ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Λύνεται η συνεργασία με Πέτριτς!

Παρελθόν αναμένεται σύντομα να αποτελέσει ο Νίκολα Πέτριτς από την Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σέρβος γκολκίπερ πρόκειται άμεσα να αποχωρήσει από τους “κοκκινόμαυρους”, παραμονή του αγώνα με τον Εργοτέλη στην Αγυιά, για αυτό το λόγο κιόλας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Ο λόγος της πρόωρης αποδέσμευσής του φαίνεται πως είναι οι απογοητευτικές εμφανίσεις του ως τώρα με Δόξα Δράμας και ΑΟΧ Κισσαμικό.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πανθουριακός – Παναχαϊκή και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου (LIVE)

Η Παναχαϊκή κοντράρεται εκτός έδρας με τον Πανθουριακό (16:30), για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Το ματς είναι νοκ άουτ και διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στάμος (Ηλείας).
Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής:
Παναχαϊκή: (Λ. Κυβελίδης) Γεωργόπουλος, Βερβίτας, Σμπόρας, Αγουρίδης, Φωτεινόπουλος, Κατσαΐτης, Ψυχογιός, Ντούνης, Γερολυμάτος, Νιφορόπουλος, Καμπεράι.
*Ενημέρωση και για τα ματς κυπέλλου του Παναιγιάλειου με τη Ζάκυνθο και το τοπικό ντέρμπι Θύελλα Πατρών – Άρη Πατρών
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Με Πανθουριακό για την πρόκριση η Παναχαϊκή

Σήμερα στις 16:30 η Παναχαϊκή θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για την φετινή χρονιά.
Αντίπαλος θα είναι ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, Πανθουριακός, τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας για την 1η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Το ματς είναι νοκ άουτ και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στάμος (Ηλείας).
Ο Λεωνίδας Κυβελίδης έχει επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές και η αποστολή των κοκκινομαυρων έχει ως εξής:
Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης, Φωτεινόπουλος, Δρουγούτης, Βερβίτας, Σμπόρας, Κατσαίτης, Κούζης, Πετράτος, Φλωράτος, Ψυχογιός, Γερολυμάτος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Καμπεράι, Γασπαρινάτος, Κανελλόπουλος και Ντούνης.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής με 19 παίκτες για τον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό στην Καλαμάτα

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν θα κάνει η Παναχαϊκή αύριο το μεσημέρι κόντρα στον Πανθουριακό σε αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών στην Καλαμάτα και ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε τις επιλογές του σε ότι αφορά την αποστολή των παικτών.
Συνολικά επέλεξε 19, που είναι: Γεωργόπουλος, Τσιρίνης, Αγουρίδης, Φωτεινόπουλος, Δρουγούτης, Βερβίτας, Σμπόρας, Κατσαίτης, Κούζης, Πετράτος, Φλωράτος, Ψυχογιός, Γερολυμάτος, Κουραχάνης, Κουτσιούδης, Καμπεράι, Γασπαρινάτος, Κανελλόπουλος και Ντούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος