Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Κασελάκης: “Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Άρη”

Published

on

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος του Προμηθέα με τον Άρη στο “Δ.Τόφαλος” (15/12, 17:30).

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στους “κιτρινόμαυρους”, αφού παραμένει στα πιτς ελέω τραυματισμού, αλλά εξέφρασε τα πιστεύω του και τόνισε την δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση της πατρινής ομάδας με αντίπαλο τον Άρη.

«Κακά τα ψέματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε πίσω μας, ειδικά έτσι όπως είναι η φετινή σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς προερχόμαστε από δυο ήττες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα αποδώσει πάλι τα αναμενόμενα.

Αν το δούμε, μάλιστα, και με θετική σκέψη, τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μπορεί να μας κάνουν και καλό και να λειτουργήσουν διδακτικά και διορθωτικά. Στόχος μας είναι να βαδίσουμε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, ξεκινώντας από τα βασικά, τα οποία κάνουμε σωστά σαν ομάδα. Εχουμε και το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα για να τα καταφέρουμε.

Από την άλλη πλευρά, ο Αρης είναι ιστορική ομάδα. Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά του, όμως είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Το μεταξύ μας παιχνίδι θα κριθεί από τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα κι αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε και το ταλέντο μας στην επίθεση.

Χρειάζεται συγκέντρωση στο μάξιμουμ και φυσικά ο κόσμος μας να μας δώσει έξτρα ώθηση. Μπορεί να τον στενοχωρήσαμε με τα δυο άσχημα αποτελέσματα σε Λήμνο και με Οστάνδη, όμως τον θέλουμε δίπλα μας στα δύσκολα, καθώς η συνέχεια της σεζόν είναι κομβική.

Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω ακόμη τον Προμηθέα, όμως θα κάνω τα πάντα για να είμαι το συντομότερο δυνατόν κοντά στους συμπαίκτες μου. Τα παιδιά, πάντως, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα έχει βαθύ ρόστερ και είμαι σίγουρος ότι θα βρει την λύση.

Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που παίξαμε με τον Αρη για το Κύπελλο. Μιλάμε για άλλον ρυθμό παιχνιδιών, για άλλη πίεση και για άλλες καταστάσεις. Θα είναι μεγάλο λάθος αν πιστέψει κανείς ότι το έργο μας θα είναι πάλι εύκολο. Θυμίζω ότι ο Αρης έχει πάρει σημαντικές εκτός έδρας νίκες στο Λαύριο και στη Ρόδο».

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας πολλές δοκιμές στο φιλικό με Παπάγου, ελαφρύ διάστρεμμα για τον Καραγιανίδη!

Published

on

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το απογευματινό πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.

Ο Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπαζίνα, Πλώτα και ΜακΚάλουμ (έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους), με τον Χάμοντς να ξεχωρίζει με το καλημέρα στο περιφερειακό σκοράρισμα (είχε 4 τρίποντα στην α’ περίοδο).

Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο ξεκίνημα του Καραγιαννίδη με ελαφρύ διάστρεμμα. Αρκετό χρόνο πήραν και οι μικροί με τον Πρέκα να βγάζει την καλύτερη εικόνα. Η αποστολή του Προμηθέα παραμένει στην Αθήνα όπου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, παρά το αυριανό δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Published

on

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.

Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.

Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).

Μίλτος Σπυρόπουλος  

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας

Published

on

Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την “Φροντίδα Υγείας”, που θα αποτελέσει έναν ακόμα ισχυρό συμπαίκτη για την ομάδα μας εν όψει της σεζόν 2025-26.
Η Φροντίδα Υγείας λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2008 στο κέντρο της Πάτρας και στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο 800 τ.μ. Απευθύνεται σε ιδιώτες και συνεργάζεται με τον δημόσιο τομέα (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις, με ασφαλιστικά ταμεία τραπεζών, ασφαλιστικές εταιρίες και άλλα. Βασική επιδίωξη της μονάδας, αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της επωφελούς συνεργασίας, οι παίκτες και το προπονητικό team του Προμηθέα Βίκος Cola είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με μέλη του προσωπικού της Φροντίδας Υγείας, σε μια κίνηση που δείχνει την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας στο σπουδαίο έργο που υπηρετεί η συγκεκριμένη μονάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Μάκκα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Φροντίδας Υγείας, την διευθύντρια marketing, κα. Τέα Τσάμη, την καρδιολόγο, κα. Φωτεινή Παπανικολάου, τον μικροβιολόγο και παθολόγο, κ. Γιώργο Κακούρη και την ακτινολόγο και επιστημονική υπεύθυνη, κα. Ζωή Καζαντζή, για την άψογη συνεργασία.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να χαράζουμε κοινή πορεία με την Φροντίδα Υγείας και ευχόμαστε η συμπόρευση αυτή να διαρκέσει για πολλά ακόμα χρόνια.
Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ1 hour ago

Ατρόμητος Πατρών: Δείπνησε πριν το σημαντικό φιλικό με Πάτραι

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20252 hours ago

Ανοίγει η αυλαία στη φάση των «16» του EuroBasket

ΠΥΓΜΑΧΙΑ11 hours ago

Διπλή νίκη της Παναχαϊκής στο διεθνές τουρνουά 19 MINOAS CUP στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Προκριματικά Μουντιάλ: Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά το τρίποντο της Ελλάδας κόντρα στη Λευκορωσία

ΠΟΛΟ12 hours ago

Στην τετράδα με «νταμπλ σκορ» η Εθνική μας Νεανίδων κόντρα στην Ολλανδία, ημιτελικός με Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Ελλάδα – Λευκορωσία 5-1: Γαλανόλευκη καταιγίδα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ

ΔΙΕΘΝΗ14 hours ago

Λαουτάρο Μαρτίνεζ: «Έκανα πέντε ημέρες να μιλήσω μετά τον τελικό του Champions League»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Ελλάδα – Λευκορωσία: Η ενδεκάδα της γαλανόλευκης

ΜΠΑΣΚΕΤ15 hours ago

Nαν ενόψει της νέας σεζόν: «Αφήσαμε κάτι πέρυσι και περιμένουμε να το κάνουμε δικό μας»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

 Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσιρίνη

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ1 hour ago

Ατρόμητος Πατρών: Δείπνησε πριν το σημαντικό φιλικό με Πάτραι

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20252 hours ago

Ανοίγει η αυλαία στη φάση των «16» του EuroBasket

ΠΥΓΜΑΧΙΑ11 hours ago

Διπλή νίκη της Παναχαϊκής στο διεθνές τουρνουά 19 MINOAS CUP στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Προκριματικά Μουντιάλ: Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά το τρίποντο της Ελλάδας κόντρα στη Λευκορωσία

ΠΟΛΟ12 hours ago

Στην τετράδα με «νταμπλ σκορ» η Εθνική μας Νεανίδων κόντρα στην Ολλανδία, ημιτελικός με Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Ελλάδα – Λευκορωσία 5-1: Γαλανόλευκη καταιγίδα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ

ΔΙΕΘΝΗ14 hours ago

Λαουτάρο Μαρτίνεζ: «Έκανα πέντε ημέρες να μιλήσω μετά τον τελικό του Champions League»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Ελλάδα – Λευκορωσία: Η ενδεκάδα της γαλανόλευκης

ΜΠΑΣΚΕΤ15 hours ago

Nαν ενόψει της νέας σεζόν: «Αφήσαμε κάτι πέρυσι και περιμένουμε να το κάνουμε δικό μας»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

 Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσιρίνη

Facebook