Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη στο καυτό ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός

Published

on

Ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που συζητήθηκε πολύ, έχασε το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει στη Βαρκελώνη και πλέον επιθυμεί να φέρει την σειρά στα ίσα.

Στο καυτό ΣΕΦ οι Πειραιώτες, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν επηρεάστηκαν από την ήττα με την Μπαρτσελόνα και θα επιδιώξουν να ανανεώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final Four. Με το εις βάρος του 1-2 οι παίκτες του Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν να πετύχουν τη νίκη και να πάνε στην Ισπανία για να κυνηγήσουν την πρόκριση στο Final Four.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφερόμενος στη σειρά δήλωσε: “Είναι το επόμενο πρωί μιας δύσκολης ήττας για την ομάδα μας. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά όλες οι αποφάσεις, είτε οι δικές μας, είτε του αντιπάλου, προς το τέλος του ματς – κατά κάποιο τρόπο – ήταν εναντίον μας. Θέλω να πω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει κάποιο τελευταίο σουτ ή μια βολή. Όπως και να μην είχαμε κάνει αμυντικό λάθος συνεννόησης, να δώσουμε τρίποντο στον Αμπρίνες στους πέντε πόντους.

Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή, ταλαντούχα και πολύ έμπειρη ομάδα. Κάθε λάθος που κάνεις, το πληρώνεις. Δεν στο συγχωρεί. Παρότι χθες ήταν ένα κλασικό παιχνίδι επιπέδου playoffs, στο οποίο κάθε κατοχή μετρούσε, τελικά το χάσαμε στην παράταση όπως το χάσαμε.

Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα είμαστε σκληροί. Αύριο θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να κερδίσουμε και, φυσικά, να βάλουμε την πίεση στην πλευρά της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή η πίεση είναι σε εμάς αλλά θεωρούμε ότι έχουμε την ομάδα, έχουμε το ταλέντο, έχουμε την μενταλιτέ να χτυπήσουμε αυτό το ματς αύριο. Και αν είμαστε και λίγο πιο τυχεροί, γιατί σίγουρα και η τύχη παίζει ρόλο σε αυτά τα ματς, να πάμε να κερδίσουμε”.

 

Πηγή

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκούντουριτς: «Όνειρό μου να κατακτήσω τη Euroleague με τη Φενέρ»

Published

on

Μιλώντας στο σάιτ της διοργανώτριας αρχής o Σέρβος ανέφερε:

«Πέρασαν πέντε χρόνια για τη Φενέρ από το τελευταίο της Final Four και είναι πολλά» είπε ο Γκούντουριτς και πρόσθεσε για το πλεονέκτημά της:

«Η μεγαλύτερη δύναμη αυτής της ομάδας είναι  ότι απλά είναι  “ομάδα”. Δεν βασιζόμαστε σε έναν ή δύο παίκτες. Είναι θέμα ομάδας, κυκλοφορίας  της μπάλας, είναι να παίζεις με τον σωστό τρόπο και να ακολουθείς τους κανόνες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Και συμπλήρωσε:

«Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είναι το όνειρό μου να κατακτήσω τη Euroleague. Πήγα στο ΝΒΑ, γύρισα στη Φενέρ και μακάρι να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου».

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος για τα διαρκείας: «Δεν γινόταν να δοθεί ξανά προτεραιότητα, όλα γίνονται από το μηδέν στο ΟΑΚΑ»

Published

on

Τους δύο λόγους για τους οποίους δεν δόθηκε κάποια προτεραιότητα σε παλιούς κατόχους διαρκείας για να ανενεώσουν τα εισιτήρια τους εξήγησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μέσα από ένα Instagram story ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε τους δύο λόγος για τους οποίους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν έδωσε ένα χρονικό προβάδισμα ανενέωσης των καρτών διαρκείας στους κατόχους των προηγούμενων ετών, αλλά άνοιξε την πλατφόρμα διάθεσης των εισιτήριων για όλους τους φίλους της ομάδας ανεξαιρέτως.

“Έχουν έρθει ατελείωτα μηνύματα δυσαρέσκειας και στεναχώριας, που δεν υπήρχε δυνανατότητα προτεραιότητας στην ανανέωση των κατόχων διαρκείας τόσων ετών. Αυτό έγινε πέρσι. Αυτή η επιβράβευση που επικαλείστε, δικαιολογημένα, υπήρξε πέρσι.

Πέρσι οι μοναδικοί άνθρωποι που είχαν δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας και να μην χρειαστεί να στήνονται στην ουρά ή online για να αγοράσουν εισιτήριο για κάθε αγώνα, ήσασταν όλοι εσείς που τώρα δικαιολογημένα παραπονιέστε. Έγινε η επιβράβευση. Αυτός είναι ο ένας λόγος.

Ο δεύτερος (σσ. λόγος) είναι ότι το ΟΑΚΑ του χρόνου αλλάζει όλο. Ούτε ίδιες σειρές θα είναι, ούτε ίδια καθίσματα. Μια σειρά που είχε 15 καθίσματα μπορεί να έχει 12, μπορεί 18. Άρα ποια είναι αυτή η θέση; Δεν υπάρχει. Αλλάζουν τα πάντα όλα και για αυτό γίνονται όλα από το μηδέν. Ελπίζω να σας κάλυψε η απάντηση μου”, ανέφερε ενδεικτικά ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων.

Αργότερα συμπλήρωσε: “Και για να ολοκληρώσω αυτό που έλεγα. Ήδη σχεδιάζεται μια εφαρμογή, από την οποία θα ξέρουμε του χρόνου πότε μπήκες στο γήπεδο, αν ήρθες σε όλους τους αγώνες, όλα αυτά θα υπάρχουν. Δηλαδή το σύστημα loyalty που λέγεται, το σύστημα επιβράβευσης.

Ήρθες νωρίς στο γήπεδο; Πήρες πόντους. Αγόρασες κάτι από το γήπεδο; Πήρες πόντους. Έχεις διαρκείας και δεν ήρθες στο γήπεδο; Σου αφαιρείται πόντος. Είσαι στο γήπεδο; Προστίθεται πόντος.

Στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει μια πραγματική επιβράβευση των ανθρώπων που θέλουν να είναι στο γήπεδο, που αγαπάνε την ομάδα, που έρχονται βρέξει χιονίσει. Και αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν μία καλύτερη αντιμετώπιση από αυτούς που έρχονται μία στο τόσο, έρχονται μόνο στις νίκες ή δεν ξέρω ‘γω τι. Απλά δυστυχώς δεν θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο”.

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας-Άρης: Η πρώτη φορά και το 3/3

Published

on

Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε επίπεδο πλέι-οφ ο Προμηθέας με τον Άρη. 

Ο Προμηθέας έχει ως πλεονέκτημα την έδρα και η σειρά φυσικά θα κριθεί στις 2 νίκες, με τον νικητή να συνεχίζει στα ημιτελικά, όπου διασταυρώνεται με το ζευγάρι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (1-0 οι πράσινοι). 

Παράλληλα οι Αχαιοί έχουν πάρει τον αέρα των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης, αφού φέτος μετρούν το απόλυτο σε τρεις αναμετρήσεις. 

Στο ματς του 1ου γύρου είχε επικρατήσει στο “Nick Galis Hall” με 77-73 και πέτυχε την πρώτη νίκη ως φιλοξενούμενος του Άρη. Στο “Δ.Τόφαλος” νίκησε εύκολα με 70-57 και ακόμα πιο άνετα στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος, φιλοξενώντας ξανά στην Πάτρα τον Άρη (νίκη με 84-51).

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ6 hours ago

Πέτρος Σταθάκης: «Η Παναχαϊκή να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ21 hours ago

Έκτη σερί νίκη για την Παναχαϊκή, (2-0) τον Παναθηναϊκό απαλλαγμένη από το άγχος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ24 hours ago

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

SUPER LEAGUE 113 hours ago

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φατίχ Τερίμ – Αναλαμβάνει ο Χ.Κόντης

BASKET LEAGUE18 hours ago

Τελικοί στη Basket League ανά δύο ή τρεις ημέρες και φινάλε στις 14/6 για χάρη της Εθνικής

SUPER LEAGUE 122 hours ago

Βιεϊρίνια: «Είναι το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα που έχω ζήσει – Θα μιλήσουμε από Δευτέρα για το μέλλον μου»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Δάφνη Πατρών: Με υψηλές βλέψεις και πάλι

SUPER LEAGUE 124 hours ago

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ – Πολύ κοντά στο “διαζύγιο”»

SUPER LEAGUE 117 hours ago

Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 hours ago

Γ. Τάτσης: «Πετύχαμε αυτά που θέλαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’» (vid)

Facebook