Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ιστορική άνοδος για την Νεάπολη Πατρών
Νίκησε την Άβυθο Αιγιαλείας με ανατροπή και ανέβηκε στην Β’ κατηγορία

Η Νεάπολη Πατρών πανηγυρίζει από χθες τη μεγάλη επιτυχία της.
Η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα επικράτησε στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο την Άβυθο Αιγιαλείας με 2-1 και έτσι ανέβηκε στην Β’ κατηγορία της νέας σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Λυμπέρη, αλλά στο 90′ ο Ζαχαράτος έστειλε το ματς στην παράταση. Ο ίδιος παίκτης στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (120′) βρήκε εκ νέου δίχτυα και χάρισε την άνοδο στην Νεάπολη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας διαθέτει άκρως ποιοτικό σύνολο και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.
Κάτι που αποδείχθηκε από νωρίς, αφού πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αβύθου στο Αίγιο, επικρατώντας με 4-2.
Τα γκολ της ομάδας του Βαγγέλη Γκάτση σημείωσαν οι Γκλαβάς, Παπαχριστόπουλος, Γοτουχίδης και Κουρτέσης.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, την προσεχή Κυριακή (12/10).
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Πατρών, ο Αίας ζορίστηκε, αλλά με πείσμα πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Μιχάλη Σπανού και Κώστα Γιάννη.
Η ομάδα της Ανθούπολης έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές και με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στην άκρη του πάγκου, έχει καθαρά ως στόχο τον πρωταθλητισμό.
Πέραν των σκόρερ έχουν επίσης αποκτηθεί οι Δημήτρης Μικελάτος, Γιώργος Καταρτζόπουλος και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, αφού στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήθηκαν οι Λαζανάς και Πανταζόπουλος.
Ο Αίας πήρε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕ Αιγίου εκτός έδρας, για να αποσπάσει αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια δίνει νέο εντός έδρας ματς, υποδεχόμενος τα Καλάβρυτα.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος αποτελεί την πιο δυνατή μεταγραφή του Ίκαρου Λακκόπετρας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές ηχηρές κινήσεις.
Με το «καλημέρα» απέδειξε την ποιότητά του, σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Φώτη Φοή στη νίκη με 3-0 επί του Πείρου στο Ίσωμα.
Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί «πολυτέλεια» για την Β΄κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας.