Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τους… τζαμπατζήδες: «Κανείς δεν θα βανδαλίζει το σπίτι μας» (vid)

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε επεξεργασμένο video από σχετικά «ντου» σε τουρνικέ.

Published

on

Δεν θα ανεχθεί άλλα φαινόμενα βανδαλισμού στο νέο της γήπεδο ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο η ΑΕΚ.

Με αφορμή το γεγονός ότι συνεχίζεται στα παιχνίδια η απόπειρα τσαμπατζήδων να εισβάλλουν στην «Opap Arena», η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε επεξεργασμένο video από σχετικά «ντου» σε τουρνικέ.

Η σχετική ανάρτηση της Ένωσης αναφέρει:

«Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για το νέο ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, τον Ναό ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας αυτό το εκφράζει και με τον δέοντα σεβασμό που δείχνει στο νέο μας στολίδι.

Δυστυχώς όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας, καλεί για τελευταία φορά αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ίδια την ομάδα μας.

Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι απόλυτα ξεκάθαρο και είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνονται άπαντες έστω την ηθική τους υποχρέωση να προστατεύουν τον Ναό των Ενωσιτών. Κάθε εντός έδρας αγώνας μας πρέπει να είναι γιορτή. Αυτό απαιτεί και ο λαός της ΑΕΚ. Ο τρόπος για να απομονωθούν και να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ΑΕΚ και την περιουσία του λαού της, υπάρχει.

Με αίσθημα ευθύνης η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν ανταποκριθεί μαζικά και υποδειγματικά στις ιστορικές και μοναδικές στιγμές που ζούμε στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αισθάνονται την ίδια λύπη και οργή γι΄ αυτά τα φαινόμενα. Και θα κάνουν ό,τι μπορούν και από την δική τους πλευρά για να απομονώσουν και να απομακρύνουν όσους δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του μεγάλου μας συλλόγου.

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας εποχής στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ θα είναι όπως αξίζει και αρμόζει στην τεράστια Ιστορία της ΑΕΚ, στις αρχές των φιλάθλων μας και στο μεγαλείο του γηπέδου ΜΑΣ»!

SUPER LEAGUE 1

“Μοιρασιά” για Ατρόμητο και ΑΕΛ στο Περιστέρι – Το πανόραμα της αγωνιστικής

Published

on

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Πασά στο πρώτο ημίχρονο και η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο Περιστέρι έμεινε ισόπαλη με 1-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 23′, καθώς ο Πασάς είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μανσούρ. Ο Ατρόμητος το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με γκολ του Οζέγκοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 28′. Η ΑΕΛ δεν το έβαλε κάτω και στο 60′ ο Πέρες με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Ο Σαγκάλ σκόραρε για την ομάδα του Πετράκη, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μανσούρ τη στιγμή που ο παίκτης της ΑΕΛ του πήρε την μπάλα για να σκοράρει. Ο Ατρόμητος προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε και η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στην 9η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ προσπέρασε τον Παναιτωλικό και βρίσκεται στην 10η θέση της Super League.

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Μουντές (82′ Γκαρσία), Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Μουτουσάμι, Τσιγγάρας (69′ Τσαντίλας), Παλμεζάνο (60′ Γιουμπιτάνα), Μπακού, Μίχορλ, Οζέγκοβιτς.

ΑΕΛ: Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Παντελάκης, Τσάκλα, Κοβάσεβιτς (59′ Κοσονού), Ατανάσοφ, Πέρες (85′ Στάικος), Χατζηστραβός (59′ Ουάρντα), Τούπτα (85′ Μπαγκαλιάνης), Σαγκάλ (77′ Γκαράτε), Πασάς.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-2

Άρης – Πανσερραϊκός 1-1

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ – Βόλος 1-0

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-3

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3-3

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

Η βαθμολογία της Super League

  1. Ολυμπιακός 13 βαθμοί (13-3 γκολ)
  2. ΑΕΚ 13 βαθμοί (6-1)
  3. ΠΑΟΚ 11 βαθμοί (7-4)
  4. Άρης 10 βαθμοί (6-4)
  5. Λεβαδειακός 7 βαθμοί (10-7)
  6. Κηφισιά 7 βαθμοί (9-8)
  7. Βόλος 6 βαθμοί (4-7)
  8. Παναθηναϊκός 5 βαθμοί (6-6)
  9. Ατρόμητος 5 βαθμοί (5-5)
  10. ΑΕΛ 4 βαθμοί (5-6)
  11. Παναιτωλικός 4 βαθμοί (4-6)
  12. ΟΦΗ 3 βαθμοί (3-9)
  13. Αστέρας Τρίπολης 2 βαθμοί (6-10)
  14. Πανσερραϊκός 2 βαθμοί (2-10)

*Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Σάββατο 4 Οκτωβρίου

18:00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

18:30 ΟΦΗ – Άρης

20:30 ΑΕΛ – Βόλος

Κυριακή 5 Οκτωβρίου

18:00 Κηφισιά – ΑΕΚ

18:00 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

21:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

ΑΕΚ – Βόλος 1-0: Εκτελεστής Πιερό και επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Published

on

Η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βόλο πήρε εν τέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 1-0 του Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη νίκη της αυτή η “Ένωση” ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό με 13 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα ο Βόλος βρίσκεται στην 6η θέση με έξι βαθμούς.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους η ΑΕΚ προσπάθησε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Βόλου, ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική πάσα με συνέπεια να δυσκολεύεται να απειλήσει τα καρέ του Σιαμπάνη.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 54ο λεπτό όταν οι παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ελίασον βρήκε με συστημένη σέντρα τον Πιερό και ο επιθετικός από την Αϊτή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σιαμπάνη και να κάνει το 1-0 για τους “κιτρινόμαυρους”. Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 69′ όταν ο Πιερό με περίτεχνο τρόπο απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο γύρισε στον Ζοάο Μάριο αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.

Οι γηπεδούχοι στιγμές αργότερα απείλησαν εκ νέου με τον Κοϊτά να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα και από δεύτερο τέρμα αλλά το τετ-α-τετ του Πιερό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με 1-0, χάρις σε τέρμα του Πιερό.

ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πένραϊς (65′ Πήλιος), Κοϊτά (76′ Κουτέσα), Πινέδα, Μάνταλος (75′ Μάριν), Ελίασον, Γιόβιτς (66′ Ζοάο Μάριο), Πιερό.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Σιαμπάνης, Σόρια, Κάργας, Χέρμανσον, Φορτούνα, Μαρτίνες, Κόμπα, Χουάνπι (73′ Μακνί), Τζόκα, Λάμπρου, Χάμουλιτς.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ, στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός και τέσσερα συνολικά παιχνίδια στο πρόγραμμα

Published

on

Επικίνδυνες εξόδους στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, που είχαν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για το UEFA Europa League.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο έχει η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Βόλο. Η Ένωση, μετά το 1-1 στην AEL FC Arena, επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις επιτυχίες με το 2-1 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ακολουθεί το ταξίδι στη Σλοβενία για το ματς με την Τσέλιε (2/10, 22:00) στην πρεμιέρα του League Phase του UEFA Conference League.

Με εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες έχουν πάρει μόλις ένα βαθμό στη Super League ενώ και στο Κύπελλο αγνοούν τη νίκη, ερχόμενοι από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο 0-0, μετά τον Παναιτωλικό, και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει λόγο για «ατυχία» κι ενώ έπεται το ταξίδι στο Βίγκο για το ματς με τη Θέλτα (2/10, 22:00).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

17:00 OPAP Arena, ΑΕΚ - Βόλος ΝΠΣ

19:00 Παγκρήτιο, ΟΦΗ - ΑΕ Κηφισιά

20:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

21:00 Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Continue Reading
Advertisement
SUPER LEAGUE 122 minutes ago

“Μοιρασιά” για Ατρόμητο και ΑΕΛ στο Περιστέρι – Το πανόραμα της αγωνιστικής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ36 minutes ago

Το photo-story από την επικράτηση της Παναχαϊκής κόντρα στον Μιλτιάδη

EUROLEAGUE2 hours ago

Ο Ολυμπιακός χωρίς ΜακΚίσικ και Έβανς στη “διαβολοβδομάδα” επί ισπανικού εδάφους

ΔΙΕΘΝΗ3 hours ago

FIFA και UEFA συνεδριάζουν αυτή την εβδομάδα για το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ισραήλ

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε στη Ζάκυνθο αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-0)

EUROLEAGUE3 hours ago

Χωρίς Οσμάν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 κατέκτησε το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Κυβελίδης στη «Match»: «Κρατήσαμε την ίδια ένταση μέχρι το τέλος»

ΣΤΙΒΟΣ4 hours ago

«Φ. Τσιμιγκάτος»: Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής έως τις 4 Οκτωβρίου, μεγάλο το ενδιαφέρον

ΤΕΝΙΣ4 hours ago

Η Σάκκαρη ανέβηκε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, στο Νο 55, της παγκόσμιας κατάταξης

SUPER LEAGUE 122 minutes ago

“Μοιρασιά” για Ατρόμητο και ΑΕΛ στο Περιστέρι – Το πανόραμα της αγωνιστικής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ36 minutes ago

Το photo-story από την επικράτηση της Παναχαϊκής κόντρα στον Μιλτιάδη

EUROLEAGUE2 hours ago

Ο Ολυμπιακός χωρίς ΜακΚίσικ και Έβανς στη “διαβολοβδομάδα” επί ισπανικού εδάφους

ΔΙΕΘΝΗ3 hours ago

FIFA και UEFA συνεδριάζουν αυτή την εβδομάδα για το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ισραήλ

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε στη Ζάκυνθο αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-0)

EUROLEAGUE3 hours ago

Χωρίς Οσμάν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 κατέκτησε το τουρνουά του Κεραυνού Αιγίου με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Κυβελίδης στη «Match»: «Κρατήσαμε την ίδια ένταση μέχρι το τέλος»

ΣΤΙΒΟΣ4 hours ago

«Φ. Τσιμιγκάτος»: Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής έως τις 4 Οκτωβρίου, μεγάλο το ενδιαφέρον

ΤΕΝΙΣ4 hours ago

Η Σάκκαρη ανέβηκε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, στο Νο 55, της παγκόσμιας κατάταξης

Facebook