ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν για το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ίντερ με την Παρί Σεν Ζερμέν θα λύσουν απόψε τις διαφορές τους για το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ίντερ έχασε το πρωτάθλημα από την Νάπολι και θέλει το τρόπαιο, για να κλείσει θετικά τη σεζόν. Από την άλλη, η Παρί έκανε πλάκα με την Ρέμς στον τελικό Κυπέλλου (3-0) και πηγαίνει στον τελικό της λαμπερής διασυλλογικής διοργάνωσης με νταμπλ.
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην
έδρα της Μπάγερν Μονάχου (Αλιάνζ
Αρίνα) και θα κάνει σέντρα στις 22:00
με τηλεοπτική κάλυψη από το MEGA,
αλλά και από το Cosmotesport 1.
Οι «νερατζούρι» θα διεκδικήσουν
την 4η κούπα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι
Παριζιάνοι θέλουν να κάνουν σεφτέ.
Μόνο η Μαρσέιγ τα έχει καταφέρει
από γαλλικής πλευράς.
Πέρυσι θυμίζουμε ότι την κούπα με
τα αυτιά, την πήρε η Ρεαλ Μαδρίτης,
πολυνίκης του θεσμού με 15 κατακτήσεις.

SUPER LEAGUE 1
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταμπόρδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βισέντε Ταμπόρδα, με τον 24χρονος Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αποτελεί την 11η καλοκαιρινή μετεγγραφή των “πράσινων”.
O Ταμπόρδα υπέγραψε συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2029 κι επέλεξε το νούμερο 20 στη φανέλα του.
Η ανακοίνωσή του ήρθε μετά από αυτές των Κυριακόπουλο, Τσιριβέγια, Τουμπά, Λαφόν, Κότσαρη, Ζαρουρί, Καλάμπρια, Σάντσες, Πάντοβιτς και Ντέσερς.
SUPER LEAGUE 2
Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον πρώην κοκκινόμαυρο Κέβιν Γιοκέ είναι τα Χανιά

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κέβιν Γιοκέ βρίσκονται τα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Σελίμ Μπενασούρ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην ακραίου χαφ του Λεβαδειακού που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για ένα εξάμηνο δανεικός στην Παναχαϊκή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.
Τα Χανιά βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο Γάλλο προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πανθουριακός: Ομάδα «δεμένη», θέλει να κάνει ζημιά στην Παναχαϊκή

Τον Πανθουριακό έφερε η κληρωτίδα στον δρόμο της Παναχαϊκής για την 1η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Καλαμάτα (07/09, 16:30) και να διεκδικούν την πρόκριση.
Οι Καλαματιανοί βρίσκονται και στον ίδιο Όμιλο με το σύνολο του Λεωνίδα Κυβελίδη και θα τα ξαναπούν σύντομα στη Γ’ Εθνική, παίρνοντας όμως πρώτα μια καλή εικόνα ο ένας αντίπαλος του άλλου στο Κύπελλο. Ο Πανθουριακός είναι μια ομάδα που πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της με 10 βαθμούς.
Πρόκειται για ένα σύνολο καλά οργανωμένο και «δεμένο» τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κρατήσει βασικά «γρανάζια» του ρόστερ, όπως είναι ο αρχηγός Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύλλογο, εντός κι εκτός γηπέδου. Μεγάλη σημασία έχει πως στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα σε ένα τόσο ιστορικό επίτευγμα και που φυσικά ξέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, δουλεύοντας και με τους νέους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.
Ήττα στην πρόβα τζενεράλε πριν την Παναχαϊκή
Oi Καλαματιανοί έδωσαν φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 30 Αυγούστου με τον ΑΟ Μιλτιάδη στο «Στ.Παπαδόπουλος», όπου ηττήθηκαν με 1-0 με τον Γιαννόπουλο να σκοράρει στο 80′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Πανθουριακός (Σακελλαρόπουλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Δρούγας, Ζαχαρόπουλος, Σερπάνος, Τιμπλαλέξης, Κωστέας, Γεωργουλέας, Αγγελής. Αγωνίστηκαν επίσης: Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Κακούρος, Καυκής, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Φράγκος, Γεωργέας, Καστόρας, Τσέας.