Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νίκες παραμονής για Ηρακλή Πατρών και Νίκη Προαστείου (τα αποτελέσματα)

Η 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ διεξάγεται σήμερα στην Α΄ Κατηγορια και θα ρίξει την αυλαία της στις 18:00 στο Ντα Λουζ στην Οβρυά, με την Δάφνη Πατρών να φιλοξενεί τον Άρη Πατρών.
Στα ματς που προηγήθηκαν ο Ηρακλής Πατρών έκανε το 2/2 με ανατροπή επί του Αχαιού Σαραβαλίου, ενώ Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και Ροΐτικα έκαναν άλμα παραμονής με τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Λεοντίου και Πήγασο αντίστοιχα.
Η Νίκη λύγισε την Δόξα Νιφορεΐκων στο Προάστειο και έσπασε το ρόδι με την ομάδα της Δυτικής Αχαΐας να μετράει 2 σερί ήττες.
Αναλυτικά το πανόραμα:
Ηρακλής Πατρών-Αχαιός Σαραβαλίου 2-1 (55΄ πέν. Φούντζουλας, 59΄Μπακατσέλος/ 14΄ Κουραχάνης)
Αστέρας Λεοντίου-Κεραυνός Αγ. Β. 0-4 (37΄ αυτ. Μανούσος, 53΄Σπανός, 80΄Σοφιανόπουλος, 87΄ Ντζάνης)
Νίκη Προαστίου-Δόξα Νιφορεΐκων 2-1 (15΄ Μητρόπουλος, 79΄Καψής/ 30΄Παππάς)
Πήγασος –ΑΕ Ροϊτίκων 2-4 (16΄Αναγνώστου, 33΄Σπυρόπουλος/ 28΄Αγγελόπουλος, 76΄Δασουράς, 83΄Οικονομόπουλος, 90΄Ρηγόπουλος)
Δάφνη Πατρών-Άρης Πατρών (Σήμερα, 18:00)
Η Βαθμολογία: (σε 2 αγώνες)
1 Κεραυνός Αγ. Β. 16 (6-0)
2 Ροΐτικα 16 (7-4)
3 Νίκη Προαστ. 11 (3-4)
4 Ηρακλής Π. 8 (5-2)
5 Δόξα Νιφορ. 8 (1-4)
6 Αχαιός Σαρ. 7 (2-3)
7 Πήγασος 6 (4-4)
———————
8 Αρης Π. 5 (0-2)
———————
9 Δάφνη Π. 4 (1-1)
10 Αστ. Λεοντίου 1 (2-7)
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α΄ Κατηγορία: Οι τελευταίες μεταγραφές πριν την έναρξη

Το Σάββατο (27/9) ξεκινά το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και αρκετές ομάδες πρόσθεσαν ορισμένα τελευταία κομμάτια στο παζλ των ρόστερ τους.
Αναλυτικά οι τελευταίες μεταγραφές:
Ατρόμητος Πατρών: Οικονόμου (από Αχαϊκή)
Αχαιός Σαρ.: Τσίμπιτσης (από Προοδευτική Μανωλάδας), Ανδρεόπουλος (από Προοδευτική Μανωλάδας)
Δόξα Νιφορ.: Νίκας (από Πήγασο)
Δόξα Παρ.: Καρανικόλας (από Αστέρας Τσουκ.), Τσαούσης (από Αχαιό)
Εθνικός Π.: Ιωάννου (από Πάφο Β΄)
Πήγασος: Σπύρου (από Προποντίδα), Γιατράς (από Ζάκυνθο), Αγγελής (από Άρη)
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χαρακίδας: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες»

Ο Ηρακλής Πατρών πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στα πλέι άουτ και έφτασε εμφατικά στη σωτηρία.
Ο Αλέξανδρος Χαρακίδας δίκαια ανανέωσε την παρουσία του στην άκρη του πάγκου και συνεχίζει το έργο του, με την ομάδα από το Βλατερό να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας.
Ο Χαρακίδας στάθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σχολίασε το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος:
«Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ανεξαρτήτως αντιπάλου, και συνήθως κρύβουν κινδύνους. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.
Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων και τη νέα σεζόν και θα μοιάζει αρκετά με το περσινό. Κάποιες ομάδες θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικές, αλλά κάποιες άλλες θα έχουν μικρότερο ρόστερ και θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς».
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου Πατρών

Από εννέα ανθρώπους απαρτίζεται το φετινό τεχνικό τιμ του Ατρόμητου Πατρών.
Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων θα κάνει αύριο πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα με ντέρμπι, στη δύσκολη έδρα του Πανμοβριακού.
Αναλυτικά το τεχνικό τιμ:
Προπονητής: Βασίλης Μπαλατής
Τεχνικός διευθυντής: Γιώργος Κουρλέσης
Γενικός Αρχηγός: Πολύβιος Καρελάς
Προπονητής Ατρομήτου Β’: Νίκος Τούφας
Συνεργάτης: Γιώργος Καταρτζόπουλος
Γυμναστής φυσικής κατάστασης: Χρήστος Λεγουρας
Φυσικοθεραπευτής: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Θανάσης Χάχαλης
Football Performance Analyst: Ανδρέας Παπακυριαζής