ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Καραβίας: “Αξίζαμε το τρόπαιο”

O προπονητής της Θύελλας Πατρών, Βύρων Καραβίας, ήταν ικανοποιημένος όχι μόνο από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά γενικότερα από τη φετινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, συνυπολογίζοντας και τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Δεν έκρυψε τη χαρά του με το τέλος του τελικού, ενώ έδειξε απόλυτα αισιόδοξος και ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, θεωρώντας ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.
Τα όσα ανέφερε στη «Match»:
«Ο τελικός ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και εμείς καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θεωρώ ότι το αξίζαμε, γιατί από την αρχή του θεσμού αποκλείσαμε πολύ δυνατές ομάδες και μάλιστα εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Γενικότερα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης, που θα έρθουν μέσα από καθημερινή δουλειά.
Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στους συνεργάτες μου, Θόδωρο Νικολακόπουλο, Κώστα Κυριτόπουλο, Κώστα Χρανιώτη και στον φροντιστή μας Σάκη Ρίκο. Φυσικά και στη διοίκηση που πάντα είναι δίπλα μας».

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

Η νέα φανέλα του Παναιγιαλείου για τη νέα σεζόν αποκαλύπτεται από τη διοίκηση του συλλόγου σε ειδική εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (20:00) στο CAVO (Αλυκή, Αίγιο).
Μια βραδιά που δεν χάνεται, ενώ αμέσως μετα θα ακολουθήσει γλέντι με πάρτι με τους 1550. Η είσοδος για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι 10€ και όπως αναφέρει η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας», «όλοι εκεί για να στηρίξουμε, να χειροκροτήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σεζόν!».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Ο Άρης Π. με κορυφαίο Λιμάτσι επικράτησε του ΠΑΣ Κυψέλου στα Προσφυγικά στο τελευταίο τεστ

Με τον Λιμάτσι κορυφαίο σε απόδοση ευρισκόμενος σε μεγάλη μέρα με 2 ασίστ (σε Γράβαλο και Παπαδόπουλο) και 1 γκολ, ο Άρης Πατρών ολοκλήρωσε νικηφόρα τα φιλικά παιχνίδια του, αφού επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Κύψελου στα Προσφυγικά.
Πρόβα τζενεράλε πριν τον Κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με την Θύελλα Π. και τον τεχνικό του Ανδρέα Ανδρούτσο να κάνει τις τελευταίες δοκιμές.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Η Αχαϊκή δοκιμές στη φιλική νίκη επί του Αστέρα Τσουκαλείκων στο γήπεδο Κ. Αχαγιάς

Πετυχαίνοντας ένα αγκολ σε κάθε ημίχρονο (Φραγκούλιας στο πρώτο και Λιάκος στο δεύτερο), η Αχαϊκή (φωτό) νίκησε τον Αστέρα Μιντιλογλίου 2-0 σε νέο φιλικό τεστ.
Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό γήπεδο Κ. Αχαγιάς με τους δυο προπονητές να κάνουν πολλές δοκιμές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που πλησιάζει.
Μίλτος Σπυρόπουλος