊκής (φωτορεπορτάζ)

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Καλόφωνος

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202523 hours ago

Η Ελλάδα έχει υπέρ της παράδοση με αντίπαλο την Λιθουανία

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Α΄ Κατηγορία: Οι όμιλοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ4 hours ago

Σούπερ Καπ: Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202518 hours ago

Αταμάν: «Έχω αισθήματα για την Ελλάδα, ελπίζω να νικήσει και να δω επτά παίκτες μου στον ημιτελικό»

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Οι όμιλοι της Β΄ Κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Facebook