ΡΟΗ
Στα περίπτερα τη Δευτέρα η “Match”

Διαβάστε στη “Match” που κυκλοφορεί τη Δευτέρα σε περίπτερα και συνδρομητές:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Σκοράρει…
Πρώτο τρίμηνο με κινήσεις ουσίας από τη νέα διοίκηση της Παναχαϊκής, με αποκορύφωμα τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση του νέου προπονητικού της κέντρου *Πολλές οι ειδήσεις που έδωσε ο Γιώργος Μπάρλος, 4 σελίδες ρεπορτάζ (Σελ. 4,5,6,24)
Χ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Ευτυχής κατάληξη
«Τα τυπικά απομένουν για τη μεταβίβαση της Παναχαϊκής» τόνισε στην Οβρυά ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
*Η «Match» ρίχνει φως στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ρόστερ του Προμηθέα, όπου δεσπόζει το σενάριο όλοι οι ξένοι της ομάδας να αποχωρήσουν!
Β. ΛΙΟΛΙΟΣ
Ανεβάζει μετοχές…
Γνώστης της οικονομικής κατάστασης των ομάδων ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, θέτει εισηγήσεις που κάνουν «γκελ» στους παράγοντες, ενόψει εκλογών…
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Το… γκάλοπ της «Match» ανέδειξε ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τις τοπικές «σφυρίχτρες» του ερασιτεχνικού
ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
Ψάχνει λύση
«Πονοκέφαλος» στον Απόλλωνα η εύρεση αξιόπιστου αντι-Τσάμη *Η χορηγία της Oscar, η εντυπωσιακή κίνηση της διοίκησης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:
Στρώνει με άμμο την Αγυιά!
«Κοκκινόμαυρο» πλάνο με γήπεδα Beach Volley στην έδρα της Παναχαϊκής *Η «Match» έχει το θέμα…
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
«Οδηγός» από Καλφαγιάννη και Λαμπάτο ενόψει του σημερινού ανοίγματος των σωματείων

ΡΟΗ
«Έφυγε» ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Νίκος Νικολάου έχοντας αφήσει το δικό του στίγμα (και) στην αθλητική δημοσιογραφία!

Έφυγε από τη ζωή, μετά από περιπέτεια με την υγεία του, σε ηλικία 74 ετών, ο συνταξιούχος υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Πάτρας και επί σειρά ετών αθλητικογράφος Νίκος Νικολάου.
Ο Νίκος Νικολάου άφησε την δική του σφραγίδα ως ένας υπάλληλος που υπηρέτησε τον δημόσιο τομέα με ευσυνειδησία, εντιμότητα, ήθος και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους πάντες.
Εκτός από την εργατικότητα και την προσφορά του στον τομέα του, υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη την μεγάλη του αγάπη τη δημοσιογραφία και τον αθλητισμό, καταγράφοντας τον παλμό της επικαιρότητας στον έντυπο Τύπο που υπηρέτησε με πάθος και ιδιαίτερο ζήλο.
Παράλληλα, υπήρξε ένας σωστός και υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με την σύζυγό του Κωνσταντίνα μοιράστηκαν την κοινή τους ζωή από τα νεανικά τους χρόνια και απέκτησαν δυο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη, τους οποίους καμάρωσε να καταξιώνονται επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια, τα οποία και υπεραγαπούσε.
Λάτρης του αχαϊκού αθλητισμού και πάντα με ξεχωριστό ζήλο και ενδιαφέρον για Παναχαϊκή και Απόλλωνα. Αγαπητός από όλους και άκρως ευγενής, αφήνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΡΟΗ
Δραματική η κατάσταση στον Ρωμανό – Απειλείται το Λυκόχορο – Μήνυμα του 112 για Αρόη, Διάκου και Γηροκομειό

Τελευταίες εξελίξεις…
18.33. Εκκενώνεται προληπτικά εντέλει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, με τις αρχές να έχουν ετοιμαστεί για αυτή την επιχείρηση αφού υπήρχαν ανάλογες πληροφορίες εξ’ αρχής.
Η εκκένωση είναι προληπτική με εντολή υπουργού σε συνεννόηση με 6η ΥΠΕ και διοικήτρια του νοσοκομείου. Η κατάσταση είναι αρκετά δύ σκολη πλέον, αν και οι φλόγες δεν είναι κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα παίδων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε ήδη οχτώ ασθενείς απο το νοσοκομείο.
18. 29. Αποχώρησαν τα άτομα από την Αγία Σκέπη που βρίσκεται κοντά στο Γηροκομείο. Σε ετοιμότητα για ενδεχόμενη εκκένωση είναι και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στην ιερά μονή του Γηροκομείου, στην Παναγιά την Γηροκομίτισσα που γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο, γίνεται μάχη από τους μοναχούς και τους κατοίκους για να μην την τυλίξουν οι φλόγες.
18.06. Εκκενώνεται σύμφωνα με πληροφορίες το Κωνσταντοπούλειο Γηροκομειο, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί η Ιερά Μονή Παντελεήμονα.
Αντίθετα δεν ισχύουν οι πληροφορίες για εκκένωση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου. Ωστόσο γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό είναι σε ετοιμότητα.
ΡΟΗ
ΜΗΝΥΜΑ 112: Η φωτιά στου Ρωμανού – Ζητείται εκκένωση της περιοχής!

Εκδόθηκε πριν από λίγο σήμα 112 για εκκένωση της περιοχής Ρωμανού της Πάτρας.