NATIONAL LEAGUE 2
Η Γαλήνη πήρε (79-50) το φιλικό με την Ολυμπιάδα

Η Γαλήνη ήταν η νικήτρια στο σημερινό φιλικό με την Ολυμπιάδα, ενώ το τελικό 79-50 είναι χαρακτηριστικό για τις δύο ομάδες που ετοιμάζονται για την Γ’ Εθνική και την Α1 ΕΣΚΑ-Η αντίστοιχα.
Την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους είχαν οι προπονητές της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος και της Ολυμπιάδας Νίκος Βουρνάς, στο αποψινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των «πορτοκαλί» στην περιοχή Ταραμπούρα.

NATIONAL LEAGUE 2
Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

NATIONAL LEAGUE 2
Θ. Λιόνας: “Η πρεμιέρα έχει πάντα άγχος, νικήσαμε και προχωράμε με σύμμαχο τον χρόνο”

“Συγχαρητήρια πολλά στην ομάδα μας, ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα κι εκτός από τον αντίπαλο νικήσαμε και το άγχος της πρεμιέρας που κρύβει πάντα παγίδες.
Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζοντας τη δουλειά μας θα βρούμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε νέα ομάδα που θέλει πίστωση χρόνου για να δείξει πράγματα». Λόγια του κόουτς Θανάση Λιόνα στη «Match» λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Τήρων Αγ. Θεοδώρων (66-58) στην άδεια Αγυιά, με τον ίδιο να ζει με μεγάλη ένταση το πρώτο αυτό παιχνίδι, θέλοντας η αρχή να είναι νικηφόρα, όπως κι έγινε.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Με σπουδαίο διπλό το Ληξούρι άνοιξε την αυλαία κόντρα στο νεοφώτιστο Βαρθολομιό

Το πολύ πιο έμπειρο Ληξούρι πήρε το πρώτο ντέρμπι ομάδων της ΕΣΚΑ-Η στον 2ο όμιλο της NL2 νικώντας εκτός έδρας το νεοφώτιστο Βαρθολομιό με 84-80.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερους σε απόδοση τους Νοέα και Θανόπουλο, δείχνοντας παρά την ήττα στο ξεκίνημα ότι έχουν τα φόντα για μια καλή πορεία.
Τα 10λεπτα: 16-19, 31-47, 56-59, 80-84
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ (Καρύδας): Νοεάς 21 (2), Θανόπουλος 20 (3), Τριανταφύλλου 13, Συνετός 6 (1), Ντουλές 8 (1), Δίπλαρος 4, Νικολόπουλος 6, Αρχιμανδρίτης, Κατοχιανός, Στρίγας 2.
ΛΗΞΟΥΡΙ (Τσουγανάτος): Ιωαννίδης 19 (2), Καραπιπέρης 16 (3), Τσούκας 9 (1), Μαρούλης 13, Σιπητάνος 17 (2), Καψάλης 4, Συνοδινός-Χούσος 6 (2), Παρδάλης.
Μίλτος Σπυρόπουλος