Connect with us

NATIONAL LEAGUE 1

Μπάσκετ: Ο Αίολος Αγυιάς δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα στη National League 1

Published

on

Μετά το Ληξούρι σειρά είχε ο Αίολος Αγυιάς να χάσει και στην Καρδίτσα από τους Σοφάδες με 59-55 γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα της National League 1 με το ξεκίνημα του β’ γύρου.

Στην τελευταία περίοδο η πατρινή ομάδα βρέθηκε να χάνει με δέκα πόντους διαφορά (55-45 στο 36’), τη μείωσε στο καλάθι με επί μέρους 0-8 (55-53) και λίγο αργότερα σε 57-55, δε βρήκε όμως στόχο στην κρίσιμη επίθεση με αποτέλεσμα τελικά να ηττηθεί με 59-55.

Τα 10λεπτα: 17-15, 23-29 (ημ.), 40-38, 59-55.

ΓΣ ΣΟΦΑΔΩΝ (Κακλαμάνος): Καπετάκης 14 (1), Παππάς 14 (2), Αναστασόπουλος 9 (3), Μακρής 4, Μπουντούρης 3, Νικολής 8 (2), Δήμος 4, Καμπερίδης, Τριανταφύλλου 3 (1), Παπαϊωάννου.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Νιφόρας 12, Χατζόπουλος 7, Παπαφωτίου 10 (2), Φραντζής 9 (2), Θανόπουλος 10 (1), Κολσούζογλου 7, Καραπιπέρης, Χριστόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Βαλαής, Αλαφοδήμος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Οι Γαργαλιάνοι (NL2) νέος αντίπαλος του Απόλλωνα το Σάββατο στο κύπελλο εκτός έδρας

Published

on

Την ευκαιρία να συνεχίσει την παρουσία του στο κύπελλο θα έχει ο Απόλλωνας παίζοντας με τους Γαργαλιάνους στην 1η αγωνιστική της β΄ φάσης το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας.

Κι αυτό καθώς βάσης προκήρυξης σε όποιο ζευγάρι οι αντίπαλοι δεν είναι της ίδιας κατηγορίας ο αγώνας τους υποχρεωτικά ορίζεται στην έδρα της κατώτερης.

Έτσι, ο αγώνας με τους Γαργαλιάνους των μελανόλευκων θα γίνει στην έδρα των πρώτων, οι οποίοι προκρίθηκαν νικώντας τον Δούκα 78-68, έχοντας σκόρερ τους Ψαρόπουλο 19, Γαβρίλη 10, Μακαριάδη 9, Τασσόπουλο 8, Δαμιανάκο 7, Γυφτάκη 6, Νικολιδάκη 6, Βουσίσεβιτς 13.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Νέο «πάρτι» του Κίερ, ο Απόλλων εύκολο διπλό στην Κηφισιά και συνεχίζει στο κύπελλο Ελλάδας

Published

on

Με ηγέτη και πάλι τον Αμερικάνο γκαρντ Τζάστιν Κίερ ο Απόλλωνας δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα για να επικρατήσει της Ν. Κηφισιάς με 63-82, συνεχίζοντας την παρουσία του στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο Κίερ «φόρτωσε» το καλάθι των γηπεδούχων με 30 πόντους (8/10διπ., 4/8τρ., 5ριμπ., 5 ασίστ, 31 στο ranking) δείχνοντας και πάλι ότι η πατρινή ομάδα βρήκε έναν ιδανικό σκόρερ για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της NL1.

Επίσης πολύ καλός ο Ανέστης αν και στα τρίποντα δεν βρήκε στόχο (0/6), με την ομάδα του Γ. Ελευθεριάδη να έχει από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο μεγάλωσε στην τελευταία περίοδο, για να διαμορφωθεί το τελικό 63-82.

Λοβρ και Μαραγκουδάκης με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι καλύτεροι της Ν. Κηφισιάς.

Τα 10επτα: 11-18, 17-19, 16-18, 19-27.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελευθεριάδης): Κίερ 30 (4), Χείλαρης 2, Παπαφωτίου 3 (1), Μανάκας 6 (6ριμπ.), Σταμάτης 10 (1/1διπ., 2/5τρ., 8 ασίστ), Ανέστης 17 (6/8διπ.), Ζούμπος, Αθανασόπουλος, Παγώνης, Κώττας 10 (3/6διπ., 6ριμπ.), Παύλος 4, Αθανασόπουλος.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Απόλλων για δεύτερη πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στη Ν. Κηφισιά εκτός έδρας

Published

on

Ξεκινάει σήμερα η β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται με τη Ν. Κηφισιά στην Αθήνα (5.30μ.μ.) με στόχο τη νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο του ερχόμενου Σαββάτου όπου θα είναι γηπεδούχος.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Γ. Ελευθεριάδης θα έχει τη δυνατότητα να δει τους παίκτες του για πρώτη φορά σε ένα γερό τεστ μακριά από την Περιβόλα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ η Ν. Κηφισιά θα είναι αντίπαλος των «μελανόλευκων» και στο νέο πρωτάθλημα της NL1.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook