Connect with us

ΠΟΛΟ

Και τώρα… Πανιώνιος για τη ΝΕΠ

Published

on

Στις πισίνες της Α1 Γυναικών αναμένεται να ξαναμπούν το ερχόμενο Σάββατο 26/10 τα κορίτσια της ΝΕΠ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της εκτός έδρας (μετά τον Νηρέα), αυτή τη φορά απέναντι στον Πανιώνιο στις 18.00 το απόγευμα.

Μπιτσάκος: «Στόχος η καθημερινή βελτίωση»

Μέχρι στιγμής η ΝΕΠ μετράει 0/2 στον Β’ όμιλο, όμως, ο Δημήτρης Μπιτσάκος σε δηλώσεις του στην «Match» εξέφρασε αισιοδοξία.

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας με ένα αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τα κορίτσια προσπαθούν καθημερινά και αυτό με ευχαριστεί πολύ.

Αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΟΛΟ

Ο ΟΠΑΘΑ νέο μεταγραφικό «χτύπημα» με τον Γκότση (από ΝΟΠ) ενόψει Α2 εθνικής

Published

on

Ο ΟΠΑΘΑ ενισχύει το ρόστερ του με την πολύτιμη εμπειρία του Παναγιώτη Γκότση, ο οποίος έρχεται στην ομάδα από τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, μετά την απόκτηση και του Βικάτου θυμίζουμε από τον πατρινό όμιλο.

Ο Γκότσης φέρνει στον ΟΠΑΘΑ την πολυετή εμπειρία του από τον χώρο της υδατοσφαίρισης, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης και της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η παρουσία του στο ρόστερ είναι κρίσιμη για να προσδώσει βάθος και σταθερότητα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η ποιότητά του και η γνώση του υψηλού επιπέδου θα βοηθήσουν τον ΟΠΑΘΑ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α2.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Τελευταία φιλική «πρόβα» ΝΟΠ και ΝΕΠ λίγο πριν την σέντρα στην Α1 γυναικών

Published

on

Ένα ακόμη φιλικό, το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών έδωσαν ΝΟΠ και ΝΕΠ σήμερα νωρίς το πρωί στο κολυμβητήριο του πρώτου, στο οποίο και οι δυο τεχνικοί έκαναν πολλές δοκιμές.

Τόσο ο Βασίλης Κανελλόπουλος όσο και ο Γιώργος Τσόκας αντίστοιχα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα κι ενώ το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια της πρεμιέρας και οι δυο θα αγωνιστούν εντός, ο ΝΟΠ με το Ρέθυμνο και η ΝΕΠ με τα Χανιά.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Στο Παλαιό Φάληρο ο τελικός του Super Cup Γυναικών την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου

Published

on

Στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, την επόμενη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup υδατοσφαίρισης Γυναικών, με τον οποίο ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν θα διεκδικήσουν, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 2/10, στις 19:00, ο πρωταθλητής της Α1 Γυναικών ΝΟ Βουλιαγμένης και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός.

Ο σπουδαίος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής, σε σχέση με το κολυμβητήριο Γλυφάδας που είχε οριστεί αρχικά, αποφασίστηκε κυρίως για λόγους μεγαλύτερης χωρητικότητας στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, ενώ η αλλαγή της ημερομηνίας έγινε λόγω της γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 1/10.

Continue Reading
Advertisement

Facebook