Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Λαγογιάννης: «Ικανοί να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Ο Νίκος Λαγογιάννης παρέμεινε στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού Σαγεΐκων και συνεχίζει το έργο του. Οι «πολεμιστές», αν και νεοφώτιστοι στον 1ο όμιλο, αποτελούν μια από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και οφείλουν να στοχεύουν ψηλά.
Μιλώντας στη «Match», ο φιλόδοξος τεχνικός αναφέρθηκε στο επίπεδο του πρωταθλήματος και δήλωσε πεπεισμένος για τις δυνατότητες των παικτών του:
«Η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών και τη δουλειά που γίνεται. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, όπου αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα όπως ο Φαραϊκός. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και σε αυτά τα ματς θέλουμε το απόλυτο.
Γενικά, ο όμιλος είναι δύσκολος, με έμπειρες ομάδες και δυνατές έδρες. Η ιστορία του Εθνικού επιβάλλει να κοιτάμε πάντα την κορυφή και έχω πίστη στο ρόστερ μου. Μπορούμε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού».
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρόκληση η φετινή χρονιά για τον Μίκι Τσίρκοβιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Αίαντα, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Σέρρο και πλέον αποτελεί γι’ αυτόν δέλεαρ να οδηγήσει την ομάδα της Ανθούπολης στην κορυφή.
Το ρόστερ διαθέτει έμπειρους παίκτες, ικανούς να κάνουν πρωταθλητισμό και στην άκρη του πάγκου υπάρχει ένας προπονητής με πείρα και γνώσεις.
Η σεζόν θα είναι δελεαστική για τον Αίαντα, που θα προσπαθήσει να κυνηγήσει την πρωτιά στα γήπεδα της Β΄ Κατηγορίας, παρότι νεοφώτιστος στον 2ο όμιλο.
Πρεμιέρα θα κάνει ενάντια στον Ολυμπιακό Πατρών.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Πατρών: Σε καλό δρόμο

Με Απόλλωνα Εγλυκάδας (νίκη με 2-1) και με Πήγασο (ήττα με 2-1) συνεχίστηκαν τα φιλικά τεστ για την ομάδα του Λαδόπουλου.
Η Αναγέννηση δείχνει θετικά δείγματα γραφής και το μέλλον της στη Β΄ Κατηγορία μπορεί να χαρακτηριστεί αισιόδοξο.
Στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου θα φιλοξενήσει στα Ζαρουχλέικα το νεοφώτιστο Κρίνο.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θούας: «Στόχος να είμαστε σταθερά ανταγωνιστικοί»

Ο Κυριάκος Θούας γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις της Β΄ Κατηγορίας.
Γι’ αυτόν τον λόγο, η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου του εμπιστεύτηκε τα «κλειδιά» του πάγκου, σε μια μεταβατική σεζόν για την ομάδα, η οποία μετά τον υποβιβασμό της θα πορευθεί με ένα μείγμα ταλαντούχων νεαρών και έμπειρων παικτών.
Μιλώντας στη «Match», σχολίασε το επερχόμενο πρωτάθλημα και την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Αιγίου του Λεωνίδα Σκαρτσίλα:
«Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένας μαραθώνιος με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αποδίδει με συνέπεια, με στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Στην πρεμιέρα, αγωνιζόμαστε με μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα το ματς θα είναι δυνατό. Πιστεύω ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο».