Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ι. Τραγουστή: “Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση στα τελικά”

Published

on

Ο Εσπερος ΑΟΠΑ ρίχνεται τη Μεγάλη Δευτέρα στη μάχη του Πανεπαρχιακού πρωταθλήματος μπάσκετ των Νεανίδων με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος (Αιδηψός, 11-15/4).

Η αρχηγός του Εσπερου ΑΟΠΑ, Ιωάννα Τραγουστή αναφέρθηκε στους στόχους και στις προσδοκίες της ομάδας της στους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στη Μεγαλόπολη:

– «Ξεκινάμε τη Μεγάλη Δευτέρα με πρώτο αντίπαλο τον Σύλλα Αιδηψού. Είναι μια νέα ομάδα, την οποία δεν την έχουμε ξανασυναντήσει. Γνωρίζουμε, πάντως, ότι διαθέτει δυο καλές παίκτριες. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα καταφέρουμε να νικήσουμε και να πάρουμε και την πρόκριση στο τέλος».

– «Θεωρώ ότι ο βασικός μας ανταγωνιστής στο Πανεπαρχιακό πρωτάθλημα είναι ο Πελασγός, ο οποίος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Τους έχουμε κερδίσει ήδη 3 φορές στο παρελθόν, οπότε με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά θα πάνε όλα καλά και τώρα».

– «Στόχος μας είναι να προκριθούμε για μια ακόμη φορά στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση».

– «Είμαστε χαρούμενες που και φέτος κατακτήσαμε και μάλιστα αήττητες, το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑ-Η. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στα γυναικεία τμήματα μπάσκετ του Εσπερου ΑΟΠΑ. Ο Σύλλογός μας ενδιαφέρεται πάρα πολύ για εμάς, για τις προπονήσεις μας, για τη λειτουργία της ομάδας μας, ακόμη και για τα προβλήματά μας».

– «Η συνεργασία μας με τον προπονητή μας, Πέταρ Πέτροβιτς είναι εξαιρετική και ο ίδιος είναι πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συμπαικτριών μου τον πρόεδρο του Εσπερου ΑΟΠΑ, Κώστα Μαρλαφέκα και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου, τον έφορο του τμήματος, Οδυσσέα Μπαλάση και τη γυμνάστριά μας, Μαρία Ραμαντάνη για την εξαιρετική συνεργασία».

Α2 ΕΣΚΑΗ

Το φινάλε στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

Published

on

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28 Απριλίου) κι όχι την κλασική Τετάρτη (24 του μήνα) θα πέσει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

Ο Διαγόρας είναι ήδη πρωταθλητής εξασφαλίζοντας απευθείας την άνοδό του στην Α1, ενώ στη ζώνη των ουραγών Ίφιτος Πύργου, Ζάκυνθος και Αιγέας είναι η τριάδα των ομάδων που υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Μένει να φανεί αν θα πέσει μία ακόμα (θα εξαρτηθεί από την τύχη Γλαύκου/Έσπερου και Τέμενης στη National League 2).

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΚΑ-Η: Μεγάλη πρόκριση για το Σοπωτό στο Κύπελλο επί του Κρόνου Πατρών

Published

on

Πολύ καλύτερο το Σοπωτό ειδικά στην τελευταία περίοδο επικράτησε του Κρόνου Π. με 65-61 σε ματς Κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η και προκρίθηκε στην β’ φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Τρίτωνα.

Τα 10λεπτα: 11-16, 15-12, 18-22, 21-11.

ΣΟΠΩΤΟ (Κουρής): Δελάρτας 12 (1), Μπαράκος 9, Αλαβέρας 16 (4), Α. Παπαγεωργίου 6 (2), Γιακουμάκης 2, Β. Παπαγεωργίου 5 (1), Ευσταθόπουλος 5 (1), Μάρκος 7 (1), Τσατσούλης 3 (1).

ΚΡΟΝΟΣ Π. (Τερζής): Γ. Ευαγγελίου 10, Γιουργκ. Ευαγγελίου 6, Γιαννακόπουλος 10 (1), Κινινής 24 (1), Τόλιας 8, Παστός 3 (1), Παντελίδης.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΚΑ-Η: Ο Προμηθέας πρωταθλητής Εφήβων, νίκη γοήτρου του Κόροιβου Αμαλιάδας

Published

on

Ολοκληρώθηκε το Final-4 Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η με τον Προμηθέα να κόβει πρώτος το νήμα, παρά την εντός έδρας ήττα από τον επίσης πολύ καλό Κόροιβο με 84-82.

Το παιχνίδι ήταν όμορφο ποιοτικά και κρίθηκε στην παράταση, αφού το 40λεπτο ολοκληρώθηκε 68-68.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Προμηθέα στην τελική φάση, με την ομάδα του Β. Σκροπολίθα πλέον να ετοιμάζεται για την παρουσία της στα ημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθούν στο Promitheas Park 26-28 του μήνα.

Τα 10λεπτα: 19-18, 18-15, 15-17, 16-18, 14-16 (παρ.).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκροπολίθας): Παπαλεξανδράκης 14, Βλάσσης 21, Πρέκας 16 (3), Βασιλείου 2, Μανωλιτσάκης 2, Σκληρός 7 (1), Σοϊλετζίδης 14 (2), Δενδής 2, Λαμπρογιώτας 4, Μικές, Φανουράκης, Χριστοδουλόπουλος.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Κουκουζέλης): Κοντόπουλος 10 (2), Αλεξανδρόπουλος 27, Τσίπας 30 (2), Φωτόπουλος 7 (1), Ράλλης 10, Παπαδόπουλος, Δημητρακόπουλος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook