Connect with us

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυρσανίδης- Σκρέτας: Ο Άτλας έχει όραμα

Published

on

Η «Match» ήρθε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του Άτλαντα, Σωτήρη Σκρέτα και Αλέξανδρο Κυρσανίδη (φωτογραφία), οι οποίοι φαίνεται εμπράκτως ότι διαθέτουν πλάνο και έχουν μεγάλα όνειρα για την Ακαδημία και τα παιδιά που αγωνίζονται εκεί.

Σήμερα θα γίνει και η ενημέρωση προς τους γονείς των αθλητών για τα προγράμματα ΚΔΑΠ που ξεκινούν, οπότε ήταν μία καλή αφορμή για να αφουγκραστούμε τις σκέψεις και τον παλμό των ισχυρών ανδρών του Άτλαντα.

Μαθαίνουμε ότι είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν και τα προγράμματα ΚΔΑΠ, που θα εφαρμόσει η ακαδημία του Άτλαντα. Θα μας πείτε δύο λόγια για αυτό το εγχείρημα;

«Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι τα προγράμματα ΚΔΑΠ προέρχονται από ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ. Προσπαθούμε μέσα από την συνεργασία μας με τέτοια κέντρα να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους γονείς, σε ότι αφορά στον αθλητισμό, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά.

Αναλάβαμε πρωτοβουλία και έγινε συνάντηση μαζί και με άλλες ακαδημίες με τους υπεύθυνους των ΚΔΑΠ, όπου το κύριο ζήτημα που τέθηκε είναι να προσφέρουν όσο περισσότερο γίνεται στα παιδιά μας. Έχουμε οργανώσει συνάντηση γονέων σήμερα, ώστε να τους ενημερώσουμε ενδελεχώς για τα προγράμματα».

Γενικότερα ο Άτλας κινείται με μεθοδικά βήματα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ποια είναι η φιλοσοφία της Ακαδημίας και τι θέλετε να πετύχετε;

«Οι βασικοί πυλώνες της Ακαδημίας μας είναι το τρίπτυχο άθληση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Προσπαθούμε να μεταδώσουμε στα παιδιά όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά μέσω αυτού να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και συνάμα να αποκτήσουν εφόδια και αξίες που θα τους βοηθήσουν αργότερα στην ζωή τους.

Παράλληλα η ψυχαγωγία είναι βασικό μας μέλημα, γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να είναι απαραίτητο συστατικό στην ζωή των παιδιών μας».

Το τμήμα Ανδρών τα πήγε πολύ καλά στην Γ΄ κατηγορία, διεκδικώντας είσοδο στα πλέι-οφ. Πως κρίνετε την πορεία σας και εκεί;

«Πρωταρχικός μας στόχος όταν δημιουργήσαμε την ανδρική μας ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, ήταν μία ομάδα με μέσο όρο ηλικίας που δεν θα ξεπερνούσε τα 18 χρόνια. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε, να αναδείξουμε όσο περισσότερα ταλέντα γίνεται.

Βασικός πρωτεργάτης της ανδρικής ομάδας ήταν ο προπονητής Κώστας Στουπάκης. Μέσα από την σωστή οργάνωση και την μεθοδική δουλειά που έγινε ήρθε και το αποτέλεσμα που είδατε».

Advertisement

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρίνεται ο τίτλος στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας

Published

on

Απόψε στις 18:30 στο Α.Κάνιστρας ο Ίκαρος Πετρωτού υποδέχεται τον Πείρο Ισώματος.

Είναι το τελευταίο ματς στα πλέι-οφ της Γ’ κατηγορίας και θα κριθεί η πρώτη θέση και ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου.

Ο Πείρος θέλει μόνο νίκη, στον Ίκαρο κάνει και η ισοπαλία. Βέβαια αμφότεροι κέρδισαν την άνοδο και θα αγωνίζονται στην Β’ ΕΠΣΑ με τη νέα σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ταξιάρχης.

Continue Reading

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζαβλάνι: Το ντεμαράζ χάρισε την άνοδο στη Β’ κατηγορία

Η ιστορική ομάδα πανηγυρίζει την άνοδο μετά τη νίκη επί της Φλόγας Ροδιάς

Published

on

Μπορεί να μπήκε στα πλέι οφ με 2 ήττες και προβληματισμό, αλλά το Ζαβλάνι αφυπνίστηκε και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία. 

Η 3η σερί νίκη, αυτή τη φορά επί της Φλόγας Ροδιάς με 3-0, έστειλε την ιστορική ομάδα στη Β’ κατηγορία.  

Τα γκολ των θριαμβευτών σημείωσαν οι Μπακούρος στο 10΄, Σανδραβέλης στο 90΄και Μπισμπίκης στο 92΄.  

Οι συνθέσεις: 

Ζαβλάνι (Σέρρος) : Αγοράκης, Μπαρλής, Χριστόπουλος, Ζησιμόπουλος, Γιαχαλής, Παπασπυρόπουλος, Καρπάνος, Μπακούρος, Ζανδραβέλης, Χότζα (87’ Κούντας), Ασημακόπουλος (83’ Μπισμπίκης). 

Φλόγα Ροδιάς (Αμασιάδης) : Σταμόπουλος, Γ. Κατσαούνης (80’ Θεοδωρόπουλος), Χρυσανθακόπουλος. Π. Λιακόπουλος, Κουτρόπουλος, Α. Λιακόπουλος (63’ Νικολακόπουλος), Γκιώνης (63’ Μπαντούνας), Λούμσι, Κατσαούνης, Γιαννόπουλος, Αβράμης (18’ Κουνάβης). 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ΄κατηγορία, πλέι-οφ: Κρίθηκε ο 1ος όμιλος, χαμός στον 2ο

Published

on

Ολοκληρώθηκε χθες η 4η αγωνιστική στα πλέι-οφ της Γ΄κατηγορίας. 

Στον 1ο όμιλο η νίκη του Ίκαρου Πετρωτού επί της ΑΕΚ Πατρών με 6-0 και η άνευ αγώνα επιβολή του Πείρου Ισώματος (έχει αποσυρθεί ο Ρομαϊκός) έκριναν και μαθηματικά τα εισιτήρια ανόδου και πλέον ενδιαφέρον έχει η κατάληψη της 1ης θέσης. 

Στον 2ο όμιλο, το Ζαβλάνι πέτυχε 2η σερί νίκη επί της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου με 3-2. Για τους νικητές σκόραραν οι Κωστόπουλος (27΄και 51΄) και Σουλελές (71΄). Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν στάθηκε αρκετός για την Φλόγα, σκοράροντας στο 6΄ και στο 81΄με πέναλτι. 

Σπουδαίο “διπλό” πανηγύρισε και η Αργυρά επί της Φλόγας στην Ροδιά. Αμφότεροι πλέον έχουν αβαντάζ για την άνοδο. 

Αναλυτικά το πανόραμα: 

Α ΟΜΙΛΟΣ     

Ρομαϊκός- Πείρος Ισώμ. 0-3α.α.  

ΑΕΚ Πατρών- Ίκαρος Πετρωτού 0-6 

Β ΟΜΙΛΟΣ     

Φλόγα Κ.Καστριτσίου- Ζαβλάνι 2-3 

 Φλόγα Ροδιάς- Αργυρά 1-2  

   

Βαθμολογίες     

Α΄ΟΜΙΛΟΣ     

1 Ίκαρος Πετρωτού 24 (15-2)       

2 Πείρος Ισώματος 21 (17-6)   

========================      

3 ΑΕΚ Π. 12 (5-14)   

4 Ρομαϊκός 12 (3-12)      

  • Έχει παραιτηθει ο Ρομαϊκός 

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ     

1 Ζαβλάνι 17 (7-6)      

2 Αργυρά 17 (5-7)      

=============================      

3 Φλόγα Κ.Καστριτσίου 14 (7-6)  

4 Φλόγα Ροδιάς 14 (4-4) 

Continue Reading
Advertisement

Facebook