Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Λίβερπουλ: Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στους “reds” σύμφωνα με τη Liverpool Echo

Published

on

Δημοσίευμα της Liverpool Echo αναφέρει ότι το μέλλον οκτώ ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ είναι αβέβαιο με την έλευση του Άρνε Σλοτ στον πάγκο και ανάμεσά τους είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Η έλευση του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο ρόστερ των “reds”.

Η συγκεκριμένη πηγή υποστηρίζει ότι οκτώ ποδοσφαιριστές δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα τη νέα σεζόν και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας Τσιμίκας.

Για τον Έλληνα αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει πέσει στην ιεραρχία των αριστερών μπακ μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, καθώς σε αυτή τη θέση το τελευταίο διάστημα έπαιξε ο Τζο Γκόμεζ και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Σλοτ ενδέχεται να αναγνωρίσει την ικανότητα του Άγγλου να παίζει σε πολλές θέσεις της άμυνας κι έτσι να συνεχίσει ο Τσιμίκας να είναι πιο πίσω. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος διεθνής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Πηγή

ΔΙΕΘΝΗ

Οι φίλοι της Φιορεντίνα «εξαφάνισαν» 4.500 εισιτήρια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό!

Published

on

Φαίνεται ότι η παρακίνηση των οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα προς τους απλούς φίλους της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μόντσα έπιασε τόπο, αφού μέχρι το βράδυ της Τετάρτης πουλήθηκαν 4.500 εισιτήρια για τον τελικό του Conference League! Αυτά όσο αφορά τους κατόχους διαρκείας που είχαν προτεραιότητα στην πρώτη φάση διάθεσης.

Ένα πανό με μήνυμα «όλοι στην Αθήνα» εμφανίστηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι» και αμέσως κινητοποιήθηκε αρκετός κόσμος για να εξασφαλίσει ένα «μαγικό» χαρτάκι. Έτσι, στο μεγάλο γεγονός της «OPAP Arena» θα βρεθούν πολλοί περισσότεροι οπαδοί των «βιόλα» από τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για μόλις 3.000.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιστραφούν λιγότερα εισιτήρια στην UEFA, εφόσον δεν εξαντληθούν και τα 9.000 διαθέσιμα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Nazione» αποτρέπεται ένα εξ ολοκλήρου «ερυθρόλευκο» γήπεδο, ενώ από την Παρασκευή ξεκινάει δεύτερος κύκλος πωλήσεων.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Published

on

Ακόμα ένα «παράσημο» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα όσα έχει πετύχει εντός και εκτός παρκέ τα τελευταία χρόνια της σπουδαίας καριέρας του στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να καταλαμβάνει την 5η θέση με ετήσια έσοδα στα 111 εκατομμύρια δολάρια!

Τα 46 εκατομμύρια από αυτά προέρχονται από το συμβόλαιό του με τους Μπακς, ενώ τα υπόλοιπα από χορηγικές συμφωνίες και δράσεις εκτός παρκέ. Όσον αφορά στην πρώτη θέση, εκεί συναντάμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με συνολικά έσοδα 260 εκ. δολαρίων (!), ενώ δεύτερος είναι ο αστέρας του γκολφ, Τζον Ραχμ!

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

1 Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκ. δολάρια

2. Τζον Ραχμ 218 εκ. δολάρια

3. Λιονέλ Μέσι 135 εκ. δολάρια

4. ΛεΜπρόν Τζέιμς 128 εκ. δολάρια

5. Γιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκ. δολάρια

6. Κιλιάν Εμπαπέ 110 εκ. δολάρια

7. Νεϊμάρ 108 εκ. δολάρια

8. Καρίμ Μπενζεμά 106 εκ. δολάρια

9. Στεφ Κάρι 109 εκ. δολάρια

10. Λαμάρ Τζάκσον 100,5 εκ. δολάρια

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μόντριτς, σύμφωνα με τη Relevo

Published

on

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» ο Λούκα Μόντριτς δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, καθώς το κλαμπ θέλει να στηρίξει νεότερους ποδοσφαιριστές.

 

O κύκλος του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να φτάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» η διοίκηση των Μερένγκες δεν σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 38χρονο Κροάτη χαφ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Όπως προκύπτει ο πολύπειρος μέσος ήταν διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με αρκετά χαμηλές οικονομικές απολαβές, όμως οι Μαδριλένοι θέλουν να δώσουν χρόνο σε νέα παιδιά. Θυμίζουμε πως στον «αέρα» βρίσκεται και το μέλλον του Τόνι Κρόος, ο οποίος επίσης βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου του.

Ο Μόντριτς βρίσκεται 12 χρόνια στη Μαδρίτη, από το 2012, όταν αγοράστηκε από την Τότεναμ και όλα αυτά τα χρόνια μέτρησε 531 εμφανίσεις, 39 γκολ και 86 ασίστ, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο της Βασίλισσας. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2018 έχει πάρει 24 τρόπαια εκ των οποίων πέντε Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Πέτρος Σταθάκης: «Η Παναχαϊκή να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά»

Α1 ΕΣΚΑΗ24 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι κορυφαίοι σκόρερ των ματς της Τετάρτης (15/5) σε πλέι-οφ και σε πλέι-άουτ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ21 hours ago

Έκτη σερί νίκη για την Παναχαϊκή, (2-0) τον Παναθηναϊκό απαλλαγμένη από το άγχος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

SUPER LEAGUE 112 hours ago

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φατίχ Τερίμ – Αναλαμβάνει ο Χ.Κόντης

BASKET LEAGUE18 hours ago

Τελικοί στη Basket League ανά δύο ή τρεις ημέρες και φινάλε στις 14/6 για χάρη της Εθνικής

SUPER LEAGUE 122 hours ago

Βιεϊρίνια: «Είναι το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα που έχω ζήσει – Θα μιλήσουμε από Δευτέρα για το μέλλον μου»

SUPER LEAGUE 123 hours ago

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ – Πολύ κοντά στο “διαζύγιο”»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ1 hour ago

Δάφνη Πατρών: Με υψηλές βλέψεις και πάλι

SUPER LEAGUE 116 hours ago

Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Facebook