Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Λ.Γεροντίδης: «Το κέρδισαν οι παίκτες»
Σχολίασε τη νίκη του Εθνικού επί του Πάτραι ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο των νικητών

Ως υπηρεσιακός προπονητής καθοδήγησε τον Εθνικό Πατρών ο Λάμπρος Γεροντίδης, αλλά τα πήγε περίφημα στην ευρεία νίκη επί του Πάτραι, που επανέφερε τους «μπλε» στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Νίκη και Κεραυνό.
Ο Γεροντίδης απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και σχολίασε τη νίκη επί των «πρασίνων» στη «Match»:
«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, μετά την αλλαγή προπονητή και κάποια άσχημα αποτελέσματα που είχαμε.
Όμως όλοι αντέδρασαν σωστά.
Καταστρώσαμε ένα πλάνο, για να αντιμετωπίσουμε το Πάτραι, που είναι πολύ καλή ομάδα και οι παίκτες το ακολούθησαν κατά γράμμα, ενώ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο.
Πραγματικά το παιχνίδι το κέρδισαν οι ίδιοι, καταθέτοντας ποδοσφαιρικό εγωισμό και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πάτραι και ιδίως στον Σταμάτη Σαρρή, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα».

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέο φιλικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Ο Ατρόμητος Πατρών συνεχίζει τα φιλικά τεστ εν μέσω προετοιμασίας.
Το Σάββατο (30/8) επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-2 και με ανατροπή και σήμερα (3/8) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα της Αγυιάς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται στο “Atlas Arena” της Οβρυάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πατρώνης: «Η United συνδέει ιδέες, φιλοσοφίες και κουλτούρα»

Ο Νίκος Πατρώνης είναι ο επικεφαλής στη συνεργασία της Νίκης Προαστείου και του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου σε επίπεδο ακαδημιών, με την ονομασία United.
Παράλληλα, θα διατηρήσει τον ρόλο του ως προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού, με τον Γιώργο Δημητρόπουλο να καθοδηγεί αντίστοιχα τη Νίκη Προαστείου.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, εκφράζοντας την άποψή του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη ένωση και το μέλλον της.
Αναλυτικά:
«Η Ένωση των δύο ομάδων είναι αυτό ακριβώς που φανερώνει η λέξη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλοϊκό και για να επιτευχθεί αυτή η ένωση, χρειάζονται πολλά πράγματα.
Δεν είναι μόνο μία ένωση ανάμεσα σε δύο ομάδες, ποδοσφαιριστές και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για τη σύγχρονη εποχή.
Πάνω από όλα συνδέονται ιδέες, φιλοσοφίες και ποδοσφαιρική κουλτούρα και το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο πλάνο που έχει τεθεί».
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Μιντ.: Στηρίζεται στον περσινό βασικό κορμό

Ο Αστέρας Μιντιλογλίου επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν αλλάζει αγωνιστική «συνταγή».
Στον πάγκο παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Σπύρος Αθανασόπουλος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μαζί για πολλοστή φορά.
Από τον περσινό βασικό κορμό παρέμειναν οι Φ. Πλέγας, Π. Πλέγας, Αναστασοβίτης, Λόης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Κωστόπουλος, Αντωνακόπουλος και Η. Τζούρας και η ομοιογένεια θα είναι το δυνατό ατού του Αστέρα. Στις μεταγραφές, η ομάδα κινήθηκε αθόρυβα με την προσθήκη των Λάμπρου (από Ροΐτικα), Κρεμμύδα (από Εθνικό Π.), Παναγιωτόπουλο (από Ίκαρο Λακκόπετρας) και Παναγιωτακόπουλου (από Ίκαρο Πετρωτού), που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στο ρόστερ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος