Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κίνηση ματ από Καραπίτσο και “διπλό” για τον Εθνικό Πατρών

Τριπλή αλλαγή πραγματοποίησε ο Χρήστος Καραπίτσος στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Εθνικού Πατρών με το Ζαβλάνι, με το σκορ στο 0-0.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός σκόραρε δις, λύγισε το μαχητικό Ζαβλάνι και ο έμπειρος τεχνικός δικαιώθηκε για την επιλογή του.
Η πείρα του θα παίξει ρόλο φέτος, με τους “μπλε” να διαθέτουν πληρότητα στο ροστερ σε κάθε γραμμή τους, οπότε είναι λογικό οι βλέψεις να είναι υψηλές.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Οι πρωταγωνιστές της πρεμιέρας

Ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας με θεαματικά ματς και με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς προβλέπεται ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Μέσα από το matchnews θα δούμε τους πρωταγωνιστές στους δύο ομίλους.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ο Ανδρέας Καλόφωνος μπήκε ως αλλαγή και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της Αχαϊκής στο Σαραβάλι απέναντι στον Αχαιό. Σκόραρε και στη συνέχεια και δείχνει ότι θα είναι άκρως απαραίτητος στην επίθεση της “Κυρίας”.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Φούντζουλας έδειξε με το καλημέρα ότι θα είναι και φέτος ο ηγέτης του Ηρακλή Πατρών, σκοράροντας τα 2 από τα 3 γκολ της ομάδας του, στη νίκη επί του Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μπήκε με το…δεξί ο Άρης Πατρών

Ο Άρης Πατρών πέρασε νικηφόρα από το Προάστειο στο ντέρμπι που έριξε την αυλαία στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας για την 1η αγωνιστική.
Η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας επικράτησε της Νίκης με 2-0, χάρη στα γκολ των Μητρόπουλου (12′) και Γράβαλου (95′).
Έτσι μπήκε ιδανικά στη φετινή σεζόν, όπου θα κυνηγήσει πορεία πρωταθλητισμού.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αχαιός Σαρ.- Αχαϊκή 0-4: “Καθάρισε” στην επανάληψη

Για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικός ο Αχαιός στο Σαραβάλι, με την Αχαϊκή να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος.
Ο Καλόφωνος άνοιξε λογαριασμό στα τέρματα εις διπλούν (55′, 90′), ερχόμενος από τον πάγκο, όπως και Μπίκος (77′).
Με πέναλτι ο Σπανός έκανε το 2-0 στο 63ο λεπτό.
Οι συνθέσεις…
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Παναγόπουλος): Μυλωνόπουλος, Καλύβας, Χαβάνης, Γεωργιάδης, Παπαγεωργίου, Τσίμπιτσης, Παπαπέτρος, Κουραχάνης, Βαλμάς, Γραμματικόπουλος, Καραΐσκος.
ΑΧΑΪΚΗ (Σχοινάς): Μπαρδάκης, Διακάτος, Λιάκος, Πισπιρίγκος, Λάτσης, Κυριακού, Φραγκούλιας, Σπανός, Σταυρόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος, Κουλούρης.