Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Με επιτυχία το 1o Interclub Boxing Sparring! (pic)

Published

on

Μεγάλη συμμέτοχη είχε το 1ο Interclub Boxing Sparring που διοργάνωσε ο Μαχητικός Σύλλογος Πάτρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη διοργάνωση του συλλόγου, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν με την συμμετοχή τους οι παρακάτω σύλλογοι, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, Ε.Α.Π., ΑΜΥΝΑ, ΠΥΓΜΗ και JIMMY’S SCHOOL, μαζί με τους αθλητές του Μαχητικού Συλλόγου αγωνίστηκαν σύνολο 70 αθλητές.

Οι προπονητές με τους αθλητές τους βοήθησαν με την παρουσία τους την ουσία αυτής της διοργάνωσης, την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών, σε ένα άκρως φιλικό κλίμα.
Διαιτητής των αγώνων ήταν ο κύριος Καούρης Γεώργιος, ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία αγώνων καθώς έχει υπάρξει διαιτητής και σε ολυμπιακούς αγώνες. Καθόλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχε γιατρός στο χώρο, αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Αθανασόπουλος Δημήτρης και οι προπονητές κύριοι Καραλής Άκης και Κωτσόπουλος Μιχάλης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, και ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν εκεί και με το χειροκρότημα τους έδωσαν περισσότερη δύναμη στα παιδιά που αγωνιστήκαν.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Ξεχώρισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο πρώην πυγμάχος της Παναχαϊκής Διονύσης Ψυχογιός

Published

on

Τον Ασημένιο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Aliaksei Alfiorau από την Λευκορωσία αντιμετώπισε ο πρώην πυγμάχος της Παναχαϊκής Διονύσης Ψυχογιός στην φάση των «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας EUBC Elite Ανδρών & Γυναικών 2024, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Τόσο η εμπειρία όσο και η δυναμική του Λευκορώσου του έδιναν προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Έλληνα αθλητή να προσπαθεί σε όλη την διάρκεια του αγώνα να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του.

Ο Διονύσης Ψυχογιός πήρε επάξια την 5η θέση και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από την συμμετοχή του σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στο 9th European President’s Cup στο Ταλίν το Fight Club Patras

Published

on

Αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αθλητές του Fight Clup Patras για την Εσθονία και συγκεκριμένα για την πόλη του Ταλίν, όπου θα λάβουν μέρος στο 9th European President’s Cup , ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά που διεξάγονται στην Ευρώπη, το προσεχές τριήμερο 25-28 Απριλίου.

Πρόκειται για τους Κοντογεωργακόπουλο Ανδρέα στην κατηγορία Cadet -41kg και Κωτσόπουλο Δημήτρη στην κατηγορία-49kg το 2012 γεννηθείς.

Μαζί τους όπως πάντα, ο προπονητής Κωτσόπουλος Μιχάλης που θα συνοδεύσει τους αθλητές στην προσπάθεια τους για την απόκτηση δυνατών αθλητικών εμπειριών και γιατί όχι και στην κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

Published

on

Ο προπονητής του Α.Σ. Αγωγή Παναγιώτης Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος του προπονητικού team, που θα στελεχώσει την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επίσης ο αθλητής του πατρινού συλλόγου Νικόλαος Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος της επίλεκτης ομάδας αθλητών, που θα αγωνιστούν στο Hereya Open 2024, στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορια Cadet -41kg, φορώντας το εθνόσημο για πρώτη φορά.
Continue Reading
Advertisement

Facebook