ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
«Κινδύνευσαν ζωές στο Διαγόρας-Παναχαϊκή – Αίνιγμα οι δράστες»
Για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το παιχνίδι μίλησαν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη οι Πέτρος Σταθάκης και Βαρθολομαίος Καμπουράκης.

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο του Διαγόρα μετά το παιχνίδι της ομάδας της Ρόδου με την Παναχαϊκή, μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο εκπρόσωπος των μετόχων των πατρινής ΠΑΕ, Πέτρος Σταθάκης, καθώς και ο γενικός διευθυντής των Ροδιτών, Βαρθολομαίος Καμπουράκης.
Αρχικά, εξήγησαν το πώς διαδραματίστηκαν τα επεισόδια που οδήγησαν στην κράτηση τόσο της αποστολής των φιλοξενούμενων στα αποδυτήρια για τρεις ώρες μετά το ματς, όσο και των οπαδών τους στις κερκίδες.
«Δεν υπήρχε επαρκή αστυνομική δύναμη. Ήταν άτομα που δεν ήταν στο γήπεδο και εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι λόγω της ιστορίας που έγινε από τις 14:00 και μετά», ανέφερε ο κ. Καμπουράκης, με τον κ. Σταθάκη να τονίζει πως είναι άδικο να βρίσκονται 23 άτομα-θύματα στο κρατητήριο, καθώς και άλλο ένα μέλος από τους πολίτες, ενώ οι δράστες έχουν δραπετεύσει.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή εναντίον Αχαϊκής σήμερα στην Αγυιά

Η Αχαϊκή είχε προγραμματίσει φιλικό με τον ΠΑΣ Πύργου για την Τετάρτη (10/9), αλλά εν τέλει τα πλάνα της “Κυρίας” άλλαξαν.
Η πρόκριση των Ηλείων στην 2η φάση του Κυπέλλου, ακύρωσε το ματς και η Αχαϊκή θα αγωνιστεί εν τέλει με την Παναχαϊκή.
Η ομάδα του Λ.Κυβελίδη αποκλείστηκε από τον Πανθουριακό και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της, πριν την έναρξη της Γ΄Εθνικής.
Το φιλικό με την Αχαϊκή θα κάνει σέντρα σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην Αγυιά.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Σε καλό δρόμο παρά την ήττα

Τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά δείγματα της Παναχαϊκής στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντικά, παρά την ήττα από τον Πανθουριακό.
Η ομάδα παρατάχθηκε με ένα νεανικό σχήμα, το οποίο αν και δεν απέδωσε στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που ήθελε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.
Στη συνέχεια, οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν ένα διαφορετικό και πιο ενθαρρυντικό πρόσωπο, αφήνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον.
Η Παναχαϊκή, παρά την ήττα, φάνηκε να βρίσκεται σε καλό δρόμο συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Σίγουρα, το βίντεο του αγώνα που θα αναλύσει το τεχνικό επιτελείο θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν, ώστε να διορθωθούν και να αποφευχθούν στο μέλλον. Άλλωστε, ένα νεανικό ρόστερ χρειάζεται χρόνο για να απορροφήσει τις οδηγίες και να είναι έτοιμο σε κρίσιμα παιχνίδια.
Ενίσχυση με
μικρούς
Η ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς αθλητές συνεχίζεται για την Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την απόκτηση αρκετών παικτών. Στη διάθεση του Λεωνίδα Κυβελίδη συγκεκριμένα έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος, ο μέσος Κωνσταντίνος Κουραχάνης ο Ηλίας Πετράτος, ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσιρίνης, ο μέσος Ιάσονας Ψυχογιός, ο μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος και ο Κωνσνταντίνος Κουραχάνης.
Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με ταλαντούχους παίκτες που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία θέση στο φετινό ρόστερ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σεμιτέκολος για τα περί νεαρού ισχυρού επιχειρηματία: «Ταυτίζομαι με την ιδέα, αλλά… δεν έχω ιδέα!»

Μια ανώνυμη ανάρτηση στο διαδίκτυο περί επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και μάλιστα από πατρινό μαζί με φίλους του για την Παναχαϊκή, που συνοδεύτηκε και από την… είδηση περί προθυμίας της ερασιτεχνικής για να γίνει μια τέτοια συνάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο έφερε στο προσκήνιο διάφορα σενάρια.
Το «Matchnews.gr» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο, ο οποίος όπως πάντα καυστικός στο λόγο του, έδωσε τη δική του απάντηση.
«Ταυτίζομαι με την ιδέα, αλλά… δεν έχω ιδέα!», ήταν τα λόγια–απάντηση και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μίλτος Σπυρόπουλος