ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
«Καλημέρα» με ντέρμπι για τον Απόλλωνα εκτός εναντίον του Κρόνου Αγ. Δημητρίου

Δυο ομάδες που θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί στη μάχη του τίτλου στον 2ο όμιλο της NL1 αναμετρώνται στην πρεμιέρα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου και Απόλλων Π., στο κλειστό γυμναστήριο του πρώτου στην Αθήνα (5μ.μ.).
Με δεδομένο ότι φέτος τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταφέρονται στα πλέι-οφ, θα είναι ιδανικό αν οι μελανόλευκοι πάρουν το σπουδαίο διπλό σήμερα, αν και το ματς έχει πολλές δυσκολίες.
Η αποστολή του Απόλλωνα είναι από χθες στην Αθήνα χωρίς απουσίες και με στόχο να παρουσιάσει από την αρχή το ανταγωνιστικό του πρόσωπο και την ψυχική του δύναμη, βάζοντας τις βάσεις για μια ανταγωνιστική πορεία στη φετινή σεζόν.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Απόλλων Πατρών: Οι διαιτητές για το ματς με τον Κρόνο

Στο νέο κλειστό του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα ξεκινά το φετινό ταξίδι του Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της National League 1.
Το Σάββατο (4/10) στις 17:00 η ομάδα της Πάτρας καλείται να κάμψει την αντίσταση του τοπικού Κρόνου, που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με έμπειρες μονάδες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καλογριάς, Ουσταμπασίδης και Αναστασόπουλος, με κομισάριο τον Λημνιάτη.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Ο Απόλλων έτοιμος για να μπει με… το δεξί στη NL1 στην πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου

Ο Απόλλων Πατρών ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη National League 1 μεθαύριο Σάββατο 4 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου (ώρα έναρξης 17:00).
Η ομάδα της Πάτρας στοχεύει σε μια δυνατή εκκίνηση, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η νίκη στην πρεμιέρα τόσο για τη βαθμολογική θέση όσο και για την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Ο Απόλλων θέλει να παρουσιάσει από την αρχή το ανταγωνιστικό του πρόσωπο και την ψυχική του δύναμη βάζοντας τις βάσεις για μια ανταγωνιστική πορεία στη φετινή σεζόν.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 1
Aπόλλων: Πρεμιέρα με ντέρμπι «ειδικού βάρους»

– Οι «μελανόλευκοι» κάνουν το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου το πρώτο τζάμπολ στον μαραθώνιο της NL1, στην έδρα του εξίσου φιλόδοξου, Κρόνου Αγίου Δημητρίου
Και τώρα NL1. Μετά την όμορφη «περιπέτεια» στο Κύπελλο, ο Απόλλωνας εστιάζει πλέον στον κύριο στόχο της σεζόν, που είναι το πρωτάθλημα και η μάχη που θέλει να δώσει για να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή του και να εξασφαλίσει την άνοδο στην Elite League.
Πρώτος σταθμός, με το δικό του «ειδικό βάρος» σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, είναι το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, όπου το ερχόμενο Σάββατο (4/10, 5μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Κρόνο, μια ομάδα που επίσης συγκαταλέγεται στο γκρουπ των φαβορί για τον τίτλο.
Με δεδομένο ότι τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταφέρονται στα πλέι οφ, γίνεται αντιληπτή η αξία ενός πιθανού «διπλού» για τους «μελανόλευκους» με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος.
Αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν γεμίζει με άγχος την ομάδα του Ελευθεριάδη, αλλά περισσότερο τους γηπεδούχους, για τους οποίους η πρεμιέρα πάντα ελλοχεύει κινδύνους. Αυτό ακριβώς θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν οι «μελανόλευκοι», κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα.
Βίοι παράλληλοι στο Κύπελλο
Απόλλωνας και Κρόνος Αγίου Δημητρίου είχαν μια σχεδόν ανάλογη πορεία στο Κύπελλο, αν και ο τελευταίος αποκλείστηκε μία αγωνιστική νωρίτερα, χάνοντας εντός έδρας από τον Χολαργό με 70-67.
Ο Κρόνος έχει ενισχυθεί μεταγραφικά με ποιοτικές προσθήκες, όπως ο Αμερικανός Ντελονέι και οι Έλληνες Τουτζιαράκης, Παπαδιονυσίου, Μοτσενίγος, Μάστορος και Ψημίτης.
Πατρινοί στο πλευρό του
Ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα του δεν θα είναι μόνος του, παρά το εργάσιμο του Σαββάτου. Στο πλευρό του αναμένεται να βρεθούν τόσο Πατρινοί που διαμένουν στην Αθήνα, όσο και αρκετοί που θα ταξιδέψουν από την Πάτρα, προκειμένου να ενισχύσουν τους «μελανόλευκους» στο ξεκίνημα μιας πολύ απαιτητικής σεζόν.
Μίλτος Σπυρόπουλος