ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Λιόλιος: “Κάνατε περήφανη όλη την Αχαΐα”

Με μήνυμα το οποίο έστειλε στον general manager της ομάδας Θανάση Σουφλιά και ο οποίος το διάβασε στο πούλμαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής στην Πάτρα, ο ισχυρός άνδρας του πατρινού συλλόγου Βαγγέλης Λιόλιος έστειλε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα συγχαρητήρια προς όλους για την κατάκτηση του Super Cup.
«Πολλά – πολλά μπράβο σε όλους σας, ήταν μια σπουδαία επιτυχία με την οποία κάνατε υπερήφανους όχι μόνο όλους εμάς αλλά και την πόλη ολόκληρη κι έτσι να συνεχίσετε».
Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω προεδρικό μήνυμα συνοδεύτηκε στο τέλος από τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων που ήταν στο πούλμαν, δείγμα του άριστου για μια ακόμη χρονιά κλίματος που υπάρχει στον Προμηθέα, στα όμορφα και τα άσχημα.
Κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο…
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας τεστάρει δυνάμεις σε φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο «Nick Gallis Hall»

Δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» σήμερα με πολύ μεγάλο δείκτη δυσκολιών παίζοντας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Οι παίκτες του Λιμνιάτη θα επιδιώξουν να κάνουν νέα καλή εμφάνιση όπως στη νίκη επί του Αμαρουσίου (92-86), με το τεχνικό τημ να συνεχίζει δοκιμές και πειράματα στα πλαίσια της προετοιμασίας.
Το τζαμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο στις 6.30μ.μ. και θα καλυφθεί απευθείας από κανάλι του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης στο yutube.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας με ΜακΚάλουμ και Γκρέι κορυφαίο δίδυμο «καθάρισε» το Μαρούσι στα “Μαυροσκούφεια”

Με νίκη ξεκίνησε ο Προμηθέας πριν λίγο την παρουσία του στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» επί του Αμαρουσίου με 92-86, παίζοντας για πρώτη φορά κομπλέ και έχοντας το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του 40λεπτου.
Ο Λιμνιάτης είχε την ευκαιρία να δει και τα δυο βασικά πλέι-μέικερ μαζί (ΜακΚάλουμ και Μπαζίνας), μένοντας ικανοποιημένος από την όλη εικόνα, αν και ακόμη η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη.
Κορυφαίοι των νικητών το δίδυμο ΜακΚάλουμ και Γκρέι, ενώ από το Μαρούσι που έλειπαν Περάντες, Γιαννόπουλος
Τα 10λεπτα: 22-20, 44-48 (ημ.), 70-70, 86-92.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 2, Μέικον 19 (3/7τρ., 8/9β.), Νικολαϊδης 6, Σαλάς 13, Χατζηδάκης 2, Κινγκ 19 (4/5διπ., 3/9τρ.), Γουίλιαμς 16 (7/8διπ.), Ιορδάνου, Καλαϊτζάκης 9 (2/2διπ, 5/5β.).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λιμνιάτης): Χάμοντς 4, Κόουλμαν 10 (3/7διπ.), Μπαζίνας 7 (1/4διπ., 1/5τρ.), Καπετάκης 3 (1), ΜακΚάλουμ 24 (9/11διπ., 6/9β., 2ριμπ., 5ασ.), Λάγιος 1, Κομιανίδης 4 (2/2διπ.), Καραγιαννίδης 9 (8ριμπ.), Γκρέι 15 (3/5διπ., 2/4τρ.), Πόλικαπ 2, Ματσούρα 6, Σταυρακόπουλος 7 (2/4τρ.).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Η Alfa Casa στο πλευρό του Προμηθέα Βίκος Cola για μια ακόμα χρονιά, η επίσημη ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας για άλλη μια σεζόν με την εταιρεία Alfa Casa.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται: “H Alfa Casa έχοντας αναπτύξει μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία στηρίζει εκτός των άλλων, τον αθλητισμό ως μέσο εξέλιξης, προόδου και τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας ανακοινώνει την έμπρακτη υποστήριξή της στην KAE Προμηθέας Πάτρας.
H εταιρεία Alfa Casa της οικογένειας Αγγελακόπουλου, με μακρά παράδοση στα πλακάκια και είδη υγιεινής τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα στις κουζίνες και στα έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, ασυναγώνιστης αισθητικής, ποιότητας και τιμής.
Συμπληρώνοντας φέτος μισό αιώνα συνεχούς παρουσίας στην αγορά, η Alfa Casa εξελίσσεται συνεχώς με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.
Διαθέτοντας δύο καταστήματα σε Πάτρα και Κεφαλονιά κι έχοντας περάσει πλέον στην τρίτη γενιά της οικογένειας, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους διεθνείς και ελληνικούς οίκους και εταιρείες και πρωτοπορεί στο design και στη ποιότητα.
Από πλευράς μας, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας με την εταιρεία Alfa Casa συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά και ευχόμαστε το κοινό μας ταξίδι προς την κορυφή και την καταξίωση να διαρκέσει πολλά ακόμα χρόνια.
Μίλτος Σπυρόπουλος