Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Οι αστέρες της χώρας παίζουν μπάλα για τον Γκέραρντ

Published

on

Με τη λάμψη μεγάλων αστέρων που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον Ευγένιο Γκέραρντ θα διεξαχθεί στις 20/11 στο γήπεδο του ΟΦΗ το φιλικό προς τιμήν του Ολλανδού.

Η πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη είχε συγκινητική αποδοχή από περισσότερους από 80 ποδοσφαιριστές, που θα συγκεντρωθούν στο Ηράκλειο από διάφορα μέρη της γης, προκειμένου να τιμήσουν, κάποιοι τον προπονητή που τους βοήθησε να αναδειχτούν και άλλοι τον καλό τους φίλο. Το παρόν θα δώσει και ο δικός μας Κώστας Κατσουράνης.

Οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο φιλικό θα ονομάζονται «Παιδιά Γκέραρντ» και Φίλοι Γκέραρντ».

Η ανακοίνωση: 

«Εμείς, τα “παιδιά” του Ευγένιου Γκέραρντ και του ΟΦΗ, ήρθε η στιγμή να αποδώσουμε στον ποδοσφαιρικό μας “πατέρα” την τιμή που του αρμόζει. Για όλες τις υπέροχες και “μαγικές” στιγμές που χάρισε σ’ εμάς και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διοργανώνουμε λοιπόν ένα σπουδαίο παιχνίδι για να τιμήσουμε έναν σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα. Που αλλού; Στο… σπίτι μας. Στο θρυλικό “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”-“Γεντί Κουλέ”. Εκεί όπου γράφτηκαν μερικές από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΟΦΗ!

Σ’ αυτό το γήπεδο θέλουμε ν’ αναβιώσουμε και ν’ ανασύρουμε από τη μνήμη μας, έστω για λίγο, τις στιγμές που μας σημάδεψαν ως ανθρώπους και ως ποδοσφαιριστές. Στιγμές που μας έκαναν υπερήφανους που φορέσαμε αυτή την τιμημένη φανέλα.

Καλεσμένοι μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από τους “φίλους” του Ευγένιου. Μια επίλεκτη ομάδα με σημαντικές μορφές και “θρύλους” του αθλήματος που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο σε συλλογικό όσο και σε Εθνικό επίπεδο.

Όλοι εμείς σας καλούμε να γεμίσετε κάθε γωνιά του γηπέδου, για να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευγένιο Γκέραρντ γι’ αυτά που μας δίδαξε και γι’ αυτά που μας χάρισε, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα αναπολούμε με χαρά, ευτυχία, μα πάνω από όλα με υπερηφάνεια!

Γιορτάζουμε και τιμούμε τον μοναδικό προπονητή στη Ελλάδα που παρέμεινε 15 συναπτά χρόνια στην ίδια ομάδα!!! Τον μοναδικό προπονητή που έψαχνε σ’ όλο τον πλανήτη για να βρει νέα ταλέντα, ώστε υπό την καθοδήγησή του να εξελιχθούν σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές!

Τον μοναδικό προπονητή που άνοιξε διάπλατα την “πόρτα” της εθνικής ομάδας για πολλούς από μας! Θα είναι μια γιορτή όπως πραγματικά του αξίζει!

Παράλληλα το ίδιο βράδυ, όλοι εμείς οφείλουμε να τιμήσουμε και τον άνθρωπο ο οποίος, πρώτος ονειρεύτηκε, σχεδίασε και εν τέλει κατάφερε να δημιουργήσει έναν μεγάλο ΟΦΗ, ικανό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τον αξέχαστο Θεόδωρο Βαρδινογιάννη! Αυτόν που εμπνεύστηκε και δημιούργησε, μεταξύ άλλων, το “σπίτι” του ΟΦΗ, αφήνοντάς το παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα».

ΠΑΙΔΙΑ ΓΚΕΡΑΡΝΤ: Γιάννης Αναστασίου, Παύλος Αδάμος, Αλέξης Αλεξούδης, Μίλτος Ανδριανίδης, Στέφανος Βάβουλας, Γιάσμινκο Βέλιτς, Χάιμε Βέρα, Γιώργος Βλαστός, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Νίκος Γιαλαμάς, Νίκος Γκουλής, Αλέκος Δέδες, Μανόλης Δερμιτζάκης, Άγγελος Διγκόζης, Γιάννης Θωμαΐδης, Νίκος Ιορδανίδης, Αλεσάντρο Ίσις, Κώστας Κιάσσος, Θανάσης Κολιτσιδάκης, Σήφης Κορωνάκης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Πέτρος Μαρινάκης, Νίκος Μαχλάς, Μπάμπης Μουστακίδης, Δημήτρης Μούτας, Κώστας Μπατσινίλας, Άριαν Μπεκιάι, Νίκος Νιόπλιας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Νίκι Παπαβασιλείου, Νίκος Παπαδόπουλος, Μανόλης Πατεμτζής, Κώστας Παυλόπουλος, Τάκης Περσίας, Ηλίας Πουρσανίδης, Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς, Μιχάλης Σηφάκης, Μύρωνας Σηφάκης, Κώστας Σταυρακάκης, Ανδρέας Σκέντζος, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, Νίκος Τσιαντάκης, Νίκος Τσίμπος, Γρηγόρης Τσινός, Τσιφούτης Γιώργος, Κώστας Φραντζέσκος, Κώστας Χανιωτάκης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και Βαγγέλης Χοσάδας.

ΦΙΛΟΙ ΓΚΕΡΑΡΝΤ: Γιώργος Αμανατίδης, Στράτος Αποστολάκης, Χρήστος Βαζέχα, Στέλιος Βενετίδης, Λεωνίδας Βόκολος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σίνισα Γκόγκιτς, Τραϊανός Δέλλας, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άκης Ζήκος, Γιώργος Καραγκούνης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Καψής, Νίκος Κωστένογλου, Θανάσης Κωστούλας, Σάββας Κωφίδης, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Μαλέκος, Δημήτρης Μάρκος, Άγγελος Μπασινάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Αντώνης Νικοπολίδης, Νίκος Νταμπίζας, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Τόνι Σαβέφσκι, Δημήτρης Σαραβάκος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Τσιάρτας και Τάκης Φύσσας.

SUPER LEAGUE 2

Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον πρώην κοκκινόμαυρο Κέβιν Γιοκέ είναι τα Χανιά

Published

on

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κέβιν Γιοκέ βρίσκονται τα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Σελίμ Μπενασούρ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην ακραίου χαφ του Λεβαδειακού που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για ένα εξάμηνο δανεικός στην Παναχαϊκή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.

Τα Χανιά βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο Γάλλο προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι στη Super League 2, αλλά και δίχως… Παναχαϊκή στην αφετηρία!

Published

on

Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026, με απούσα την Παναχαϊκή και δίχως καμία ομάδα από την Δυτική Ελλάδα .

Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.

Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026.

Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και στους δυο ομίλους:

Α’ όμιλος

(14/9/25)

Καμπανιακός-Καβάλα

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’

Ηρακλής-Αστέρας Β’

Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός

Νέστος Χρυσούπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Β’ Όμιλος

Καλαμάτα – ΓΣ Μαρκό

Χανιά – Ελλάς Σύρου

Ηλιούπολη – Παναργειακός

Ολυμπιακός Β΄ – Πανιώνιος

Αιγάλεω – Athens Kallithea.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Την Δευτέρα (1/9) η κλήρωση της Super League 2 χωρίς Αχαϊκή αγωνιστική παρουσία

Published

on

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/9), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Πλέον και μετά την περσινή αποβολή της Παναχαϊκής δεν υπάρχει η παραμικρή αχαϊκή αγωνιστική παρουσία στη διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025. και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2 2025-2026, στο Holiday Inn Athens Airport Hotel. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περυσινό πρωτάθλημα ομάδες».

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ34 minutes ago

Φιλικό Παναχαϊκής-Αχαϊκής την Τετάρτη (10/9)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ1 hour ago

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή στο γήπεδο Αχιλλέα

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202510 hours ago

Σπανούλης: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν μπαίνουν τα σουτ»

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202511 hours ago

Η Ελλαδάρα πάτησε το Ισραήλ και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Τέλος η διαιτητική καριέρα για τον Ανδρέα Μακρόπουλο μετά από 18 χρόνια «γεμάτης» παρουσίας

ΠΟΛΟ12 hours ago

Ασημένιο μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό, δραματική ήττα από την Ισπανία

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202512 hours ago

Με κορυφαίο Γιάννη στο +9 (50-41) η Ελλάδα με το Ισραήλ στο ημίχρονο

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Διαβάστε στη “Match”: Πικρή γεύση για δύο, χάρηκε μόνο η Θύελλα

Α2 ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Ικανοποίηση Δαρείου για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην ομάδα της Ολυμπιάδας ενόψει Α2 ανδρών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 hours ago

Παναιγιάλειος: Ήττα από την Ζάκυνθο στην Άβυθο και αποκλεισμός στο κύπελλο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Πανθουριακός – Παναχαϊκή 2-1: Αποχαιρέτησαν νωρίς το Κύπελλο οι «κοκκινόμαυροι»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 hours ago

Πανθουριακός – Παναχαϊκή και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου (LIVE)

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Τέλος η διαιτητική καριέρα για τον Ανδρέα Μακρόπουλο μετά από 18 χρόνια «γεμάτης» παρουσίας

Γ ΕΘΝΙΚΗ16 hours ago

Η Θύελλα πήρε την πρόκριση (2-0 τον Άρη Π.)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ14 hours ago

Οι ώρες των δυο αγώνων του Προμηθέα στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης «Μαυροσκούφεια»

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202523 hours ago

Η Ελλάδα κόντρα στο Ισραήλ με “έπαθλο” τα προημιτελικά

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Διαβάστε στη “Match”: Πικρή γεύση για δύο, χάρηκε μόνο η Θύελλα

ΣΤΙΒΟΣ21 hours ago

Παπανδρεόπουλος: «Ασφάλεια, απόλαυση, παροχές και συνθήκες στον αγώνα Φάνης Τσιμιγκάτος»

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ15 hours ago

“Χρυσός” ο Μιχόπουλος της Έκρηξης με σπουδαίες εμφανίσεις και πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας!

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ15 hours ago

«Σούπερ» Αστραπή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, 2 μετάλλια, 3η θέση στην γενική κατάταξη

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ34 minutes ago

Φιλικό Παναχαϊκής-Αχαϊκής την Τετάρτη (10/9)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ1 hour ago

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή στο γήπεδο Αχιλλέα

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202510 hours ago

Σπανούλης: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν μπαίνουν τα σουτ»

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202511 hours ago

Η Ελλαδάρα πάτησε το Ισραήλ και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket

ΜΠΑΣΚΕΤ11 hours ago

Τέλος η διαιτητική καριέρα για τον Ανδρέα Μακρόπουλο μετά από 18 χρόνια «γεμάτης» παρουσίας

ΠΟΛΟ12 hours ago

Ασημένιο μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό, δραματική ήττα από την Ισπανία

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202512 hours ago

Με κορυφαίο Γιάννη στο +9 (50-41) η Ελλάδα με το Ισραήλ στο ημίχρονο

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Διαβάστε στη “Match”: Πικρή γεύση για δύο, χάρηκε μόνο η Θύελλα

Α2 ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Ικανοποίηση Δαρείου για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην ομάδα της Ολυμπιάδας ενόψει Α2 ανδρών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 hours ago

Παναιγιάλειος: Ήττα από την Ζάκυνθο στην Άβυθο και αποκλεισμός στο κύπελλο

Facebook