ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νέος ορισμός σε διεθνή παιχνίδι της ΟΥΕΦΑ για την Ελένη Αντωίου, “σφυρίζει” στην Ρουμανία

Νέος διεθνής ορισμός για την Ελένη Αντωνίου από την UEFA, καθώς θα είναι διαιτητής σε παιχνίδι για το UEFA Women’s Europa Cup.
Η έμπειρη διαιτητής από την ΕΠΣ Αχαΐας βρίσκεται ήδη στην Ρουμανία για το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσά στην ρουμάνικη FCV FARUL CONSTANȚA και την HB KØGE από την Δανία.
Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Αχαϊκή διαιτησία και την ίδια φυσικά που παραμένει σταθερά στα υψηλά κλιμάκια της διαιτησίας.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξεκινάει η φιέστα…36 αστέρων, πρεμιέρα στη League phase του Champions League με έξι παιχνίδια

Το Champions League συνεχίζεται… ξεκινώντας το επόμενο-μετά την προκριματική διαδρομή- βήμα του.
Μέσα σε μία αποκλειστική εβδομάδα δική της ευρωπαϊκή εβδομάδα, η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο, παρουσιάζει την πρεμιέρα…απλωμένη μέσα σε τρεις ημέρες, σήμερα (16/9), την Τετάρτη (17/8) και την Πέμπτη (18/9). Ένα ποδόσφαιρο …36 αστέρων, άλλων περισσότερο και άλλων λιγότερο φωτεινών.
Ανάμεσα στις 36 ομάδες της League phase και ο Ολυμπιακός, που θα κάνει το δικό του ξεκίνημα (17/9-19:45) στο «Γ. Καραϊκάκης» απέναντι στην «σταχτοπούτα» από την Κύπρο, Πάφο.
Κορυφαίοι αγώνες, που θα αρχίσουν να τοποθετούν τα κομμάτια του παζλ με τους πιθανούς διαδόχους της πρωταθλήτριας Ευρώπης Παρί Σεν Ζερμέν (5-0 την Ίντερ στο Μόναχο), αλλά χωρίς μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες να έχουν τραυματιστεί.
Το σημερινό πρόγραμμα:
19:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Άρσεναλ (Αγγλία)
19:45 Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Βέλγιο)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)
22:00 Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)
22:00 Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)
22:00 Τότεναμ (Αγγλία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ήττα για την Νάπολη Πατρών στην πρεμιέρα του World Winners Cup

Η Νάπολη Πατρών μπήκε στο World Winners Cup, που διεξάγεται στην Σικελία της Ιταλίας.
Στον 5ο όμιλο θα έχει ως αντιπάλους την Arabi (Κουβέιτ), την Husty (Σλοβακία) και την Canada (Καναδάς).
Ωστόσο σήμερα ηττήθηκε με 7-3 από την ομάδα του Κουβέιτ και μπήκε με το αριστερό στο θεσμό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Με Arabi (3-7 ήττα)
Με Husty (Τετάρτη 17/9, 12:15)
Με Canada (Πέμπτη 18/9, 13:45)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Φιλική ήττα των Παλαίμαχων Πάτρας στα Λεχαινά, δυο ακόμη ημίχρονα με… μπυροκατάσταση και μεζέδες!

Ένα ακόμη φιλικό έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαίρου Πάτρας με τους αντίστοιχους των Λεχαινών γνωρίζοντας την ήττα με το… αγγλικό 5-4!
Για την ομάδα της Πάτρας σκόραραν Δελδήμος 2, Τσίμπιτσης Σκόνδρας από ένα και για την ομάδα των Λεχαινών Νόρις(2), Τζιλιλής, Καλαμαράς, Κραγκαρης Θ.
Με τους Παλαίμαχους της Πάτρας έπαιξαν οι Διαμαντόπουλος, Φωτιάδης, Μπέρτσος, Διονυσόπουλος, Λαλιώτης, Δελδήμος, Τσίμπιτσης, Σαββόπουλος, Κατσαιτης, Μπέρτσος, Σκόνδρας, Βερβέρογλου, Τσιβγινιδης, Χούσα, Κεπενός, Ροδόπουλος, Καντζαρης.
Οι γηπεδούχοι των Λεχαινών με τους Μουρτζίνη, Φωτόπουλο, Τζιλιλή, Φίτσαλο, Παλαιολόγο, Καλαμαρά, Κουρή, Μαρκαντωνάτο, Κράγκαρη θανάση, Λούρμπα, Γουρδούπη, Κράγκαρη Χρήστο, Μηχανο, Μπέλια, Μακρή, Νόρις.
Υπήρξε λίγο μετά το τέλος του αγώνα το καθιερωμένο τρίτο ημίχρονο με… μπυροκατάσταση και πίτσες, ενώ για την αποστολή των πατρινών υπήρξε και συνέχεια με την επιστροφή στην βάση της στο Γλαύκο, όπου είδε τον τελικό Γερμανίας – Τουρκίας στο Ευρωμπάσκετ στην κοσμική Ταβέρνα «Καλαντζής».
Μίλτος Σπυρόπουλος