Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κατάρρευση στη Λιβαδειά… (3-0)

Published

on

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Παναχαϊκή στη Λειβαδιά απέναντι στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2.

*Αυτογκόλ του Σταμόπουλου το 1-0, στο 34′ ο άλλοτε παίκτες των κοκκινόμαυρων, Μυτίδης το 2-0 και το 3-0 ο Πολέτο στο 90+1′.

*Παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 35 βαθμούς ο Λεβαδειακός, στην 7η η ομάδα του Καραπίτσου με 25.

*Για όγδοο παιχνίδι η Παναχαϊκή χωρίς γκολ σε εκτός έδρας ματς.

Ο Αγώνας

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, πίεζε τον Λεβαδειακό και είχε το πρώτο σουτ στο 4′ με τον Τσερούτι. Με τη συμπλήρωση, όμως, του πρώτου δεκαλέπτου σε μια ανύποπτη φάση η ομάδα του Καραπίτσου βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Παναγιώτου έκανε κούρσα ανενόχλητος από τα αριστερά, δοκίμασε τη σέντρα και ο Σταμόπουλος με το δεξί πόδι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη και της ομάδας του. Οι κοκκινόμαυροι δεν έχασαν την αυτοπεποίθηση τους και συνέχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους, με τον Κουσκουνά να σκοράρει στο 18′, αλλά το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια και μέχρι την πρώτη τελική του Λεβαδειακού στο 33′ με το πλασέ του Παναγιώτου δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο. Πολλά τα φάουλ, ακόμα περισσότερες οι στατικές φάσεις. Λίγα δευτερόλεπτα, όμως, αργότερα η ομάδα του Σανίνο διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Σούλης έβγαλε την κεφαλιά του Μύγα, ωστόσο ο Μυτίδης βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και έσπρωξε ίσα ίσα την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ένα γκολ, όμως, το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει καθώς η μπάλα βρίσκει και στο χέρι του Κύπριου επιθετικού.

Στις τελευταίες στιγμές του α’ μέρους, είχαμε τρεις καλές φάση, δυο για την Παναχαϊκή και μια για τον Λεβαδειακό.Στο 38′ ο Σούλης έβγαλε εξαιρετικά την προσπάθεια του Μυτίδη με το αριστερό, ενώ το σουτ του Γιούση στο 42′ έδιωξε σε κόρνερ ο Μένκα. Το πολύ καλό φάουλ του Τσερούτι στο 44′, μπλόκαρε χαμηλά. ξανά ο άλλοτε κίπερ των κοκκινόμαυρων.

Δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 90+1’…

Ίδιο με το πρώτο μέρος ήταν το σκηνικό στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Η Παναχαϊκή είχε την κατοχή και συνέχιζε να πιέζει, με τον Τσερούτι να εκτελεί το φάουλ στο 53′ και τον Μένκα να μπλοκάρει σταθερά.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 63′. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μυτίδης βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Όσο για την Παναχαϊκή, απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 74′. Ο Μασούρας μοίρασε εξαιρετικά στον Τσερούτι, εκείνος από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα στον ανενόχλητο Πάνο, ωστόσο το σουτ του δεξιού μπακ της Παναχαϊκής κατέληξε αρκετά άουτ. Στο 90+1′ ο Πολέτο έβαλε και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και έτσι η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-0 στην Λειβαδιά. Ο Αργεντινός πέρασε ωραία τον Μασούρα, σούταρε δυνατά με την μπάλα να κοντράρει και στον Πατάπη και να καταλήγει στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ: 10′ αυτογκόλ Σταμόπουλος (Παναχαϊκή), 34′ Μυτίδης (Λεβαδειακός), 90+1′ Πολέτο (Λεβαδειακός).

ΚΑΡΤΕΣ: 34′ Σούλης (Κίτρινη, Παναχαϊκή), 47′ Πατάπης (Κίτρινη, Παναχαϊκή), 71′ Παναγιώτου (Κίτρινη, Λεβαδειακός).

ΚΟΡΝΕΡ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (1)-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(4)

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)
4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Παρατηρητής: Κόνιαρης (Ανατ. Αττικής)

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρρέα, Σταμόπουλος (61′ Αραβίδης), Μπρους (74′ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46′ Μπάτροβιτς), Ανάκογλου, Τσερούτι (74′ Παπαδόπουλος), Γιούσης (46′ Μασούρας), Κουσκουνάς.

Αναπληρωματικοί: Κολοβούρης, Αραβίδης, Μασούρας, Μπελεζάκης, Μπάτροβιτς, Κόκας, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Αργυρόπουλος.

Λεβαδειακός (Τζιουσέπε Σανίνο): Μένκα, Μύγας (73′ Τζημοπουλος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Μεχία, Κονέ, Πολέττο, Μαρίνος (81′ Συμελίδης), Μυτίδης (73′ Μπιανκόνι), Κωστή (76′ Νίκας).

Αναπληρωματικοί: Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Θεοχάρης, Νίκας, Ν΄Νομό, Συμελίδης, Μπιανκόνι, Τζιώρας.

Αγίων Αναργύρων, Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας – Ιωνικός Α.Ο 1965 0-3 ΤΕΛΙΚΟ

Δημοτικό Τρικάλων, Τρίκαλα Α.Ο – Α.Ο Ξάνθη 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Γήπεδο Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Δόξα Δράμας 2017 – Απόλλων Λάρισας 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας». Διαγόρας Γ.Σ. 1905 – Εργοτέλης Γ.Σ. 88 1-1 ΣΤΟ 68′

Δημοτικό Ιεράπετρας «Βουζουνεράκειο», ΟΦ Ιεράπετρας – Χανιά 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Το πανόραμα του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Παναχαϊκή επικράτησε του Μιλτιάδη με 4-2 εντός έδρας, ενώ η Θύελλα Π. αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα του Πανθουριακού.

Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα από την Ζάκυνθο με 2-0, σε ματς που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/9), μετά την χθεσινή αναβολή λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή – Μιλτιάδης 4-2

Πανθουριακός – Θύελλα Πατρών 0-0

ΑΟ Λουτρακίου – Ερμής Μελιγούς 2-1

ΠΑΣ Πύργος 1968 – ΠΑΣ Κόρινθος 3-1

Πέλοπας Κιάτου – Πανγυθεατικός 2-1

Ζάκυνθος – Παναιγιάλειος 2-0

Η βαθμολογία:

Παναχαϊκή 6

ΑΟ Λουτρακίου 6

Πέλοπας Κιάτου 6

ΠΑΣ Πύργος 1968 4

Θύελλα Πατρών 4

ΑΠΣ Ζάκυνθος 3

ΑΟ Μιλτιάδης 3

Παναιγιάλειος 1

Πανθουριακός 1

Ερμής Μελιγούς 0

Πανγυθεατικός 0

ΠΑΣ Κόρινθος 0

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Πανγυθεατικός – Ερμής Μ.

Θύελλα Π. – Πέλοπας Κιάτου

Μιλτιάδης – Λουτράκι

Παναιγιάλειος – Πανθουριακός

Πύργος – Παναχαϊκή

Κόρινθος – Ζάκυνθος

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το photo-story από την επικράτηση της Παναχαϊκής κόντρα στον Μιλτιάδη

Published

on

H Παναχαϊκή επικράτησε (4-2) απέναντι στον Μιλτιάδη για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της χθεσινής (28/9) αναμέτρησης:

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κυβελίδης στη «Match»: «Κρατήσαμε την ίδια ένταση μέχρι το τέλος»

Published

on

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης επέστρεψε στον πάγκο της Παναχαϊκής μετά την τιμωρία του και είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με 4-2 επί του Μιλτιάδη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κοκκινόμαυρος προπονητής μίλησε στη «Match» υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνολικής προσπάθειας και της θετικής ενέργειας που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο:

«Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 σχετικά εύκολα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσουν πέναλτι και να μειώσουν.

Παρόλα αυτά, αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε ακόμη ένα τέρμα, κάνοντας το 3-1. Στη συνέχεια και πάλι από δικό μας λάθος, η αντίπαλη ομάδα μείωσε σε 3-2. Αυτό που μου άρεσε πολύ και κρατάω από την αναμέτρηση, είναι ότι δεν πτοηθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και συνεχίσαμε με την ίδια ένταση, φτάνοντας τελικά στο 4-2.

Κρατάμε τα θετικά και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ενόψει της συνέχειας».

Ολοκληρώνοντας ο Κυβελίδης ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και όλη την εβδομάδα θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τον επόμενο αγώνα, απέναντι ίσως στον πιο ισχυρό αντίπαλο του ομίλου, την ομάδα του Πύργου.

Εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση, ενέργεια και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook